aj tak sa mi zda ze sa tu hadate o tom isto .. kedze podla mna DIA cola a LIGHT cola je stale jedno a to iste ... pretoze neobsahuje normalne cukry, ale nahradne sladidla ...
nordkapp_pb napísal:aj tak sa mi zda ze sa tu hadate o tom isto .. kedze podla mna DIA cola a LIGHT cola je stale jedno a to iste ... pretoze neobsahuje normalne cukry, ale nahradne sladidla ...
SRneC napísal:nie ten vysrek je podstatne slabsi ... v tomto pokuse ide o reakciu tych umelych sladidiel nie len bubliniek ... teda aspon tak som o tom cital ... DIET COLA najviac strieka
nebol tam "velky" rozdiel.. v podstate ziadny
a vazne
Šu-Do napísal:eeee... moze to byt aj Sprite, CoCa Cola, 7UP... nemusi byt lightka... skusali sme to so vsetkymi tymi styrmi... vysledok u kazdeho rovnaky... vytrieklo to do vysky 2 metrov u kazdeho
ale newiem ci je lepsie mat chladenu alebo teplu.. mali sme aj take aj take ale si uz nepamätam ako to bolo
nevim co tu praskas za srpostosti, ale so 7-up, s mirindou, tonikom a podobnymi bulshitami to nefunguje.. vobec to nestrika iba taky mensi polmetrovy gejzirik sa urobi.. skusal som.. normalna kola trocha vyssie strieka, podobne aj lightka.. cize asi to fakt funguje iba s diet coke.. lenze tu som zatial u nas nikde nevidel cize toto odskusane nemam
po precitani tejto temy som to vyskusal na 0,5 l flase, mal som si viacej odpit pred tymto "experimentom" lebo mi ostala iba stvrtina a domov som isiel dost smadny