Co vlastne zeny chcu?
Re: Co vlastne zeny chcu?
Na co chces silou mocou hladat na ulici, ak sam vidis, ze tam neuspejes, lebo tie zeny nemaju cas? Tak chod hladat do obchodu ked nakupuju, do nakupnych centier ked sa prechadzaju, do kaviarni kym sedia na kave ci caji. Skus mi prosim ta vysvetlit aky je rozdiel medzi internatom vs bar a diskoteka, ha? Ak ma zena zaujem, tak ju zbalis v bare. Ak ma zaujem, tak aj na diskoteke. A ak ma zaujem, tak aj na internate. Ak nema zaujem, tak ju nezbalis ani tam, ani tam a ani tam. Ak by mala ta zena z ulice o teba zaujem, tak ju zbalis na ulici, minutu alebo dve casu na teba si najde, mozno ti da na seba kontakt alebo co. Podla mna to prilis silis, snazis sa hladat zenu mimo baru a diskoteky, pritom sa chces uchylit k tomu, aby si sa hral na studenta a isiel balit na internat.
mno asi mas pravdu. Sice nehral by som studenta by som nim aj bol
len by som asi sral na skolu
To inak zenam imponuje ci? ked som ja studoval tak som sa vela ucil a nemal cas na kadejake sprostosti a zeny na mna cumeli ze aky outsider som ze sa len ucim a neserem na skolu.
Tak nieco uz vymyslim... aj ked to asi bude tazke lebo len tak prist k nejakej zene ze ahoj... bla bla ked nakupuje...co si o mne bude mysliet? ze jej chcem ukradnut kabelku? ci?...(pravda je niekde inde, ale to si asi nepredstavia ani vo sne
) tak isto pri kave si budu mysliet ze aky dotieravy som a ze ich otravujem pri debate s kamaratkami... (99,99% ich sedi tak a to je neriesitelny problem...)
Tak nieco uz vymyslim... aj ked to asi bude tazke lebo len tak prist k nejakej zene ze ahoj... bla bla ked nakupuje...co si o mne bude mysliet? ze jej chcem ukradnut kabelku? ci?...(pravda je niekde inde, ale to si asi nepredstavia ani vo sne
Ako citam tvoje prispevky, ty nemas problem v tom, ze nevies najst vhodnu zenu na vztah. Ty vlastne tu zenu nevies ani normalne oslovit, bez toho, aby si mal strach, aby si sa bal odmietnutia a aby si sa vybral na diskoteku ci do baru. Ty len hladas zamienky o internate, o tom ako budes studentom a neviem co dalsie, pritom problem je niekde inde. Ja ti v tvojom pripade odporucim len jedno - vezmi kamaratov v piatok a sobotu vecer von, normalne sa oblec, decentne navonaj a bud chod do baru alebo na disco. Mas podstatne vacsiu sancu, ze nieco zbalit, nez ako by si sa mal stazovat tu na fore o tom, ze zena na ulici nemala na teba cas a ze co si pomysli ta zena na pocas nakupe, ak prides za nou. Pripadne si daj dva alebo tri poldecaky, aspon sa uvolnis, rozviaze sa ti jazyk a aj sam uvidis, ze to pojde. A nepis mi tu kraviny, ze ty alkohol nepijes. No tak sa ho naucis pit, aspon teraz cez vikend!
-
Bezfrajerky
Light Expert
Nezabudaj ze pickup+dating je pojem z USA, kde je bezne ze pozves na rande uplne cudziu zenu, je to akoby interviewovanie na vztah, proste sa spoznavate a vacisnou mas prve 3 rande na to aby si to bez problemov ukoncil.
Na Slovensku je to skor tak ze spoznas nejaku cez svoj socialny kruh priatelov, VS, intrak, praca, kamaratka kamaratky etc. a castokrat ju uz poznas pred tym ako idete na 1. rande, takze dynamika je uplne ina. Kopa self-made slovenskych autorov (akozbalit.sk, etc.) je defacto copy-paste americkych skol, uplne vynechavajuc kontext USA vs Slovensko (myslim ze je to USA vs EU). Takze potom trepu rady ze je uplne normalne oslovit cudzie dievca a muzi to neprehltnu tak lahko, lebo u nas to teda zvyk rozhodne nie je.
Nevravim ze sa to zenam nepaci, ale rozhodne to nie je standard.
Na Slovensku je to skor tak ze spoznas nejaku cez svoj socialny kruh priatelov, VS, intrak, praca, kamaratka kamaratky etc. a castokrat ju uz poznas pred tym ako idete na 1. rande, takze dynamika je uplne ina. Kopa self-made slovenskych autorov (akozbalit.sk, etc.) je defacto copy-paste americkych skol, uplne vynechavajuc kontext USA vs Slovensko (myslim ze je to USA vs EU). Takze potom trepu rady ze je uplne normalne oslovit cudzie dievca a muzi to neprehltnu tak lahko, lebo u nas to teda zvyk rozhodne nie je.
Nevravim ze sa to zenam nepaci, ale rozhodne to nie je standard.
tak dam si alkohol, ale nepijem regulerne. A ked pojdem trocha pripity na disco, tak to zeny dost odradzuje...pretoze ked to z teba citi, tak to neposobi velmi dobrym a serioznym dojmom na ne. tak ta radsej odkopne a pojde s neozratym serioznym.
Kolko ludi a hlavne chlapov je triezvych na diskoteke? A kolko zien? Odhadujem, ze tak 20 percent na tej disco nepije alkohol.
ja ti neviem bro.. ja mam 26 ludia mi hadaju 20 maximalne, mam 60 kilo aj s topankami pri vyske 180 centi, a fakt nesom pekny podla mnaMnA napísal:Vdaka za radu. No problem je ze kde sa mam zoznamit s takymi zenami (sorry za gram chyby, moj nativny jazyk nie je slovencina, ale snazim sa a pravdepodobne ste si to ani nevsimli, ale da sa to vidiet, ale okrem prizvuku a na nejakych vetach kde inak formulujem to na mne nespoznate. Ale hovorim viacerymi jazykmi takze nie je problem sa s hocijakou zenou dohovorit. Mal som zatial len jeden vazny vztah, ako som uz asi vyssie spominal trval cez 2r. a skoda ze sa ,,pokazila,, potom som dlho nemal nic, neskor som istu dobu chodil s Grekynou, potom dlho nic a teraz som dobyjal 1mesiac jednu velmi sympaticku kamaratku s ktorou to uz skoro vyslo(vsetko bolo ok boli sme vonku, vela spolocnych zaujmov napr v hudbe a tak... poznal som ju velmi dobre aj jej osobne problemy aj psychicke aj fyzicke sa zdoverila, ale za 2 dni ma sprdla a odhodila kvoly jednej kamoske ktora jej povedala ze ju chcem len na sex co je sprostost, sice som jej vravel nech da cas a skusime to a dokazem jej ze to nie je pravda a budem ju mat naozaj rad, ale ona ani ten cas nedala ze by sa aj tak sklamala vo mne na sto percent)
Takze k teme : Napr. idem po ulici, sice viem oslvovit zenu a niekedy aj samozrejme oslovim, ale stale to skonci odmietnutim, pretoze ona sa ponahla do prace ja sa ponahlam niekam... proste sme sa stretli v zlom case a odmietne ma, napr. ked by sme sa v bare stretli tak ma asi neodmietne, ale tam ja hladat nechcem.
Odporucte kde sa da dobre zoznamit so zenamiViem ze taka kniznica je fajn, ale tam zas neviem co jej povedat
ked nestudujem ten obor
Preto ma laka ten intrak sa tam zasit a hrat sa na studenta resp. vybavit si intrak a robit fun.
Jaj este jednu vec som nespomenul : Mam sice 23, ale vyzeram dost velmi mlado tak ma dost zien odkopne len preto. Sice takto si plnim svoje detinske predsavzatie ze v 60 budem vyzerat na 30, ale tak je to neprijemne ked ma vyfintena 19ka odkopne ze sopliak a to mam o par rokov viac ako ona a v 19ke som uz mal velmi velku zodpovednost co si ona ani vo sne neviem predstavit.
No teda... prečítal som si tému všetkých troch (alebo 3 témy jedného borca možno) a popravde som zatiaľ nepostrehol nič, čo by ženu malo na takom človeku zaujať. Zato profesných životopisov a súpisu majetkov je tu toľko, že musím kontrolovať či som vôbec v téme o vzťahoch.
Tváriť sa osvietenecky a povyšovať svoj lifestyle je logická voľba, ale to vy ste sem prišli s poriadným problémom na krku, takže neviem či by tu s vami niekto menil. Proste, ak vás na internetovom fóre (anonymne, s možnosťou prípravy formulácie, kľudne aj lží) väčšina po pár príspevkoch tituluje za chudákov, tak ženskej to musí byť jasné, skôr než žmurknete. A pokiaľ to je takto, ja osobne by som skúsil nefunkčný prístup prekopať ako sa snažiť zakrývať diery no. Sa mi zdá, že vám nejde o to ani pochopiť ženám, ale aby vám niekto napísal "máš recht. firma, auťák, prachy - ženy by sa vám mali hádzať k nohám a ak sa nie, sú to kur*y".. čo aj v prípade, že potvrdí niekto, kto nie je z klanu duplicitných účtov je neviem aká výhra teda
Tváriť sa osvietenecky a povyšovať svoj lifestyle je logická voľba, ale to vy ste sem prišli s poriadným problémom na krku, takže neviem či by tu s vami niekto menil. Proste, ak vás na internetovom fóre (anonymne, s možnosťou prípravy formulácie, kľudne aj lží) väčšina po pár príspevkoch tituluje za chudákov, tak ženskej to musí byť jasné, skôr než žmurknete. A pokiaľ to je takto, ja osobne by som skúsil nefunkčný prístup prekopať ako sa snažiť zakrývať diery no. Sa mi zdá, že vám nejde o to ani pochopiť ženám, ale aby vám niekto napísal "máš recht. firma, auťák, prachy - ženy by sa vám mali hádzať k nohám a ak sa nie, sú to kur*y".. čo aj v prípade, že potvrdí niekto, kto nie je z klanu duplicitných účtov je neviem aká výhra teda
Nejde o otazku "Co vlastne chcu zeny" ale o to, co chces ty! Zeny mas vselijake (ako aj muzov mas vselijakych). Cize sa opytaj najprv seba sameho aka by mala byt ta baba: rodinne zalozena? dobrodruzna cestovatelka? uspesna karieristka? tebe podriadena? dominantna? skusena/neskusena vo vztahoch? Podla toho potom to dievca hladaj.. ma to dievca vyzerat nadpriemerne? ma byt priemerna v intelekte aj schopnostiach? ma byt sportovo zalozena? umelecky?? matka tvojich deti? priatelka na pohodove chvile odreagovania? ma byt spolahliva, verna a dokazat ta podrzat v tazkych chvilach? - je tolko moznosti.. a kazdy typ zeny chce nieco ine..
Hlavne niekde zacni. Najlepsie u mladsich rocnikov, tie vacsinou tiez nevedia, co chcu. Netlac im kaleraby do hlavy, bud kreativny a optimistiscky a nad vecou - to by malo stacit. Veci ohladom firmy a uspechov pri randeni vyhod z hlavy, hlavne nech sa baba citi prijemne, uvolnene a respektovane. To chcu vsetky zeny
Dolezite je, ako sa k zene spravas a aky vztah dokazes vytvarat (kratkodoby, povrchny, intelektualny, egoisticky, nepredvidatelny, emocionalny, uprimny..) a nie to, aky si ty sam o sebe (bohaty, chudobny, pekny, zabezpeceny, bla bla)
PS: Z tvojich prispevkov mam pocit takeho polo-zufalstva/zatrpknutia (zn. "zacarovany kruh") voci zenam. Vlastne ten pocit poznam (ale z opacnej strany.) Nezostava ti nic ine, len stale skusat a ked budes znechuteny, dat si pauzu a potom zase skusat, kym nenajdes dievca, co ta oceni a bude ta mat rado. (Ja som randila ca. 8 rokov (s odstupmi samozrejme), kym som nasla chalana na vztah podla mojich predstav. A obcas mi len povie, ze nachape, ako mohli ti chalani pred nim prepast taku sancu a odmietnut ma.. nuz, uhol pohladu.) Takze drzim palce, skor ci neskor sa ta baba vynori. A btw. tie, co su dnes zadane, zajtra uz nemusia byt
Hlavne niekde zacni. Najlepsie u mladsich rocnikov, tie vacsinou tiez nevedia, co chcu. Netlac im kaleraby do hlavy, bud kreativny a optimistiscky a nad vecou - to by malo stacit. Veci ohladom firmy a uspechov pri randeni vyhod z hlavy, hlavne nech sa baba citi prijemne, uvolnene a respektovane. To chcu vsetky zeny
PS: Z tvojich prispevkov mam pocit takeho polo-zufalstva/zatrpknutia (zn. "zacarovany kruh") voci zenam. Vlastne ten pocit poznam (ale z opacnej strany.) Nezostava ti nic ine, len stale skusat a ked budes znechuteny, dat si pauzu a potom zase skusat, kym nenajdes dievca, co ta oceni a bude ta mat rado. (Ja som randila ca. 8 rokov (s odstupmi samozrejme), kym som nasla chalana na vztah podla mojich predstav. A obcas mi len povie, ze nachape, ako mohli ti chalani pred nim prepast taku sancu a odmietnut ma.. nuz, uhol pohladu.) Takze drzim palce, skor ci neskor sa ta baba vynori. A btw. tie, co su dnes zadane, zajtra uz nemusia byt