Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
bIgTomEE, v readme toho pluginu mas presne tieto veci napisane. mal by tam byt niekde nejaky config, do ktoreho si tie IP vlozis
AzBV a co na nich chces nastavovat ?
AzBV a co na nich chces nastavovat ?
hltv modely nenastavuješ, stiahneš,skopíruješ do zložky models v cstrike a hotovo...ABzV napísal:potrebujem help...ako nastavím HLTV models?
napadlo ma len tak zo zujmavosti ze ci mame na slovensku nejaku ligu, myslim nieco 1v1 alebo 2v2, teda hravate niekto ?
Pls neviete kde najdem 1.5kove weapon modeli do 1.6ky?:D Dik
uz ma to stve... ja nechapem ci je vo mne problem alebo kde proste vymazem listip.cfg cely ziadne bany su tam neni ale stale su zabanovany jakto??? a jak dam unbany vsetkym na servery? okrem nejakych programou cez ftp prosim.. lebo ja uz tomu nechapem.. dakujem... a samozrejme som vymazal aj banned.cfg vsetky steami a nic stale maju ludia bany... jak dam cez ftp unbany? prosim daujem
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
QuiKy: 5 sekund s ujom googlom 
Ofc. page to download: http://www.fpsbanana.com/skins/21377
DownLoad: http://rapidshare.com/files/15214854...ck_17.rar.html
Installation:
Extract to: C:// ProgramFiles / Steam / SteamApps / your @ account / Counter Strike / cstrike
Info:
-Models of Galil and FAMAS are not with 1.5
-Sounds move-in menu options from 1.5
-Pack is not made by me
-VAC/VAC2 Does not banish such a thing.
-Font and texture maps do not work
//btw uz podla info je jasne, ze su tie modely dost nevhodne...a ani v ligach niesu povolene...ak to chces kvoli low fps, tak si stiahni high fps modely...stahuj High FPS modely ballhead, (Blockhead su zakazane).
link: http://gamma.nic.fi/~amaki/models/
server123: nemas nahodou amxbans?
Ofc. page to download: http://www.fpsbanana.com/skins/21377
DownLoad: http://rapidshare.com/files/15214854...ck_17.rar.html
Installation:
Extract to: C:// ProgramFiles / Steam / SteamApps / your @ account / Counter Strike / cstrike
Info:
-Models of Galil and FAMAS are not with 1.5
-Sounds move-in menu options from 1.5
-Pack is not made by me
-VAC/VAC2 Does not banish such a thing.
-Font and texture maps do not work
//btw uz podla info je jasne, ze su tie modely dost nevhodne...a ani v ligach niesu povolene...ak to chces kvoli low fps, tak si stiahni high fps modely...stahuj High FPS modely ballhead, (Blockhead su zakazane).
link: http://gamma.nic.fi/~amaki/models/
server123: nemas nahodou amxbans?
a mam linux server..
//autoeditácia príspevku (06 Nov 2010, 19:16)
nasiel by sa niekto kto by mi ponastavoval cely server Public jak to ma byt??? samozrejme za prava... piste tu dakujem....
//autoeditácia príspevku (06 Nov 2010, 19:16)
nasiel by sa niekto kto by mi ponastavoval cely server Public jak to ma byt??? samozrejme za prava... piste tu dakujem....
-
Pigesko
King
server123: ty co si myslis ze odkial to my mame?? navodov je plny internet tak si porad sam, ak ho niesi schopny ani zprovoznit, ako ho chces udrziavat v bezproblemovej prevadzke?? bez urazky ale tvoja iniciativa je nulova, a na zaklade toho ti tu asi nikto nebude robit debila 
ale sak nechapem to ani unban nemozem dat... dam amx_unban ip a nejde proste nic stale ma ten hrac ban ja to uz nechapem.. furt hladam v google no nic..ale predtym to islo
-
Pigesko
King
uz som sa ta pytal !! tak citaj co ti ludia pisu....ktory banovaci system/plugin pouzivas?? zakladny ktory je sucastou zakladneho amx, alebo amxbans, alebo sourcebans??? unban cez hlsw si skusal??
Potreboval by som tak trochu poradiť. Dostal som za úlohu spraviť Psychostats pre server ale po prečítaní dokumentácie som z toho ešte viac blbý. Ide o to že tam je popísaná inštalácia skôr na domáci server ale web je na gigaserver.cz a CS server je pod Linknet.sk. Dá sa to nejak spojazdniť? Diky..
zakladny, a hlsw mi na linuxe nejde...
//autoeditácia príspevku (07 Nov 2010, 19:57)
jak a co mam nastavit aby som mohol davat unban hocikomu kto ma ban ? ..
//autoeditácia príspevku (07 Nov 2010, 19:57)
jak a co mam nastavit aby som mohol davat unban hocikomu kto ma ban ? ..
-
Pigesko
King
viem si momentalne predstavit ten tvoj bordel ktory na servery mas...a ako si sam napisal, predtym ti to este funovalo, takze by bolo dost obtiazne najst kde je problem, kedze ten nastal zrejme po nejakom tvojom zasahu
odporucam ti teda kompletnu reinstalaciu servera...postupuj pekne krok po kroku, a potom sa nevrtaj tam kde nemas, resp. kde nevies co vobec nastavujes
gl...
AMXbans je webova stranka kde sa zapisuju bany pokial chces dat unban niakemu hracovy najlahsi program na take "hranie" zo serverom je HLSW! No musis napisat Rcon password...a keby si mal AMX tak ti to nepojde cez hlsw.. ale musis cez amxserver123 napísal:ale sak nechapem to ani unban nemozem dat... dam amx_unban ip a nejde proste nic stale ma ten hrac ban ja to uz nechapem.. furt hladam v google no nic..ale predtym to islo
-
Pigesko
King
Bad_BoyHF: to iste som mu napisal hned pod jeho prispevkom
naco reagoval ze mu pod linoxom nejde hlsw...takze treba si hlavne precitat celu diskusiu, az potom reagovat
//aaa btw...za 1. amxbans nie je webova stranka kde sa zapisuju bany...bany sa zapisuju do mysql, a webove rozhranie sluzi iba na administraciu...
//za 2. ako som uz spomenul, pri pouziti amxbans sa bany zapisuju do mysql, takze ziadne hlsw ti nepomoze kedze s rconom sa k mysql asi tazko dostanes
aj keby sa ti podarilo ban zrusit pomocou hlsw, tak sa po zmene mapy alebo restarte znovu obnovi...
//sourceban sa da "prerobit" aj pre cs 1.6
par krat som videl ako sa o to ludia pokusali, myslim ze uz som to videl aj v "plnej prevadzke"...
//aaa btw...za 1. amxbans nie je webova stranka kde sa zapisuju bany...bany sa zapisuju do mysql, a webove rozhranie sluzi iba na administraciu...
//za 2. ako som uz spomenul, pri pouziti amxbans sa bany zapisuju do mysql, takze ziadne hlsw ti nepomoze kedze s rconom sa k mysql asi tazko dostanes
//sourceban sa da "prerobit" aj pre cs 1.6
zatial som to nikdy nevidel...Pigesko napísal:Bad_BoyHF: to iste som mu napisal hned pod jeho prispevkomnaco reagoval ze mu pod linoxom nejde hlsw...takze treba si hlavne precitat celu diskusiu, az potom reagovat
![]()
//za 2. ako som uz spomenul, pri pouziti amxbans sa bany zapisuju do mysql, takze ziadne hlsw ti nepomoze kedze s rconom sa k mysql asi tazko dostanesaj keby sa ti podarilo ban zrusit pomocou hlsw, tak sa po zmene mapy alebo restarte znovu obnovi...
Mas pravdu no je to aj webova stranka ktora potrebuje vsetko co si napisal.
Inak mam linux server a cez hlsw v poriadku mozem davat ban, unban.. teda teraz uz nie pretoze mam SB.
//sourceban sa da "prerobit" aj pre cs 1.6par krat som videl ako sa o to ludia pokusali, myslim ze uz som to videl aj v "plnej prevadzke"...
nazdar
mám problém s jedným z mojich hlds serverov...
Mám mašinu v serverovni (Linux), na ktorej beží celkom 13 serverov, a iba s jedným (Zombie Plague mod) mám problém, že na ňom kickuje hráčov (alebo aj mňa) počas hry, a vypíše error: "Reliable channel overflowed". Veľa som googlil, a z oficiálnych zdrojov som sa dočítal, že to môže byť kvôli problémom s pripojením, alebo s mašinou, lenže ja som si 100% istý, že to nebude tým, keďže na ostatných serveroch, ktoré bežia na tej istej mašine s tým istým pripojením tento problém nie je. Ďalej som sa dočítal, že to môže byť kvôli MOTD, mapám, pluginom, modelom a ešte neviem čím... Mám AMX 1.8.1 a najnovší metamod. Ak s tým niekto z vás má skúsenosti a vedel by mi povedať ako to vyriešiť, budem povďačný.
EDIT:
PLUGINY (niektore su z AMX fora, a niektore som kodoval sam)
plugins.ini:
plugins-zplague.ini
Zatial som to skúšal vyriešiť zmenením MOTD, a tiež zmazaním niektorých máp, ktoré neboli ani zapísané v mapcycle.
mám problém s jedným z mojich hlds serverov...
Mám mašinu v serverovni (Linux), na ktorej beží celkom 13 serverov, a iba s jedným (Zombie Plague mod) mám problém, že na ňom kickuje hráčov (alebo aj mňa) počas hry, a vypíše error: "Reliable channel overflowed". Veľa som googlil, a z oficiálnych zdrojov som sa dočítal, že to môže byť kvôli problémom s pripojením, alebo s mašinou, lenže ja som si 100% istý, že to nebude tým, keďže na ostatných serveroch, ktoré bežia na tej istej mašine s tým istým pripojením tento problém nie je. Ďalej som sa dočítal, že to môže byť kvôli MOTD, mapám, pluginom, modelom a ešte neviem čím... Mám AMX 1.8.1 a najnovší metamod. Ak s tým niekto z vás má skúsenosti a vedel by mi povedať ako to vyriešiť, budem povďačný.
EDIT:
PLUGINY (niektore su z AMX fora, a niektore som kodoval sam)
plugins.ini:
Kód: Vybrať všetko
; AMX Mod X plugins
; Admin Base
amxbans_main.amxx
amxbans_core.amxx
; Basic
admincmd.amxx ; basic admin console commands
adminhelp.amxx ; help command for admin console commands
adminslots.amxx ; slot reservation
multilingual.amxx ; Multi-Lingual management
; Menus
menufront.amxx ; front-end for admin menus
cmdmenu.amxx ; command menu (speech, settings)
plmenu.amxx ; players menu (kick, ban, client cmds.)
;telemenu.amxx ; teleport menu (Fun Module required!)
mapsmenu.amxx ; maps menu (vote, changelevel)
pluginmenu.amxx ; Menus for commands/cvars organized by plugin
; Chat / Messages
adminchat.amxx ; console chat commands
antiflood.amxx ; prevent clients from chat-flooding the server
scrollmsg.amxx ; displays a scrolling message
imessage.amxx ; displays information messages
adminvote.amxx ; vote commands
; Map related
nextmap.amxx ; displays next map in mapcycle
timeleft.amxx ; displays time left on map
; Configuration
pausecfg.amxx ; allows to pause and unpause some plugins
statscfg.amxx ; allows to manage stats plugins via menu and commands
; Counter-Strike
;restmenu.amxx ; restrict weapons menu
;statsx.amxx ; stats on death or round end (CSX Module required!)
;miscstats.amxx ; bunch of events announcement for Counter-Strike
;stats_logging.amxx ; weapons stats logging (CSX Module required!)
; Enable to use AMX Mod plugins
;amxmod_compat.amxx ; AMX Mod backwards compatibility layer
; Custom - Add 3rd party plugins here
swear_replacement.amxx
zm_vip.amxx
zm_vip_extra_bazooka.amxx
zm_vip_extra_granatomet.amxx debug
zp_extra_minigun.amxx
zm_vip_extra_adv_antidotegun.amxx
zm_vip_extra_flamethrower.amxx
zm_vip_extra_gc_extra_item_ng.amxx
zm_vip_extra_human_armor.amxx
deagsmapmanager.amxx
advanced_tracers.amxx
resetscore.amxx
admin_check.amxx
weapons_maxclip.amxx
Damage_Killed_effect.amxx
rdb.amxx
nademodes.amxx
xredirect.amxx
hns.amxx
pbk.amxx
abd.amxx
ad_manager.amxx
grenade_trail.amxx
GHW_connect.amxx
backweapons.amxx
reload_status_bar.amxxKód: Vybrať všetko
; - Quick tips -
; * Rename this file to disabled-zplague.ini to turn the mod off
; * Rename it back to plugins-zplague.ini to turn it on
; * Put a semi-colon in front of a plugin to disable it
; * Remove a semi-colon to re-enable a plugin
; * Add the word debug after a plugin to place it in debug mode
; Main plugin
zombie_plague40.amxx
; Default zombie classes
zp_climbing_zombie.amxx
zp_zcls_jumper.amxx
zp_zcls_hunter.amxx
zp_zcls_tank.amxx
zp_zclass_smoker.amxx
zp_zclass_ai_zombie.amxx
zp_zcls_warlock.amxx
zp_zclass_bhzombie.amxx
zp_class_headcrab.amxx
; Add sub-plugins, custom zombie classes, and extra items here
zp_siren.amxx
zp_countdown_remix.amxx
zp_biohazardicon.amxx
zp_addon_grenade_status.amxx
zp_extra_radar_zombie.amxx
zp_extra_lasermine.amxx
zp_auto_respawn.amxx
zp_knockback_bomb.amxx
zp_lighting2.amxx
zp_last_human_unlimined_ammo.amxx
last_human.amxx
zp_aim_info.amxx
zp_extraitem_sentrygun.amxx-
Pigesko
King
hod sem komplet zoznam pluginov ktore ti bezia na servery...skusal si to aspon nejako riesit? nech tu nemusime tapat pri niecom co si uz skusal... 
updatol som postPigesko napísal:hod sem komplet zoznam pluginov ktore ti bezia na servery...skusal si to aspon nejako riesit? nech tu nemusime tapat pri niecom co si uz skusal...