Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
last_knight: tusim to robilo aj mne, ked som nechal prebit zasobnik uz to pri dalsej zmene zbrani nerobilo
mozno sa mylim, no ja si pamatam iba na toto moje riesenie
-
last_knight
Light Professional
njn, nic ine mi neostava iba vystrelit, ale aj tak som si vsimol, ze to ubera z casu. vcera ma kvoli tomu 2x zlozili 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
neubera to zo ziadneho casu, so spravanim hry to nema nic spolocne, je to iba animacny bug.
-
last_knight
Light Professional
...no nepisal by som to, keby som si toho nevsimol. mozno v tom je este nieco viac a nielen animacny bug, mozno k tomu pridava aj nizsie fps.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
co to znamena pridavat nizsie fps?
a je to tak, ako som pisal, je to len chyba v animacke, so strelbou to nema nic spolocne. ak vystrelis prvy bullet, ked sa zbran este akoze nabija, nebudes ho sice pocut a ani vidiet, ale v vystreli sa.
a je to tak, ako som pisal, je to len chyba v animacke, so strelbou to nema nic spolocne. ak vystrelis prvy bullet, ked sa zbran este akoze nabija, nebudes ho sice pocut a ani vidiet, ale v vystreli sa.
Čaute, dala som si funkčné csko z počítača na usb a odtiaľ na ntb, ale keď sa chcem pripojiť na hocijaký server z ntb tak mi to vypisuje Could not connect to server. Neviete niekto prečo? A ak hej, čo s tým mám robiť?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
pozriet, ci mas v poriadku net a ci ti ziadny FireWall neblokuje CSko
-
HeadShot ^
Light Star
Mám menší problém s CSkom,fps mám normal,akurát vo favorites mám pingy 200 a viac,na serveri má kazdý ping v pohode,okrem mna..Tak kde je chyba?Mám Steam,rate 25 000..
//no to som zabudol napísať,,že mám všetko vypnuté,ale už problém vyriešený
//no to som zabudol napísať,,že mám všetko vypnuté,ale už problém vyriešený
Net mám v poriadku, hrám na tej istej sieti ako keď som na PC a firewall mi csko neblokuje.
esko - skus ho nainstalovat, tieto portable zvyknu blbnut
jogurt - nestahuj, vypni icq/skype/...
jogurt - nestahuj, vypni icq/skype/...
Nainštalovať čo?
-
PepoJr.
Medium Star
caute, potreboval by som od vas radu, ako zvysim fps....
takze zacnem s tym, ze mam ntb s dvoma grafickymi prva je integrovana intelacka grafika a druha samostatna nvidia 310m (1gb)... v nastaveniach nvidie mam na stavene na CS aby bola prioritne pouzivana nvidia, vertikalnu synchronizaciu mam nastavenu z tychto 3 moznosti (nechat rozhodnut aplikaciu, vynutit zapnutie, vynutit vypnutie) na vynutit zapnutie.... prikazy mam ako tak nastavene ako rate 25000, fps_max 101 ..... no ani za toho pana boha nedam viac ako 30 fps....
poradte co mam robit
ps: Windows 7 + spusta sa mi bez zmeny kompatibility
takze zacnem s tym, ze mam ntb s dvoma grafickymi prva je integrovana intelacka grafika a druha samostatna nvidia 310m (1gb)... v nastaveniach nvidie mam na stavene na CS aby bola prioritne pouzivana nvidia, vertikalnu synchronizaciu mam nastavenu z tychto 3 moznosti (nechat rozhodnut aplikaciu, vynutit zapnutie, vynutit vypnutie) na vynutit zapnutie.... prikazy mam ako tak nastavene ako rate 25000, fps_max 101 ..... no ani za toho pana boha nedam viac ako 30 fps....
poradte co mam robit
ps: Windows 7 + spusta sa mi bez zmeny kompatibility
-
Betarik
Professional
vertikalnu si nastav na tu 3 moznost cize vynutit vypnutie
-
*****HERO*****
Guru wannabe
pochybujem, ze to je vertikalnou synchronizacou, ked ma iba ~30fps, musel by mat tolko nastavene aj vo wine, kazdopadne to urcite vypni a uvidis.
-
PepoJr.
Medium Star
nie, nemohlo.... ako pise hero.... je to nestabilne, "lieta to" cca od 25 - 65 .... skusil som aj rozne navody co sa nasli na nete http://www.csportal.sk/readarticle.php?article_id=6 a http://www.csportal.sk/readarticle.php?article_id=3 ... skusil som aj tu integrovanu nastavit, no nezmenilo sa nic
skus spustit csko s tymito parametrami:
rozhadze to troska chat, ale mozno to pomoze
Kód: Vybrať všetko
-heapsize 1048576 -freq 60 -dev -
HeadShot ^
Light Star
Hm zase mi to robí s tým FPS.. A pritom mám všetko vypnuté.. Nič neťahám.. Žiadne videá nemám pustené..
-
Soviet
Darca
Cerus ludia..Viem, ze to v tejto x stranovej teme niekde isto je, ale potreboval by som ten prkaz, ktory sa pouzival na zmensenie crosshairu.
Pamatam si, ze to bolo nieco v tvare cl_cw 1 a potom cl_cw 0 a casom bolo malicke..
Je nieco nato? Kedze ten klasicky Small, ktory je v menu je zbytocne velky
Pamatam si, ze to bolo nieco v tvare cl_cw 1 a potom cl_cw 0 a casom bolo malicke..
Je nieco nato? Kedze ten klasicky Small, ktory je v menu je zbytocne velky
Zdravím,ak to tu už bolo riešené tak sorry, ale tých 206 stránok sa mi fakt nechce prehliadať
Iba som sa chcel opýtať na jednu vec. Po dlhšej dobe by som chcel zahrať CSS, len ževraj je nejaké nové CSS či čo. Som iba Non-stem hráč. Mám stiahnuté nejaké New CSS, má to cca 1,97GB, potom mám aj starú hru, textury, patche 16,17,18, potom nejaky Commulative patch v58(poledný), neviem čo z toho treba inštalovať, skúšal som to nejak rozbehať a kdesi bude asi problém, pretože keď som sa chcel pripojiť na server , tak sa mi objavila táto hláška "You are in insecure mode. You must restart before you can connect to secure servers."
Prosím ak by niekto helpol tak budem rád. Aj ohľadom chyby aj ohľadom tej inštalácie, možno som čosi pod*bkal ja
Iba som sa chcel opýtať na jednu vec. Po dlhšej dobe by som chcel zahrať CSS, len ževraj je nejaké nové CSS či čo. Som iba Non-stem hráč. Mám stiahnuté nejaké New CSS, má to cca 1,97GB, potom mám aj starú hru, textury, patche 16,17,18, potom nejaky Commulative patch v58(poledný), neviem čo z toho treba inštalovať, skúšal som to nejak rozbehať a kdesi bude asi problém, pretože keď som sa chcel pripojiť na server , tak sa mi objavila táto hláška "You are in insecure mode. You must restart before you can connect to secure servers."
Prosím ak by niekto helpol tak budem rád. Aj ohľadom chyby aj ohľadom tej inštalácie, možno som čosi pod*bkal ja