Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
RainbowSix
Light Professional
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Cawte mam mensi problem, nedavno som spsutil public cs 1.6 server, a cchem pridat admina do users.ini , ale vzdy nieco robim zle lebo neviem sa pripojit do hr ycez admin, a potom tam nabehnut cez dajme tomu F1 do amxky.A este by som mal otázku, ako nainstalujem ultimate killstreak.?? za odpovede moooc dik K+.. 
-
G0lDiER_
King
Aj ja potrebujem jednu radu:
Potrebujem noblock mod do SMX, ktory jednoducho vypinat a zapinat cVarom a da sa nastavit ze nepriatelia ma blokuju...ze jednoducho cez nich neprejdem jak cez teammates.
momentalne mam tento: http://forums.alliedmods.net/showthread ... ht=noblock
no nesplnuje ani jednu z mojich poziadaviek.
je tam napisane Use the sm_noblock CVAR to turn it off and on. ten mod je normalne zapnuty, ja napisem do konzoly rcon sm_noblock 0, a nic sa nedeje...ziadne unknown command ani nic..iba napise v chate Server cvar sm_noblock changed to 0 a nic...nevie niekto o nejakom schopnejsom ?
btw. skusal som aj od eventscripts, a ten nefungoval vobec..napisalo plugin loaded ale normalne ma hraci blokovali..
//tak som skusil tento http://forums.mattie.info/cs/forums/vie ... php?t=6268 a ten uz funguje, aj sa da vypinam / zapinat ale stale preletim aj cez nepriatelov.
Potrebujem noblock mod do SMX, ktory jednoducho vypinat a zapinat cVarom a da sa nastavit ze nepriatelia ma blokuju...ze jednoducho cez nich neprejdem jak cez teammates.
momentalne mam tento: http://forums.alliedmods.net/showthread ... ht=noblock
no nesplnuje ani jednu z mojich poziadaviek.
je tam napisane Use the sm_noblock CVAR to turn it off and on. ten mod je normalne zapnuty, ja napisem do konzoly rcon sm_noblock 0, a nic sa nedeje...ziadne unknown command ani nic..iba napise v chate Server cvar sm_noblock changed to 0 a nic...nevie niekto o nejakom schopnejsom ?
btw. skusal som aj od eventscripts, a ten nefungoval vobec..napisalo plugin loaded ale normalne ma hraci blokovali..
//tak som skusil tento http://forums.mattie.info/cs/forums/vie ... php?t=6268 a ten uz funguje, aj sa da vypinam / zapinat ale stale preletim aj cez nepriatelov.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
priadavas ho cez nick, ip, id ? pokial cez nick, musi to byt v taktomto formateAndrew007 napísal:Cawte mam mensi problem, nedavno som spsutil public cs 1.6 server, a cchem pridat admina do users.ini , ale vzdy nieco robim zle lebo neviem sa pripojit do hr ycez admin, a potom tam nabehnut cez dajme tomu F1 do amxky.A este by som mal otázku, ako nainstalujem ultimate killstreak.?? za odpovede moooc dik K+..
"nick" "heslo" "bcdefijmnopqrtu" "ab"
teda nick, heslo, prava a pristup .. a ako sa pripojit ? najprv tvoj nick musi obsahovat to co je napisane v user.ini.ked mas spravny nick tak do konzoli napises "setinfo _pw heslo" (bez uvodzoviek) a pripojis sa. potom skus nejaky prikaz, radim si nabindovat amoxmodmenu. este poznamka, po tom, ako nieco zmenis v user.ini (ci uz pridas admina alebo vymazes) musis bud zmenit mapu alebo cez rcon dat serveru prikaz "amx_reloadadmins"
Ahojte mam tu taky problem
mam cs, mam steam, mam vlastny CONFIG no prave s tym configom mam problem ..... ked zapnem CS vsetko v pohode zapnem config .... ( zapinam ho po napisani do console exec b.cfg ) tak este v pohode prve hranie, ale ked
vypnem hru a zapnem uz mi CS ani nespusti proste ma da do biosu a restartuje PC ( asi sa PC prehrial ) ako som zistil ze to prave config ?
skusal som spustit cs este pred tym ako som mal config kopirovany do cstrike a vsetko slo uuuplne v pohode pustim vypnem pustim vypnem v pohode asi 2 mesiace..
spravil som si novy cfg a zasa toto ( restart , bios .... )
dost ma to sere lebo hra ma bavi a bez cfg hrat ani neviem
( sila zvyku ) ked ma da do biosu tak uz automaticky musim celu hru preinstalovat lebo hru nesputi ani po odstraneni configu s hry ( s priecinku cstrike )
DAKUJEM a pls help : (
PC mam dost dobry aby mi hru utiahlo ....
mam cs, mam steam, mam vlastny CONFIG no prave s tym configom mam problem ..... ked zapnem CS vsetko v pohode zapnem config .... ( zapinam ho po napisani do console exec b.cfg ) tak este v pohode prve hranie, ale ked
vypnem hru a zapnem uz mi CS ani nespusti proste ma da do biosu a restartuje PC ( asi sa PC prehrial ) ako som zistil ze to prave config ?
skusal som spustit cs este pred tym ako som mal config kopirovany do cstrike a vsetko slo uuuplne v pohode pustim vypnem pustim vypnem v pohode asi 2 mesiace..
spravil som si novy cfg a zasa toto ( restart , bios .... )
dost ma to sere lebo hra ma bavi a bez cfg hrat ani neviem
DAKUJEM a pls help : (
PC mam dost dobry aby mi hru utiahlo ....
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
Re: Info
Píš to sem http://www.hojko.com/cs-1-6-server-hojk ... 99527.htmlGino999 napísal:cem sa spytat admina, ze preco som dostal BAN????!!!!!! nemal som vobec ziadny aimbot!!! a k tomu som dostal permanent.... dakujem![]()
![]()
kks a koľko si čakal za AB?
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
Andrew007
Guru wannabe
pocki ale ja som to daval cez WLSW lenze neide to restartnem mapu a nic, heslo ostava..je to public...
//autoeditácia príspevku ( 06 Feb 2009, 21:40 )
Uz mi to ide diik
//autoeditácia príspevku ( 07 Feb 2009, 17:25 )
Cawko cchem sprovoznit na mojom cs serveri plugin /top15, uz som hladal googlil asi 20 minut a nic,, len pisu ze ako sa to ma nahodit cez ftp ale nikde som nenasiel subor na download, pls kto to ma nech to upne, dik K+
Uz mi to ide diik
Cawko cchem sprovoznit na mojom cs serveri plugin /top15, uz som hladal googlil asi 20 minut a nic,, len pisu ze ako sa to ma nahodit cez ftp ale nikde som nenasiel subor na download, pls kto to ma nech to upne, dik K+
-
webmasterr
Medium Professional
ved /top15 je standardne v amxmodx..tak ked ho mas nahodeny tak ho staci cez menu povolitAndrew007 napísal:pocki ale ja som to daval cez WLSW lenze neide to restartnem mapu a nic, heslo ostava..je to public...![]()
Uz mi to ide diik![]()
Jezisi,toto jak mozes napísat,sak tam más "fogot password" ,kliknes na to,a posle ti tvoj pass na mail.QuiKy napísal:mam steam uz dlho som na nom nebol a heslo som zabudol tak som asi v prdeli...neda sa nejak zistit alebo neco take?Alebo na Nonsteame mi robi chybu C+++
Toto si stiahni http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en a pojde ti nonsteam.