Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
tak bhop nie je az taky tragicky ako begrip. bhop je narocnejsi, tym padom ho nerobi vela ludi a myslim si, ze v porovnani s begripom to v podstate ani nekazi hru. bhop nijak neodsudzujem, jedine co sa tym da dokazat je zrychlenie, ktore nie je az take dramaticke a chce to aj istu davku koncentrovanosti. kto vie, vie, kto nie, ma smolu. no begrip je ciste stlacanie ctrl alebo koliesko + ctrl (co je mimochodom napriklad na ESL zakazane), tym padom si to moze dnes dovolit robit uz skoro kazdy. pri begripovani su pocut kroky uplne inak ako pri normalnom behu, co by nebolo az take zle, keby to aj nedojebavalo hitboxy
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
takze begrip je bug, ktory pouzivaju ns lamy a bhop sice je bug, ale ty ho neodsudzujes lebo nekazi hru? omfg ty sa obes prosim ta. pozri si ako vdaka bhopu mozes skocit na take miesta kam normalne nedoskocis ...a co sa tyka begripu, bud som totalne ko*ot ale naposledy co som videl video chalan daval klavesovy begrip a vobec ho nevyhodeli 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
vsade kde sa dostanes s bhopom sa da dostat aj tak, ze ta druhy hrac vyhodi .. takze ano, begrip mi vadi, bhop nie, neviem co ti je na tom nejasne
suhlasim s prvou castou vetyHellboy248 napísal:...a co sa tyka begripu, bud som totalne ko*ot ale naposledy co som videl video chalan daval klavesovy begrip a vobec ho nevyhodeli
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
*****HERO*****
Guru wannabe
tak mi teda ukaz miesto na nejakej ligovej mape, kde sa dostanes IBA s bhopom a ziadnym inym sposobom .. inak si myslim, ze to nerobi az tak vela, aby sa to vobec bralo ako bug
a neviem co mas stale s tym obesenim, ja za to nemozem, ze ked si to skusal a nevyslo ti to, tak odvtedy si trochu pribrzdeny
a neviem co mas stale s tym obesenim, ja za to nemozem, ze ked si to skusal a nevyslo ti to, tak odvtedy si trochu pribrzdeny
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ja neviem ci ty si vazne retardovany alebo proste nevies pochopit, ze mne osobne begrip vadi a bhop nie a napisal som argumenty preco je tomu tak .. a nikde som nepisal, ze je to super vec, pisal som len to, ze to nerobi taku skodu ako begrip .. to, ze neznesiem begrip, neznamena, ze som proti vsetkym bugom .. a ked mas na to iny nazor, tak mne ho nevnucuj, lebo ho mam niekde uplne v pazi .. ale uz ta asi zatazujem informaciamii, o ktorych zjavne nemas ani paru
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
mam problem dakedy ked sa pripajam na stranku stiahne a nacitava mapu ze idem hrat v tom vipne CS a napise de_vertingo wad pls co stym
1. Vypne
2. Google-->de_vegas.wad-->download->copy to cstrike.
2. Google-->de_vegas.wad-->download->copy to cstrike.
-
lekoklatik
VIP
Filip pozri sem
Semtex čo má vegas.wad spoločné s vertigo.wad? Veď napísal že od neho vyžaduje modely z vertigo.wad, či?
Semtex čo má vegas.wad spoločné s vertigo.wad? Veď napísal že od neho vyžaduje modely z vertigo.wad, či?
Dnes som si skusil CS tuto na hojku. Skusal som to doteraz pokial som nedostal ban. Tusim ban na 50minut? nestihol som to precitat cele. A to len koli blbej mape kde sa nicime nozikmi a 1HP, kde som rozsekaval nechtiac vlastnych. Zaujimave bolo, ze vlastny sli dolu nejak rychlo a nepriatelia nejak nechceli, zrejme boli rychlejsi.
Ten ban mam iba na tu mapu alebo na server?
Ten ban mam iba na tu mapu alebo na server?
-
R@mon
Medium Expert
To je len na 50minut za Team Atack... za 50minut co uz ubehlo mozes znovu hrat. 1hp maju vsetci na zaciatku mapky, preto sa ta mapa vola 1hp a preto idu dole vsetci rovnako lahko
Len to musis vediet...
ja mam teraz napriklad BAN za zabitie hostage
ja mam teraz napriklad BAN za zabitie hostage
-
PepoJr.
Medium Star
tak ako pise R@mon, ban mas na 50 minut na server (tvoja IP ma ban).... a neviem ci je normalne rezat vlastnych... a ohladne servera pis do tejto temy CS 1.6 server hojko.com
To čo si zadal, hahahhaahaTheMEMBER napísal: A to len koli blbej mape kde sa nicime nozikmi a 1HP, kde som rozsekaval nechtiac vlastnych. Zaujimave bolo, ze vlastny sli dolu nejak rychlo a nepriatelia nejak nechceli, zrejme boli rychlejsi.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
PepoJr. napísal:tak ako pise R@mon, ban mas na 50 minut na server (tvoja IP ma ban).... a neviem ci je normalne rezat vlastnych... a ohladne servera pis do tejto temy CS 1.6 server hojko.com
neviem ci je normalne hrat tuto mapu na pretrieskanom publicu s friendlyfire on, kde sa moze velmi lahko stat, ze niekoho nechtiac zabijes, kedze staci 1 hit .. a povedzme si na rovinu, ze vacsina hracov na vasom pube to proste nevie a to sancu na TK zvysuje
-
slimak slavo
Novice
prosim jedneho admina nek pojde skotrovat na hojku.. jedneho hraca ... lebo na 90% ma wh ale to je len moj usudok tk diki vola vlado nosi ciment ...

-
johnykilla
Light Star
Slimak slavo na taketo veci mas specialnu temu ktora je pre server urcena... v takom pripade ale radsej nahraj demo toho hraca ked tam nieje admin alebo ak tam je tak oslov admina.
-
slimak slavo
Novice
chcem sa niečo spytat o hojku.. chcem si zalozit clan a chcem aby bol na hojku v štatytykách ako to mam spravit 
diky..
diky..
-
aviceN
Guru
napr. slimaky | slavo
mozno
-
Qerten
Medium Star
Zdravim
Stiahol som si pozadie do CS:S a v zapakovanom subore som nasiel navod:
Vsetko by bolo fajn az na to ze v zlozke materials nieje zlozka console... takze som tu zlozku console spravil, nakopiroval tam ten subor, a nic sa nestalo... nejake napady?
dik za hlp
Stiahol som si pozadie do CS:S a v zapakovanom subore som nasiel navod:
Kód: Vybrať všetko
How to instal:
You need go in My Computer\Any disck(C;D;F;A;):\Program Files(Games)\Steam\SteamApps\*your akk*\counter-strike source\cstrike\materials\console
And put this file in console.
I think this not hard ;)dik za hlp