Company profile, vzhlad web stránok

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
mambuska
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Company profile, vzhlad web stránok

Príspevok od používateľa mambuska »

Ahojte davam dokopy web stranky pre nasu spolocnost. Riesime jednu vec, ide o matersku spolocnost, ktorej sluzby sa delia do jej dcerskych spolocnosti. Ide o sluzby pre sadove upravy , ddd cinost a atd. Celkom ide o 4 sekcie. Kazda z nich ma svoj web.

Web 1 - informacny web pre sluzby
Web 2 - web resp. eshop sluziaci ako katalog pre velkoobchodny predaj , neskor mozno doplnime moznot objednavania
Web 2 -taktiez pre velkoobchod ale profesionalne pripravky
Web 3 - eshop pre bezneho spotrebitela.

Web stranky riesime prostrednictvom prestashopu a platenych tem. A tu nastava otazka, ako riesit web 2.3.4? pouzili by ste rovnaku sablonu,len so zmenou farby a teda obrazkov, hlavneho baneru a atd alebo by ste isli uplne do noveho vzhladu? zachovali by ste jednotnost, aby to vytvaralo dojdem ze firma ma siroky rozmer alebo to bude skor miast spotrebitela, ktory sa nahodou dostane na stranku pre velkoobchod a nemoze si objednat?

co vy na to? :roll:
brm
Darca
Darca

Re: Company profile, vzhlad web stránok

Príspevok od používateľa brm »

Zvolil by som niečo medzi tým.. povedzme rovnakú šablónu, ale iné farby, resp. iné odtiene tých farieb.. ideálne, ak logo stránky by bolo jednotné - odkazujúce na materskú spoločnosť. Samozrejme za predpokladu, že jedna šablóna bude spĺňať požiadavky na všetky tri eshopy. Často eshop pre veľkoobchod má iné požiadavky ako eshop pre bežného smrteľníka.

:)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

veľkoobchod a maloobchod sú dva samostatné sektory, ktoré okrem mena nemajú nič spoločné. Neviem ako chceš použiť rovnaký template, keď pri každom potrebuješ niečo iné. Pre maloobchod potrebuješ klienta presvedčiť že si má kúpiť práve u teba. Takže treba priestor pre nejaké vypísanie benefitov, priestor pre recenzie, spolupráca s facebookom... toto všetko na veľkoobchode nemusí byť, lebo firma ktorá s vami chce spolupracovať vaše portfolio a služby pozná keď si vás vybrali. Netreba ich presviedčať "trikmi" ako doprava zadarmo a podobne, keď tieto veci sa tam vôbec neriešia. Takže by som použil rôzne templaty. Proporčne rôzne. Samozrejme logotyp, farby a podobné prvky zachytávajúce identitu firmy môžeš dať jednotne

tie dva veľkoobchody by som možno spojil do jedného webu
mambuska
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mambuska »

Dakujem za nazory:-)
Napísať odpoveď