Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

tak bhop nie je az taky tragicky ako begrip. bhop je narocnejsi, tym padom ho nerobi vela ludi a myslim si, ze v porovnani s begripom to v podstate ani nekazi hru. bhop nijak neodsudzujem, jedine co sa tym da dokazat je zrychlenie, ktore nie je az take dramaticke a chce to aj istu davku koncentrovanosti. kto vie, vie, kto nie, ma smolu. no begrip je ciste stlacanie ctrl alebo koliesko + ctrl (co je mimochodom napriklad na ESL zakazane), tym padom si to moze dnes dovolit robit uz skoro kazdy. pri begripovani su pocut kroky uplne inak ako pri normalnom behu, co by nebolo az take zle, keby to aj nedojebavalo hitboxy
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

takze begrip je bug, ktory pouzivaju ns lamy a bhop sice je bug, ale ty ho neodsudzujes lebo nekazi hru? omfg ty sa obes prosim ta. pozri si ako vdaka bhopu mozes skocit na take miesta kam normalne nedoskocis ...a co sa tyka begripu, bud som totalne ko*ot ale naposledy co som videl video chalan daval klavesovy begrip a vobec ho nevyhodeli :)
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

vsade kde sa dostanes s bhopom sa da dostat aj tak, ze ta druhy hrac vyhodi .. takze ano, begrip mi vadi, bhop nie, neviem co ti je na tom nejasne
Hellboy248 napísal:...a co sa tyka begripu, bud som totalne ko*ot ale naposledy co som videl video chalan daval klavesovy begrip a vobec ho nevyhodeli :)
suhlasim s prvou castou vety
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

*****HERO*****: to by si sa cudoval kam ta druhy hrac nevyhodi, min 2ja by nato trebali ..su take miesta kam by ti cely team nestacil ;) zober tie kable od kompi a obes sa na nich prosim ta
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

tak mi teda ukaz miesto na nejakej ligovej mape, kde sa dostanes IBA s bhopom a ziadnym inym sposobom .. inak si myslim, ze to nerobi az tak vela, aby sa to vobec bralo ako bug

a neviem co mas stale s tym obesenim, ja za to nemozem, ze ked si to skusal a nevyslo ti to, tak odvtedy si trochu pribrzdeny
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ty si aj uvedomujes co pises? begrip je ns lamce bug, ktory je na ko*ot ..ale bhop zrazu nie je bug ..obidve su bug a mali by sa brat rovnako, ale nie podla teba bhop je super vec ktora vobec nerobi nic zle ...omfg fakt ty si nejaky <>
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

ja neviem ci ty si vazne retardovany alebo proste nevies pochopit, ze mne osobne begrip vadi a bhop nie a napisal som argumenty preco je tomu tak .. a nikde som nepisal, ze je to super vec, pisal som len to, ze to nerobi taku skodu ako begrip .. to, ze neznesiem begrip, neznamena, ze som proti vsetkym bugom .. a ked mas na to iny nazor, tak mne ho nevnucuj, lebo ho mam niekde uplne v pazi .. ale uz ta asi zatazujem informaciamii, o ktorych zjavne nemas ani paru
Filip123
Light Star
Light Star

Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Príspevok od používateľa Filip123 »

mam problem dakedy ked sa pripajam na stranku stiahne a nacitava mapu ze idem hrat v tom vipne CS a napise de_vertingo wad pls co stym
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

1. Vypne
2. Google-->de_vegas.wad-->download->copy to cstrike.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Filip pozri sem

Semtex čo má vegas.wad spoločné s vertigo.wad? Veď napísal že od neho vyžaduje modely z vertigo.wad, či?
TheMEMBER
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TheMEMBER »

Dnes som si skusil CS tuto na hojku. Skusal som to doteraz pokial som nedostal ban. Tusim ban na 50minut? nestihol som to precitat cele. A to len koli blbej mape kde sa nicime nozikmi a 1HP, kde som rozsekaval nechtiac vlastnych. Zaujimave bolo, ze vlastny sli dolu nejak rychlo a nepriatelia nejak nechceli, zrejme boli rychlejsi.

Ten ban mam iba na tu mapu alebo na server?
R@mon
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R@mon »

To je len na 50minut za Team Atack... za 50minut co uz ubehlo mozes znovu hrat. 1hp maju vsetci na zaciatku mapky, preto sa ta mapa vola 1hp a preto idu dole vsetci rovnako lahko :) Len to musis vediet...

ja mam teraz napriklad BAN za zabitie hostage :smt017
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

tak ako pise R@mon, ban mas na 50 minut na server (tvoja IP ma ban).... a neviem ci je normalne rezat vlastnych... a ohladne servera pis do tejto temy CS 1.6 server hojko.com
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

TheMEMBER napísal: A to len koli blbej mape kde sa nicime nozikmi a 1HP, kde som rozsekaval nechtiac vlastnych. Zaujimave bolo, ze vlastny sli dolu nejak rychlo a nepriatelia nejak nechceli, zrejme boli rychlejsi.
To čo si zadal, hahahhaaha :D: :D:D:D:D
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

PepoJr. napísal:tak ako pise R@mon, ban mas na 50 minut na server (tvoja IP ma ban).... a neviem ci je normalne rezat vlastnych... a ohladne servera pis do tejto temy CS 1.6 server hojko.com

neviem ci je normalne hrat tuto mapu na pretrieskanom publicu s friendlyfire on, kde sa moze velmi lahko stat, ze niekoho nechtiac zabijes, kedze staci 1 hit .. a povedzme si na rovinu, ze vacsina hracov na vasom pube to proste nevie a to sancu na TK zvysuje
slimak slavo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa slimak slavo »

prosim jedneho admina nek pojde skotrovat na hojku.. jedneho hraca ... lebo na 90% ma wh ale to je len moj usudok tk diki vola vlado nosi ciment ... :D :smt098
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

Slimak slavo na taketo veci mas specialnu temu ktora je pre server urcena... v takom pripade ale radsej nahraj demo toho hraca ked tam nieje admin alebo ak tam je tak oslov admina.
slimak slavo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa slimak slavo »

chcem sa niečo spytat o hojku.. chcem si zalozit clan a chcem aby bol na hojku v štatytykách ako to mam spravit :D

diky.. :smt006
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

:D tak to bude teda klan na urovni. myslim ze staci ked budes mat ten tvoj public(clan)tag pred nickom oddeleny.

napr. slimaky | slavo

mozno :D
Qerten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Qerten »

Zdravim
Stiahol som si pozadie do CS:S a v zapakovanom subore som nasiel navod:

Kód: Vybrať všetko

How to instal:

You need go in My Computer\Any disck(C;D;F;A;):\Program Files(Games)\Steam\SteamApps\*your akk*\counter-strike source\cstrike\materials\console
And put this file in console.

I think this not hard ;)
Vsetko by bolo fajn az na to ze v zlozke materials nieje zlozka console... takze som tu zlozku console spravil, nakopiroval tam ten subor, a nic sa nestalo... nejake napady?

dik za hlp
Napísať odpoveď