Vsade na nete je napisane ze mam spustit hlds.exe vyplnit tabulku a dat startserver.Ja som tak aj urobil ale mojim amosom to nevyhladalo.Asi tim ze nemam verejnu Ip.Ale mam cello.A ty maju verejnu.Tak neviem.
Foose19 napísal:
pripojenim tazko , mam fibernet 20/2 ... cfg defaultny len upraveny. tebe to nic nerobi ?
Divne. Ja mam internet tiez fibernet, 13/1, cfg tiez defaultny len upraveny, a hra mi to stale na 100fps. Potom to moze byt HW chybou. Robi ti to aj pri inych hrach, ci len pri csku?
Caute mam net od T-Comu s verejnou dynamickou IP a chcel by som skusit rozbehnut CS 1.6 server na vlastnom kompe ale problem je v tom ze ked spustim hlds.exe a snazim sa nastavit server tak mi stale zobrazuje moju lokalnu ip (192.168.1.1) ako ip servera. Proste nezobrazuje verejnu IP ale lokalnu IP a neviem preco. Viete mi nejako poradit?
PS Nie je to preto ze mam dynamicku ip pretoze som skusal vytvorit server aj cez net so statickou verejnou ip a neslo to
V HLDS sa uisti ze mas nastavene internet a nie LAN, potom chod sem a pozri si ip... Pouzivaj tvojaip:27015 (alebo teda port co si si zvolil). Dufam ale ze mas forwardnute potrebne porty na routeri - ak nie, tu mas navod
Spoteny programator napísal:
Divne. Ja mam internet tiez fibernet, 13/1, cfg tiez defaultny len upraveny, a hra mi to stale na 100fps. Potom to moze byt HW chybou. Robi ti to aj pri inych hrach, ci len pri csku?
cisto len pri csku , hlavne este ked mam pustene ventrilo 2.1.4 to mi laguje tiez ale to viem cim je , fps mam stabilne aj ja ale proste to sem tam lagne , pri inych hrach mi to nerobi no nevadi nejako to budem musiet prezit
ahojte.....mam taky problem....hral som csko s kamaratom a voice som mal na K ......ale je to velmi zle ovladatelne ked chcem rozpravat....tak som si to chcel prestavit...dal som si to na TAB no as potom neskor som si uvedomil ze tam je tabulka SCORE ..... tak som si to hned prestavil naspet a voice som si dal na C ...no to je jedno.....teras mi tabulku neukazuje....chcem zebi ste mi nejako poradili co s tym...ale bez toho aby som si preinstaloval CSko...prosim potrebujem to.....bez CSka nvm co budem robit.....dakujem...