teraz si nespomeniem čo mne ukradli ale si pamätám že raz môjmu brachovi ukradli v ešte na základke zbierku kartičiek hokejistov NHL, mal všetkých slávnych hokejistov
mne ukradli v druhej triede na strednej mobil (Nokia 3410) to ma vtedy dostalo, sa este teraz pamatam... a raz na zakladke este ked som bol, ma cestou domov zastavil taky cca 20 rocny cigan a vybral mi penazenku, akurat som si isel do modelarstva kupit model lietadla....som prisiel domov s takym placom ako nikdy...
"Ahoj ja som 20 rocny cigan a prisiel som ta okradnut, daj mi prosim ta penazenku."
"Nie nie, tu mas len peniaze."
???
nie nie to vybral som myslel ako metaforu...on ma proste zastavil (taky slusne obleceny) ze ci nemam na bus ze mu starku odviezli do nemocnice ze sa tam musi dostat....tak som vytiahol penazenku ze mu dam drobne a on mi ju vycistil vtedy som mal tusim 7 rokov takze... inak ked sa na to teraz pozrem ze by som mal ist okradat 7 rocne deti...to je chore...to dokazu iba....
Jedine co mi doteraz ukradli, tak to ked som mal 6 rokov a nechal som na zastavke moj krasny duhovy dazdnik... a ked sme sa tam vratili za 5 minut, uz tam moj milovany dazdnicek nebol.
heh s kradezami sa stretavam denne robim v tesku a viem ako sa tam denne kradne je vrchol ze sa bavim zo zakaznikom a o 5 min dojde ze mu nieco ukradli a je to na dennom poriadku , heh zlodeji su sikovny , KEd mozem poradit V petrzalskom tesku si davajte pozor na CENTRAL KED VYSTUPUJETE Z AUTA , vela krat su tam zlodej na parkovisku a maju zapnutu rusicku takze sa vam auto nezamkne , a potom si davajte pozor na penazenku v tesku vo vnutri S pozravom Slavo davajte si pozor mne tu este nic neukradli ,ale kradne satu strasne a, vlastne mne uz ukradli raz telefon , ale to bolo lupezne prepadnutie islo o kamaratov zivot . a pre kamaratov zivot spravim vsetko . myslim ze asi kazdy by sa tak zachoval.