Shark NX napísal:Podla mna to ze nejake deti na to pomreli to su take oje.... ze dovi ... Hodis sablu maximum ... a aj tak na mentose reaguje ten povlak tzn ked to rozzuvas tak sa nic nedeje tak pls odpustite si tie veci ze "je mi luto tych deti co na to pomreli "
Keby na to niekto mohol umret tak uz davno z toho daju prec tu Reakcnu latku
lol ty si haluz.. ket 5rocnemu decku sa take daco stane v zaludku nema sanci sa udusit pravda... ket sa udusi deco zuvackou..
Dobre ale to ze sa udusi zuvackou to je ine ... a vsimni si ze jedine mentosy ktore to robia su biele a ukaz mi 5 Rocne decko ktoremu chutia Biele Mentosy ...
Prcky jedia Cervene Ruzove Zlte zelene atd a tam ten povlak nieje a este mi ukaz ktory rodic dovoli 5rocnemu decku pit CocaColu
Hmm coca colu nejako velmi nepijem ... akoze ovelaradsej mam kofolu ale najcastejsie pijem len cistu vodu a to velmi vela ... to co robi coca cola s roznymi vecami som videl na discovery , robili to mythbusters a k tej cola + mentos ... som tomu neveril, ze daco take moze fungovat tak som to oskusal a natocil a funguje to http://www.miki690.wz.cz/up/Cola+mentos.3gp nieje to sice take ako videa co tu uz boli a je to robene len z 0,5l kolou ale tak pointa tam ostala zachovana :D
Shark NX napísal:Dobre ale to ze sa udusi zuvackou to je ine ... a vsimni si ze jedine mentosy ktore to robia su biele a ukaz mi 5 Rocne decko ktoremu chutia Biele Mentosy ...
Prcky jedia Cervene Ruzove Zlte zelene atd a tam ten povlak nieje a este mi ukaz ktory rodic dovoli 5rocnemu decku pit CocaColu
pre boha to decko zomrelo dakde v brazilii.. a neni rpoblem ze 5 rocne deco pije colu.. a ver tomu ze take decko ti zozere cukrik jaky pride a je mu to osem..
no ja sa este v tomto prispevku vratim k tomu co tu bolo Uvodom sa ospravedlnujem vsetkym ktorich ten vyrok poburil bola to moja chyba zle napisana myslienka v podstate sa jednalo o citaciu a zabudol som to vysvetlit, pojem posahana vychodniarka nemal VOBEC NIC SPOLOCNE S TYM ZE NA VYCHODE BY MALI BYT POSAHANY LUDIA to by som nikdy nepovedal sam nemam rad taketo rozdelvoanie jednalo sa oto ze ta baba chlastala jak duha a vykrikovala ze ona nebrzdi lebo oni na vychode nebrzdia, daka comu sa setrela tak ze nevedela o svete, tolko k tomu vyroku, takze nefim kto to tu napisal mal pravdu nebolo to tak myslene cim by som cel podotknut ze skor nez sa udeli vazenie bolo by vhodne presetrit dane okolnosti ako to bolo myslene a ked tak potom pridelit vazenie alebo poopravit prispevok lebo toto bol totalne nedemokraticky pristup odsudenie bez sudu na inych forach je za taketo daco strata administratorskych prav tak este raz sorry vsetkym dotknutym a to je asi vsetko co som chcel povedat
EDIT cel som aby aj ostatny vedeli ako som to myslel lebo to si mohol dopisat aj ty kym som mal basu a hento ma len tak potom napadlo to s tym adminom ako teraz voci tebe nechovam ziadnu averziu alebo tak to som len tak napisal lebo to je fakt proste ziskanim admin prav nemas bonus ale mas povinost
Stoporko napísal:viete mi povedat z chem. hladiska aka reakcia prebieha pri tom "gejziriku" cola a mentos? Z Coly H3PO4, z mentosu? Diik.
neviem co to presne je ale funguje to iba s coca colou light a tusim tmavo modrym mentosom skusal som to s brachom pred cca rokom behom 3 sekund ostalo v 0,5l flasi asi pol deci fakt je ten ze reaguje iba obal mentosu lebo akonahle sa on rozpustil tak konec, takze treba zistit s coho je ten obal. Asi som ti moc nepomohol co