Co to je za kryt?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Co to je za kryt?

Príspevok od používateľa moosha »

Dostala sa mi do ruk tato velka a tazka skatula (jej meno je Nokia N70) a kedze ma kryt dost vprdeli chcem ju vykulirovat trochu. Zobral by som cierny kryt (predny aj zadny), konkretne tento: http://www.123mobil.eu/product_info.php ... ts_id=3161 . Pisu tam ze "nebaleny", tak som im napisal mejla a tu je odpoved:
support napísal:Dobry den,
kryt aj pam. karta [berem aj 2GB MMC, pozn. ja]je skladom. expedicia mozna v pondelok. Nebaleny -
znamena ze nieje v originalnom blistri Nokia (blistrovany kryt by stal
cca dvojnasobok). Kryt ty balime do ochrannych bublinkovych folii. a
posielame postou v bublinkovej obalke.
Ja neviem co je "blister". Teda mam istu predstavu, ze je to asi ten obal, ktory ma papierovy podklad a hore je folia. Ale preco by s tym "blistrom" mal byt kryt drahsi, ak je to original Xpress-on? A preco je vlastne nebaleny?

Neposielajte ma prosim do ziadnej predajne, kedze vcera som v nej bol. Popytal som si MMC kartu, on povedal ze "nemame, ale skus muzeum" ja ze "co si povedal?". Potom vybehol predavac a ma skrtil o stenu (mal asi 185cm a asi aj 185kg) a skoro mi jednu prije***.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

je to preto pretoze oni mozu mat kryty napr z makiet ...
dalsia moznst ze maju original kryty nebalene z fabriky rovno obcas to ludia co tam robia predavaju a dostane sa to az na slovensko ...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

:lol: chod do nokie na postovu tam by to mali mat za dobru cenu...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tam ho praveze maju za 33€ (trocha viac) ale az o dva tyzdne... a tiez nemali ten obal s papierovym podkladom, len taky igelit. Ale hovorila, ze su originalne.
pershing
Guru
Guru

ja mam od nich na 6120c, ale taka jedna pi*a tam robi som minule myslel ze jej daco poviem uz...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Stejnak si nic lepsie ten mobil nezasluzi :D. Zajtra to objednam. Inak, ten FW co tam je, da sa to hacknut? Inak, tu pi*u som asi aj ja odchytil, taka objemnejsia. Trocha si mylila zadny kryt so stredovym, ale inak bola regulerne neprijemna :D (potom co ma skoro zbil iny predavac bola celkom OK vlastne :D)
pershing
Guru
Guru

to nemusis hackovat to je stary symbian
Napísať odpoveď