Counter-Strike: Global Offensive
Re: Counter-Strike: Global Offensive
Dneska som zapol hru s nadejou ze si zahram solo a dostanem normalny tim no asi to bude mojim low rankom no este som nedostal tim co by hral normalne a nesnazil sa prehrat. Hned v prvom kole sa odpojil prvy hrac a dalsi po nas do 6 kola neustale strielal a potom ho to kicklo za zabitie. Zvysok timu nehral nic a cely cas kricaly do mikrofonov. Fakt si myslim ze ak clovek nehra premade neda sa ist hore lebo najst 5-6 zapasov po sebe normalny tim neni mozne a mozem ja mat lepsie skore nez najlepsi hrac zo superovho timu. Fakt uz stracam trpezlivost sa tahat z low ranku hore. Prepacte ze som tu takto napisal moj srdcervuci pribeh
ale nedalo mi. Deje sa to aj na vyssich rankoch ze vas tim ide cielene za prehrou alebo je to len problem nizkych rankov ?
Retardi sú na všetkých rankoch. Bohužiaľ, ako všade, aj tu je viac horších hráčov ako lepších. Mne sa tiež stáva, že skoro vždy hrám proti lepším a ja mávam v tíme noobov. Niekedy sa pošťastí a zahrám si aj ja dobre, ale inak je to o nervy. Ale ten, kto hráva sám s tým musí počítať.
Ja ked som to hral pred rokom, tak som mal ranked Master guardian II a potom ked som sa dostal do Master Guardian elite, tak tam som bol uz ten slabsi vzdy ja a furt som padal hore dole.. ale s trollovanim som sa tam nestretol..
Tiez neviem cim to je, ale vzdy som v tom slabsom time plnom hlupakov / trollov / deti / poliakov / rusov / turkov (za "/" dopln "a" alebo "alebo"). 
nechapem co furt palcete koli low rankom - na silver a golde dokazem hru vyhrat sam a mat 80 a viac bodov ved tam hraju boti -_-
Ja sa točím s rankom niekde na hranici medzi silverom a gold novou ale tiež nerozumiem, čo sa vám to deje. Je síce pravda, že už dlhšiu dobu som nehral sólo, ale tieto vaše postrehy (kričanie do mic, ísť za prehrou, strieľanie do vlastných) som zažíval iba na publiku. Jasné sem tam sa stane, že do týmu dostaneme magora, čo nerozpráva a/alebo nepočúva a vtedy je to tiež hardcore
Keď som hrával aktívne sólo, čo bolo asi ešte za Pheonix operácie, vtedy som takéto problémy nemal. Viem, že vtedy som mal dokonca svoju najväčšiu šnúru víťazstiev.
Však ale je vás tu dosť čo sa spoločne "sťažujete", tak si skúste spoločne zahrať
Preto už ani sám nehrávam, lebo ma to nebaví tak ako s kamarátmi. Hrávame poväčšine iba traja komunikujeme cez teamSpeak a snažíme sa komunikovať aj so zbytkom tímu a väčšinou teda aj oni komunikujú s nami 
Ono najväčším problémom je obrovský prírastok komunity vďaka všetkým tým turnajom, akciám a operáciám. Všetci noobovia, ktorí hrávajú CSko tak ako som ja hrával 1.6 na spôsob search & destroy, žiadna taktika, žiadne granáty, sa to musia buď naučiť alebo ich to prestane baviť. Ale zo silveru sa dá vysekať
PS: tiež poznám ten pocit.
Však ale je vás tu dosť čo sa spoločne "sťažujete", tak si skúste spoločne zahrať
Ono najväčším problémom je obrovský prírastok komunity vďaka všetkým tým turnajom, akciám a operáciám. Všetci noobovia, ktorí hrávajú CSko tak ako som ja hrával 1.6 na spôsob search & destroy, žiadna taktika, žiadne granáty, sa to musia buď naučiť alebo ich to prestane baviť. Ale zo silveru sa dá vysekať
PS: tiež poznám ten pocit.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
je ti ale jasne, ze kedze si sucastou teamu, jedna z tych opiciek si aj ty. alebo si ta piata sofistikovanejsia opicka, co to foti?
kazdy by sa len na team stazoval, lenze si treba uvedomit jednu vec chalani a to, ze vam to hlada vybalancovanych ludi. jasne ze ten matchmaking nie je perfektny ani zdaleka, ale svoju ulohu si plni - separuje ludi do skillovych urovni. a ver tomu, ze ked budes dlhsiu dobu z pomedzi tych 5 opiciek prave ty, ktory bude v zapasoch hviezdit, system sa onedlho prisposobi a ty postupis o evolucny stupienok dalej
tak isto si treba uvedomit, ze enemy mozu byt take iste, ba este vacsie teliatka, ako ste vy, len si proste nesmiete vziat do hlavy po prvych par prehratych kolach veci typu "zly team", "nevybalancovane enemy" atd, ale proste hrat .. psychika ma na to ovela vacsi dopad, ako sa vam moze zdat ... dobre, pokial je evidentne jasne, ze su na vyssej urovni, ze proste inak rozmyslaju a hraju, vtedy sa toho moc vymysliet neda, ale vo vacsine pripadov prave vdaka matchmakingu su tie zapasy "hratelne", tzn. existuje realna sanca na vyhru.
tak sa kua prestante stazovat a naucte sa hrat. za cias 1.6 sa enemy na take nezavazne hranie hladali po IRC kanaloch, ziadne ratingy, takze si asi viete predstavit tu vybalancovanost vtedy .. ved toto je uplny luxus oproti tomu.
kazdy by sa len na team stazoval, lenze si treba uvedomit jednu vec chalani a to, ze vam to hlada vybalancovanych ludi. jasne ze ten matchmaking nie je perfektny ani zdaleka, ale svoju ulohu si plni - separuje ludi do skillovych urovni. a ver tomu, ze ked budes dlhsiu dobu z pomedzi tych 5 opiciek prave ty, ktory bude v zapasoch hviezdit, system sa onedlho prisposobi a ty postupis o evolucny stupienok dalej
tak isto si treba uvedomit, ze enemy mozu byt take iste, ba este vacsie teliatka, ako ste vy, len si proste nesmiete vziat do hlavy po prvych par prehratych kolach veci typu "zly team", "nevybalancovane enemy" atd, ale proste hrat .. psychika ma na to ovela vacsi dopad, ako sa vam moze zdat ... dobre, pokial je evidentne jasne, ze su na vyssej urovni, ze proste inak rozmyslaju a hraju, vtedy sa toho moc vymysliet neda, ale vo vacsine pripadov prave vdaka matchmakingu su tie zapasy "hratelne", tzn. existuje realna sanca na vyhru.
tak sa kua prestante stazovat a naucte sa hrat. za cias 1.6 sa enemy na take nezavazne hranie hladali po IRC kanaloch, ziadne ratingy, takze si asi viete predstavit tu vybalancovanost vtedy .. ved toto je uplny luxus oproti tomu.
to je pravda matchmaking dava rovnocennych superov podla ranku ale sam to vidim na kamaratoch ktorych realny rank je niekde gold nova 2... a taha ich typek na smurf učte čo ma rank supreme
a už sa dostali na DMG a potom ked hraju somnou alebo teda v DMG rankoch tak nezvládaju tú hru vôbec a takýchto hráčov je kopa a už zavísí len na štastí či dostaneš do teamu takych hračov alebo nie
EDIT: jasne aj do enemy teamu môžeš dostať potahaných hráčov na vyšší rank to je pravda to už je všetko len o štastí ku komu vás hodí.
preto sa radšej rankujte sami ako keby vás mal rankovať kamarát lebo určite si tie hry neužite tolko na vyššom ranku ako je realne váš...
EDIT2: mat vysoký rank je síce pekná vec na frajerinu ale ked tie hry nebude zvládať tak budete sami plakať z toho.
a už sa dostali na DMG a potom ked hraju somnou alebo teda v DMG rankoch tak nezvládaju tú hru vôbec a takýchto hráčov je kopa a už zavísí len na štastí či dostaneš do teamu takych hračov alebo nie
EDIT: jasne aj do enemy teamu môžeš dostať potahaných hráčov na vyšší rank to je pravda to už je všetko len o štastí ku komu vás hodí.
preto sa radšej rankujte sami ako keby vás mal rankovať kamarát lebo určite si tie hry neužite tolko na vyššom ranku ako je realne váš...
EDIT2: mat vysoký rank je síce pekná vec na frajerinu ale ked tie hry nebude zvládať tak budete sami plakať z toho.
@HERO
Ja sa nesťažujem, ja len komentujem to všetko čo sa tu píše. Práveže naopak súhlasím s tým čo hovoríš ty. A áno ja viem, že som tá piata opica, pretože keď hráme v tíme tak poväčšine viem rozlíšiť, keď hráme my zle a kedy sú enemy lepší alebo je tam tatko šmolko.
Hlavne celý MM systém je zlý. Mali by hlavne public prerobiť. Lebo ako casual mod je úplne k hovnu. 15 na 15 má veeeľmi ďaleko od MM a ľudia čo tam hrajú sa nič nenaučia. Väčšina tých ľudí ani nevie načo sú tam tie veľké písmenká A a B na zemi, nevedia, že majú bombu atď. Hra im nijako neukazuje čo majú robiť. A tipujem, že veľká väčšina tých ľudí prvé čo urobí je že klikne na Competitive a ide hrať. No a potom to tak vyzerá.
Ja sa nesťažujem, ja len komentujem to všetko čo sa tu píše. Práveže naopak súhlasím s tým čo hovoríš ty. A áno ja viem, že som tá piata opica, pretože keď hráme v tíme tak poväčšine viem rozlíšiť, keď hráme my zle a kedy sú enemy lepší alebo je tam tatko šmolko.
Hlavne celý MM systém je zlý. Mali by hlavne public prerobiť. Lebo ako casual mod je úplne k hovnu. 15 na 15 má veeeľmi ďaleko od MM a ľudia čo tam hrajú sa nič nenaučia. Väčšina tých ľudí ani nevie načo sú tam tie veľké písmenká A a B na zemi, nevedia, že majú bombu atď. Hra im nijako neukazuje čo majú robiť. A tipujem, že veľká väčšina tých ľudí prvé čo urobí je že klikne na Competitive a ide hrať. No a potom to tak vyzerá.
LOL, zahral som teraz COoperative po roku , prehravali sme 6 12 a otocili na 16 14
.. A hodilo mi to DMG, najslabsi som tam bol veru
. Ale komunikacia na urovni, ziadne nadavky nic proste, jedine ak sa vyhralo kolo, tak povedali ze dobra praca atd.
mam problem s mikrofonom priamo v hre,nikto ma nepocuje. vsade inde mikrofon normalne funguje,dokonca aj priamo v nastaveniach steamu, kde sa da ostestovat. nemali ste niekto takyto problem?
A keď stlačíš klávesu pre hovorenie, ikonku vľavo dole vidíš?
s tým novým updatom si spravili srandu na prvého apríla alebo to tak naozaj zostane
?
dnes som hral asi 7 kompeťákov single only P90 skóre cca 32-38:6-7-8 plus 4-5-6-7 hviezdiciek a 2x rank up úplne sa z toho stalo call of duty omg awp ani nekomentujem
P.S: to som nemal ani raz v ruke m4,ak,awp iba p90
P.S2: a to som 3 týždne nehral cs-ko

dnes som hral asi 7 kompeťákov single only P90 skóre cca 32-38:6-7-8 plus 4-5-6-7 hviezdiciek a 2x rank up úplne sa z toho stalo call of duty omg awp ani nekomentujem
P.S: to som nemal ani raz v ruke m4,ak,awp iba p90
P.S2: a to som 3 týždne nehral cs-ko
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
A mas bronzovy rank...
...asi ta sklamem ale rankol som do LEM-kaNadeo napísal:A mas bronzovy rank...
neviete nahodou kedy bude aspon 50-75% akcia? poslednu som presvihol,zavahal
Teraz cez Velku noc by mala byt urcite.
-
DeJF
Addict
Zdravím,
Hladám nejakých spoluhráčov na občasné hranie, moc dobre to neviem, sem-tam sa darí, niekedy zasa nie.
Hrám to len rekreačne, neberiem to tak vážne. Rank mam nejaky ultraminimicrolow silver volačo. Vyhratých mam asi 15 zápasov a nahratých 40 hodin
.. Takže kto ma podobný prístup, a nebude sa nervačiť keď sa mi nebude tak dariť jak by sa malo tak kľudňe si ma pridajte..
http://steamcommunity.com/id/uberdejf
//nehovorím že som úplna lama, len nemam proste tolko nahraté aby som poznal každé miesto na každej mape a tak
Hladám nejakých spoluhráčov na občasné hranie, moc dobre to neviem, sem-tam sa darí, niekedy zasa nie.
Hrám to len rekreačne, neberiem to tak vážne. Rank mam nejaky ultraminimicrolow silver volačo. Vyhratých mam asi 15 zápasov a nahratých 40 hodin
http://steamcommunity.com/id/uberdejf
//nehovorím že som úplna lama, len nemam proste tolko nahraté aby som poznal každé miesto na každej mape a tak
-
rufus59
Light Professional
Pridal som si ťa, tiež to hrajem rekreačne a niesom nejaký top rank. Môžme dať nejaký zápas.
Je tu niekto okolo ranu Gold 1,2,3 na pravidelne hranie? Lebo uz nemam naladu na tie ruske deti vek 18+ ak hej pridavajte si ma....
Kód: Vybrať všetko
http://steamcommunity.com/profiles/76561198173970711/