Co vravite na iPod nano 3. generacie ?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...

Tak co paci sa vam tato masinka ?

ANO
13
59%
NIE
9
41%

Celkom hlasov: 22

albert
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Co vravite na iPod nano 3. generacie ?

Príspevok od používateľa albert »

Cafte co vravite na tento novy iPod vysiel na trh nedavno !
Rozmyslam o 4/8GB :)
Poradte ake mate skusenosti ci sa za tie prachy oplati kupit iPod lebo ze vraj iPod je dobry ale drahy :)
tak mi prosim vas zahladujste aj na ankete dakujem :)

ozaj viem ze na iPod na muziku iba cez iTunes ale to mi nevadi iTunes mam rad :)

//edit:

iPod jednoducho vyhral ! iPod jednoducho RULEZ
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

mne osobne by hlavne vadilo, ze to ma velku pamet a nic ine ako hudbu tam nenapchas ;). Za tie prachy mozes mat ovela lepsi funkcnejsi prehravac.. Ale je to znacka, styl.. cize ak si potrpis natom, ze mp3 nosis na krku logom dopredu, tak si ju kludnee kuup :).
albert
Medium Expert
Medium Expert

kukiak napísal:mne osobne by hlavne vadilo, ze to ma velku pamet a nic ine ako hudbu tam nenapchas ;). Za tie prachy mozes mat ovela lepsi funkcnejsi prehravac.. Ale je to znacka, styl.. cize ak si potrpis natom, ze mp3 nosis na krku logom dopredu, tak si ju kludnee kuup :).
akoze to ma napr aj kalendar a audiobook a ma to aj video a dobru vydrz 24 hodin audia alebo 5 hodin videa a je dos kvalitny a som pozeral a tie sluchadla co ostanes k nemu stoja cca 1200 Sk :)
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

no ja mam iPod nano 2. generacie a som s nim uplne spokojny :)...teda az na to :censored: obmedzenie hlasitosti...neviem ako je to u 3. gen, ale predpokladam, ze rovnako
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

mam ho objednany, ked mi pride poviem ti (black 8gb)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

jj aj ja tusim do tyzdna sa chystam na cierny 8G ale tiez rozmyslam pocakat lebo vraj sa chystaju aj 16G a to by bol ideal ;)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

neznasam ipod, takze toto nebude vynimka...akoze za tu hracku z ktorej obcas nejaky ton vyleti si pytaju ozaj riadne palky... :?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Sheep napísal:neznasam ipod, takze toto nebude vynimka...akoze za tu hracku z ktorej obcas nejaky ton vyleti si pytaju ozaj riadne palky... :?
tak ja to mam za taku hriesnu cenu (ktoru nebudem zverejnovat lebo to hranici s absurditou) ;) tak neber to ;)
Inac mozem osrat cely tragi apple :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

skareda a predrazena kraxna, ktoru kazdy kupuje len preto, lebo je to podla istych ludi ''in'' alebo ''stylove''...co je na tom prosimvas take drahe?a okrem toho - zvukova kvalita sa v ziadnom pripade nechyta na Cowon alebo iRiver..iPod uz vo viacerych testoch prehral s iRiverom, napr
http://www.associatedcontent.com/articl ... _nano.html
je to sice rok stare ale sluzit moze ako priklad...
nehovoriac uz ani o Shuffle, ktory je totalna blbost a Jablko nepovazuje v tomto pripade display za dolezitu vec..
predtym ako niekto zacne hubovat, skuste si porovnat 2 playery: iPod Nano ( dizajn ako z kopirky s X rokov starym originalom, nijako vynimocny display ani zvuk, taktiez funkcie,skvely a chytry software iTunes, ktory je znamy svojim ''user friendly'' pristupom) a iRiver Clix2 (revolucny AMOLED display, ovladanie taktiez, bateria 2 krat dlhsia vydrz, podpora USB Mass Storage, Flash menu, Vynikajuci zvuk oceneny CNET, podpora OGG, DESIGN)...a potom porovnavajte....upozornujem, ze cena je zhruba rovnaka, teda okolo 100 libier za kazdy z nich....

//
http://reviews.cnet.co.uk/digitalmusic/ ... 210,00.htm
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:skareda a predrazena kraxna, ktoru kazdy kupuje len preto, lebo je to podla istych ludi ''in'' alebo ''stylove''...co je na tom prosimvas take drahe?a okrem toho - zvukova kvalita sa v ziadnom pripade nechyta na Cowon alebo iRiver..iPod uz vo viacerych testoch prehral s iRiverom, napr
http://www.associatedcontent.com/articl ... _nano.html
je to sice rok stare ale sluzit moze ako priklad...
nehovoriac uz ani o Shuffle, ktory je totalna blbost a Jablko nepovazuje v tomto pripade display za dolezitu vec..
predtym ako niekto zacne hubovat, skuste si porovnat 2 playery: iPod Nano ( dizajn ako z kopirky s X rokov starym originalom, nijako vynimocny display ani zvuk, taktiez funkcie,skvely a chytry software iTunes, ktory je znamy svojim ''user friendly'' pristupom) a iRiver Clix2 (revolucny AMOLED display, ovladanie taktiez, bateria 2 krat dlhsia vydrz, podpora USB Mass Storage, Flash menu, Vynikajuci zvuk oceneny CNET, podpora OGG, DESIGN)...a potom porovnavajte....upozornujem, ze cena je zhruba rovnaka, teda okolo 100 libier za kazdy z nich....
tak subjektviny nazor (ako aj v tvojom avatare :) ),

mne sa napriklad nepaci vobec ten iriver...
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

Tomasko napísal:tak subjektviny nazor (ako aj v tvojom avatare :) ),

a to od kedy sa prehravace kupuju podla toho ci sa pacia? si kup len obal iPodu ked sa ti paci
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tomasko napísal:tak subjektviny nazor (ako aj v tvojom avatare :) ),

naucite sa uz konecne pouzivat argumenty??? Uviedol som niekolko, cakam na vyhody iPodu... Ja by som si napriklad nekupil AIWU aj ked by bola dizajnovo pekna, a napriek tomu by som vedel ze je to kraxna...a co ma s tymto spolocne moj Avatar? Drz sa prosimta diskusie a reaguj triezvo...dakujem.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:naucite sa uz konecne pouzivat argumenty??? Uviedol som niekolko, cakam na vyhody iPodu... Ja by som si napriklad nekupil AIWU aj ked by bola dizajnovo pekna, a napriek tomu by som vedel ze je to kraxna...a co ma s tymto spolocne moj Avatar? Drz sa prosimta diskusie a reaguj triezvo...dakujem.
zatvorky maju vyznam svoj vyznam.

a preco iPod?
pretoze sa mi paci dizajnovo, aj ovladanie, mal som moznost ho vidiet, pocuvat hudbu vsetko mi vyhovovalo, (zvuk - zalezi dost aj od sluchadiel...), iTunes nepotrebujes(da sa to obist), +neviem ci iRiver prehrava videa, pretoze iPody nano nove prehravaju
Toy M@ch!n3 napísal:a to od kedy sa prehravace kupuju podla toho ci sa pacia? si kup len obal iPodu ked sa ti paci
tym "paci" som myslel, ze sa mi nepaci dizajnovo, ovladanim a zvuk som bohuzial nemal moznosti pocut
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tomasko napísal:tym "paci" som myslel, ze sa mi nepaci dizajnovo, ovladanim a zvuk som bohuzial nemal moznosti pocut
pouzivam KOss Porta Pro (kedze narazas na sluchadla) a Sennheiser CX300...takze si myslim ze dost neutralny zvuk..iRiver prehrava video, to je jasne a samozrejme na AMOLED displayi ma ovela lepsi obraz ako Nano...mal som moznost vidiet aj ten...pripomina mi staru verziu iRiveru Clix1...to znamena zaostale. NA iRiveri nemusim obchadzat ziaden soft, strcim do USB a ide...A zvukovo hovorim o porovnavani, kedze som pocul oba...
albert
Medium Expert
Medium Expert

to uz som pochopil ... :D

takze nie ste vsetci nadseni tym iPodom atkze este chcem uviest inu alternativu

http://sk.europe.creative.com/products/ ... duct=16999

toto ma vetsi display je to inac creative zen myslim ze je to nieco nove od znacky creative ze vraj to je velke ako creditka :) ale nie som si isty :)

alebo radite uplne daco ine ? napr. niaky iriver alebo niaky iny creative alebo poradte chcem aby to vyhovovalo mojim podmienkam:

aby to prehravalo video
aby to prahravalo audio
display vetsi ako 1.5"
a nech to nie je niaka normalna znacka typu apple,iriver,iaudio,emgeton,creative alebo daco ine
a aby tom malo vydrz aspon 15 hodin audia :)

THX
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ako som hovoril, je to kazdeho nazor asi, niektori iPody zatracuju ini ich maju radi, asi tak

podla mna za tu cenu mas uz vsetky mp3 kvalitne :)
albert
Medium Expert
Medium Expert

Tomasko napísal:ako som hovoril, je to kazdeho nazor asi, niektori iPody zatracuju ini ich maju radi, asi tak

podla mna za tu cenu mas uz vsetky mp3 kvalitne :)
hej ale apple ma minus co sa tika radia a co sa tika prenosu a co sa tika sd kariet :) preco nenavisit casom pamet ? :)

podla mna su iPody kvalitne ale prave preto som dal sem aby som zistil nezavysle nazory inych ludi :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

albert napísal:hej ale apple ma minus co sa tika radia a co sa tika prenosu a co sa tika sd kariet :) preco nenavisit casom pamet ? :)
aha, tak ked chces pocuvat radio, tak to hej...

oni su v tom blby, ze iba zarabat zarabat..... lebo si mozes radioprijimac kupit ako prislusenstvo, myslim, ze aj citacku kariet(?)
albert
Medium Expert
Medium Expert

Tomasko napísal:aha, tak ked chces pocuvat radio, tak to hej...

oni su v tom blby, ze iba zarabat zarabat..... lebo si mozes radioprijimac kupit ako prislusenstvo, myslim, ze aj citacku kariet(?)
no vies ale to prislusenstvo je hrozne drahe lebo fm primac ta bynde na 3 litre a sd karty dalsie 3 litre takze chapes ... akoze aj ten display je kvalistnjsi vetsi a ma 16.7 milona fariem :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

albert napísal:no vies ale to prislusenstvo je hrozne drahe lebo fm primac ta bynde na 3 litre a sd karty dalsie 3 litre takze chapes ... akoze aj ten display je kvalistnjsi vetsi a ma 16.7 milona fariem :)
jj vsak vravim, ze ked to chces radio, karty tak kupuj iny
Napísať odpoveď