sa mi nedalo pripojit! toto mi CS robi vkuse, normalne public serveri no problem, asle tusim ze tieto rezervovane mi nejdu. Prosto zadam IP, dam pridat a..nic. nezjavi sa mi tam.
R1k1nko napísal:to hravas niekde profi ? lebo aj tie granaty si tak hadzal...
hral som 2ligu ale dmncia powa a teraz som clenom v zacinajucom clane 5on5 leader na u2 tam tiez vladne dmncia ale neni to take strasne mozno to este raz dotiahnem a dufam ze este dalej
B3rET napísal:co si... ked budu same lamy tak to bude nuda... takto sa aspon mozme hecnut
hh :D:D
Sepiroth napísal: sa mi nedalo pripojit! toto mi CS robi vkuse, normalne public serveri no problem, asle tusim ze tieto rezervovane mi nejdu. Prosto zadam IP, dam pridat a..nic. nezjavi sa mi tam.
na take servery ako bol tento sa pripajaj tak daj prv pass "blablalba " uvodzovky daj vtedy ak je medzera v passe a potom uz iba connect a ip server vyzerat by t malo tak nieako
password hojko
connect 212.24.142.39:27021 a tak by to malo uz sit
ach jaj s tebou hrat? to si rovno mozem popri cakani na nove kolo aj jest spravit som si porad ani neskrtol sak pockajte maniaci, vo stvrtok pridem a potom bude masokombinat na bojisku
no ja lolec, tak co uz, ja CS hravam roky ale doma cez net iba posledný týzden, cize doteraz jedine v herni s kamosmi, na nete cez steam a tak....no aspon som o cosi mudrejsi. zahrame?
Tak co nam nevybavis serverik s poriadnym konfigom amxu na CUP . Mohli by sme dat seriozne turnaj i ked zatial je jasny vitaz "CSD | dmnce powa" co som videl
blazer napísal:Tak co nam nevybavis serverik s poriadnym konfigom amxu na CUP . Mohli by sme dat seriozne turnaj i ked zatial je jasny vitaz "CSD | dmnce powa" co som videl
ale no ale ked by ste chcely zahrat len tak turnaj 5on5 tak by ste mohly ratat aj somnou a je mi to jedno skym budem , abo to bude 1on 1 aim ?
blazer napísal:Tak co nam nevybavis serverik s poriadnym konfigom amxu na CUP . Mohli by sme dat seriozne turnaj i ked zatial je jasny vitaz "CSD | dmnce powa" co som videl
Ako najpr. by sa musela potvrdit ucast, az potom by som niečo vybavoval..