Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
metrix0007
Expert
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
pllllllsssss prosíííííímmm pomožte nechcem sa pripájat len cez kábel
Ahojte!
Mam jeden problem. V hre CS 1.6 (STEAM) mi nefunguje mikrofon, lebo len huci a velmi slabo pocut moj hlas...pri skype funguje bez problemov. Vie mi niekto pomoct, ze aka moze byt chyba?
Mam jeden problem. V hre CS 1.6 (STEAM) mi nefunguje mikrofon, lebo len huci a velmi slabo pocut moj hlas...pri skype funguje bez problemov. Vie mi niekto pomoct, ze aka moze byt chyba?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
v csku je celkovo velmi nekvalitna ta zvukova komunikacia, takze od toho vela necakaj. ale ked to je velmi zle, pozri, ci nemas nahodou zapnuty stereo mix vo windowse.
Predtym mi to slo dobre, ale naraz skoro nepocut nic co hovorim, lebo naozaj velmi huci. Pitali sa ma, ci hram na ulici? 
Cs 1.6 ScoreBoard
Mám problém so ScoreBoardom v cs 1.6 napravo mi neukazuje smrte a latency, nejaké je to posunuté, viete mi pomôcť? :S
-
*****HERO*****
Guru wannabe
lostboy : neviem, bud sa ti nejakym spososobom dodrbala zvukovka alebo si si to prenastavil v CSku. skus nahrat zakladny config
dedina : sa nediv, ked tam mas tolko sraciek ponahravanych. nahod tam default gui a budes to mat normalne. ked si tam nahadzujes iny gui, vzdy si precitaj, ci je na Steam alebo NS.
dedina : sa nediv, ked tam mas tolko sraciek ponahravanych. nahod tam default gui a budes to mat normalne. ked si tam nahadzujes iny gui, vzdy si precitaj, ci je na Steam alebo NS.
Problem solved! Ďakujem pekne za rady HERO! Bol to stereo mix...neviem, že prečo som na toto nemyslel...
-
domiseke11
Novice
PROSIM AKO MAM ZVYSIT LVL NA SUPEHRO SERVERY pls surne 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ked budes zabijat enemy, budu ti naskakovat XP a ked budes mat dostatocny pocet XP, zvysi sa ti level
-
domiseke11
Novice
to viem ale ja chcem na mojom serverz z 20lvl dat na 30lvl a viac pls ale neviem ako
CS 1.6 linux server
prosim ako mam prerobit plugin ?? prerobil som ho vo formate sma nahodil na server a stale je taky isty PLS jak je to mozne? co musim spravit? diky
//autoeditácia príspevku (29 Júl 2010, 14:53)
ide o plugin resetscore... miesto toho restartscore som dal /rs nech to nemusia pisat take dlhe.. a stale tam idu tie dve resetscore a restartscore /rs nejde jak je to mozne? PLS
//autoeditácia príspevku (29 Júl 2010, 14:53)
ide o plugin resetscore... miesto toho restartscore som dal /rs nech to nemusia pisat take dlhe.. a stale tam idu tie dve resetscore a restartscore /rs nejde jak je to mozne? PLS
Re: CS 1.6 linux server
to sma si skompiloval?
Re: CS 1.6 linux server
nie, neviem ako...
//autoeditácia príspevku (29 Júl 2010, 15:39)
to mi neviete nikto poradit? hodit nejaky navod?? lebo ja neviem najst ziadny navod.. ako skompilovat plugin na linuxe.
//autoeditácia príspevku (29 Júl 2010, 15:39)
to mi neviete nikto poradit? hodit nejaky navod?? lebo ja neviem najst ziadny navod.. ako skompilovat plugin na linuxe.
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
upravis sma subor potom pojdes na http://www.amxmodx.org/webcompiler.cgi tam si pripojis ten sma subor das compile stiahnes amxx a mas hotovo 
Nepoznáte niekto addon na server ktorý by v tej prvej správe ukázal namiesto You are playing... zoznam máp na servery?
neviete mi poradit kde najst podrobny navod ako vypnut a zapnut servre ? moze byt aj po anglicky.... (LINUX) dakujem
-
*****HERO*****
Guru wannabe
to nie je addon, ale textovy subor motd. mas ho v korenovom adresari cska, mozes tam pouzivat html tagy.filip102 napísal:Nepoznáte niekto addon na server ktorý by v tej prvej správe ukázal namiesto You are playing... zoznam máp na servery?
JJ, diky... len nejak sa to pokazilo, editoval som ho- neukázalo sa tam nič, tak tam dám ten pôvodný- zase nič.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
tak to sem vloz, uvidime co je tam zle. a pozri, ci si to nahodou nepremenoval, ma to byt "motd.txt"