pershing napísal:este tu hodte nejake tazke skripty zeby sa dalo ulahcit hranie
ja pouzivam s cskom CPL plugin, je to fakt fasa vec, ak by niekto chcel tak pozrem kde sa to da stiahnut
ja by som mal zaujem, aspon sa pozret. skus to pohladat, pls. alebo to niekam upni a posli mi link. plzkthx
Teraz som zapol CSko a ked sa chcem pripojit na hocijaky server vypisuje mi ''Could not connect to server''...neviete co je s tym ? este predvcerom to behalo
ludia co amm pridat do firewallu kerio to ze ked idem bavit cs tak aby so ho nevypinal.ked ho vypnem idu serveri ked nevypnem idu ale iba niektore.tak pls pomozte mi a niejayk mensi navod ak otoo dtam dam mam ENG verziu
je to blbost ... ak ti cs brani firewall nemali by ti ist iba niektore serveri ale ziadne ... v keriovi csko musi byt ak nie skontroluj ci si admin ... ste skus v keriovi povolit az ked je csko zapnute
ludia, neviete niekto ako na tvorbu videa v CS 1.1 na fraps mam pomale PC takze by sa seky premietli aj do videa. ked som dal startmovie v nahratom deme, tak robil ako blazon ale obrazky nikde. akurat v hlavnom adresary urobil jeden velky subor bez koncovky.
IMI: Tebe sa na server len neda pripojit alebo sa ti servery vo favorites ani nezobrazia ? Ak je to ten druhy pripad, tak si skus nahrat program HLSW http://www.hlsw.net/index.php?page=down ... rors&id=51 tam zadas IP serveru a pripojis sa z toho programu
no jasne ze to ide ale ty to mas nejake po*ebane musis tam pridat vynimku do fw .. pozri este ci ti to neblokuje windows fw a tam daj vynimku ... a nejde ti napojit sa cez connect ip ?