Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
Turbozilla
Zablokovaný
Kód: Vybrať všetko
http://img145.imageshack.us/img145/4346/vlcsnap73360sd7.png
Na videach to majú aj normal hráči Dev1, spawn atď. Možno to je chyba pri nahravaný deme, alebo taký hack existuje ak hej, tak pls. dajte info...
-
Turbozilla
Zablokovaný
Mierítko na AWP je ZAKÁZANÉ!!!
Nemysli si, že keď s tým niekde namieríš tak tam aj strelíš, podľa tvôjho postoju k hre asi ani netušíš čo je to fastzoom, takže ak si myslíš, že ti každá strela pôjde do jedného miesta, tak si na omyle.
Že majú to aj Dev1 a Spawn :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Však to je len pri HLTV, to majú len diváci, hráči nie.
Nemysli si, že keď s tým niekde namieríš tak tam aj strelíš, podľa tvôjho postoju k hre asi ani netušíš čo je to fastzoom, takže ak si myslíš, že ti každá strela pôjde do jedného miesta, tak si na omyle.
-
Turbozilla
Zablokovaný
Upozornil som, že to môže byť chyba v deme či v tom HLTV, ale nikde nepíšem, že to môže byť... A ak viem tak Dev1 mal scripty preto sa rozpadlo fu.skSSemteXX napísal:Mierítko na AWP je ZAKÁZANÉ!!!
ja uz fakt neviem co stim..
normalne som stiahol cs , nainstoloval patch 26 a vypol vertical synth v nvidii pre 100 fps
zapnem hru ale cs jaksi posekava napisem net_graph 3 ale ukazuje 100 fps chvilu ide normalne a potom sek a zase normalne a zase sek a leze mi to na nervy cize to vlastne seka ale ukazuje 100 fps
normalne som stiahol cs , nainstoloval patch 26 a vypol vertical synth v nvidii pre 100 fps
zapnem hru ale cs jaksi posekava napisem net_graph 3 ale ukazuje 100 fps chvilu ide normalne a potom sek a zase normalne a zase sek a leze mi to na nervy cize to vlastne seka ale ukazuje 100 fps
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Turbozilla
Zablokovaný