Lub0$ napísal:Ty brdo...cheme foooootoooo
A na kolko by sa dala odhadnut dnesna cena toho co mas?
foto niekde v teme airsoft najdes foto mna, no od vtedy sa uz dost zvacsila
fotit to po kuskoch...ee. Oblecenie: gate lightweight aj temperate, premyslam nad ripstopami. Bluz lightweight aj temperate aj ripstop, goratex parka aj gate, nôž kukri (nosi ho Royal ghurka rifles regiment). Do chladného počasia mám britský nordic pulóver a vlnený sveter, rozmýšlam nad kuklou... Batoh 30l holandský, na ceste je riggers belt od blackhawku a pribudne aj komplet PLCE a chestrig, zatial matros nosím v nejakej airsoftovej taktike USA výroby... staci? Podla oca som uchyl, no mna to bavi
no kde zacat, hadam prva vec co som zbieral boli tusim nalepky do albumov Batman , potom hokejove karticky, ked som ich mal uz strasne vela vzdal som to, presiel som na znamky a tusim aj par telefonnych kariet a nakoniec som sa dostal k peniazom ako inac , tak a tie peniaze resp. mince zbieram dodnes (sem-tam)
Stoporko napísal:foto niekde v teme airsoft najdes foto mna, no od vtedy sa uz dost zvacsila
fotit to po kuskoch...ee. Oblecenie: gate lightweight aj temperate, premyslam nad ripstopami. Bluz lightweight aj temperate aj ripstop, goratex parka aj gate, nôž kukri (nosi ho Royal ghurka rifles regiment). Do chladného počasia mám britský nordic pulóver a vlnený sveter, rozmýšlam nad kuklou... Batoh 30l holandský, na ceste je riggers belt od blackhawku a pribudne aj komplet PLCE a chestrig, zatial matros nosím v nejakej airsoftovej taktike USA výroby... staci? Podla oca som uchyl, no mna to bavi
Nestaci
Nejak som nepochopil ci to kupujes niekde v armi shope alebo to zhanas cez znamosti a cez ludi co poznaju ludi.....respektive ci to je original od britskej armady?
A je to nove alebo stare? Myslim nieje to typ 2. svetova alebo nieco take?
Lub0$ napísal:Nestaci
Nejak som nepochopil ci to kupujes niekde v armi shope alebo to zhanas cez znamosti a cez ludi co poznaju ludi.....respektive ci to je original od britskej armady?
A je to nove alebo stare? Myslim nieje to typ 2. svetova alebo nieco take?
armyshop a ebay, no chce to dost hladania kym najdes original ktory ti sedi velkostou a je este v dobrom stave. Napriklad Temerate gate som zhanal vyse roka... Vacsinou su to uz mierne pouzite veci. Su to vsetko originaly, ziadny miltec a podobne. A su to veci od 1968 zhruba az po sucasnost, no ziadny pustny Osprey a podobne. Ziadna WWII... Od vcera je na ceste chest rig
Voľakedy dávno som zbierala hračky z kinder-vajíčok , ale to asi každý...Teraz nedokážem povedať nie rôznym keramickým hrnčekom. Čím bláznivejšie, tým lepšie. A ešte som zbláznená do motýľov. Samozrejme ich nenaháňam na lúke , stačí mi, ak sú na rôznych predmetoch.
Ja som na prvom stupni základnej školy zbieral nálepky pokémon do albumu ktorý mám na pamiatku do teraz .Občas si ho len tak popozerám . Ale vtedy to stálo za to !