Nazdar...
takžé po roku aj niečo som vytiahol starý pc... je to uplne stará mašina.. no ide o to, že chcel som ho zapnúť že čo v ňom je a tak.. po pripojeni všetkeho a zapnutí sa nezapne monitor.. monitor je v poriadku používam ho každý deň... grafa je tam nejaka stará integrovaná... nvm prísť nato čim to môže byť.. neviete niekto poradiť?
dík
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2010, 12:23)
takže nakoniec som to spustil ale nastal iný problém... po zapnutí načítava ram atď... a vybehne potom bootovanie z disketovky + si to pýta bootovaciu disketu... pritom na hdd windows je... dá sa to nejako nastaviť aby ten win spustilo?.. alebo potrebujem tú disketu ?
trocha som sa pohral s Biosom a už to všetko šľape akurat nvm prisť ako nastaviť to keď comp vypinam aby mi vypisalo že teraz možete bezpečne pc vypnúť.. neviete niekto?... lebo teraz keď dam vypnúť ukazuje system windows sa vypína.. malo by vypísať ešte teraz možete bezpečne pc vypnúť... jedná sa o starý comp čiže comp sa vypína tlačidlom na hlavnom panely.
Buď rád , že ti to nevypisuje. Minule sa tu niekto sťažoval na presný opak toho čo píšeš. Jemu sa PC automaticky nevypol , ale stále mu vypisovalo , že teraz môžete počítač bezpečne vypnúť ... Neviem v ktorej to bolo téme a ako sa to nakoniec skončilo.