Counter-Strike: Global Offensive
Re: Counter-Strike: Global Offensive
Dúfajme, že sa polepšia... ďalšiu vec, čo by som vytkol je energia pôsobiaca zo zbraní, resp. ich kopanie. Pri streľbe sa len smiešne trasú, skôr mi to pripadá doslova ako airsoftový zápas s pokazenými blow-back zbraňami...
Taktiež tie zbrane sú z pohľadu prvej osoby držané tak, ako keby ich mali pod pazuchami...
Ako som cital jeden komentar na steam fore: tak tie zbrane vyzeraju ako keby drzal nejaky hot dog 
Tak toto bude totalna blbost aj tak budem vzdy hrat 1.6 a spominat na zaciatky ach 
Nove video. Toto sa mi zda ako keby hral s myskou. Ale neviem presne urcit. Sudim to len podla toho ako kupuje na zaciatku zbrane. Objavuje sa mu tam kurzor a hybe s nim dost plynulo:
z toho traileru sa mi to vobec nepacilo, cim viac videi pozeram tym sa moj nazor z "nepaci sa mi" meni na "divné"...uvidim...vyskusam to urcite, no zrejme ostanem pri 1.6
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
To je určite z pc. To je vidiet že to bolo hrane s myškou, hentak by nemal šancu pohybovať kurzorom na gamepade...rochedo napísal:Nove video. Toto sa mi zda ako keby hral s myskou. Ale neviem presne urcit. Sudim to len podla toho ako kupuje na zaciatku zbrane. Objavuje sa mu tam kurzor a hybe s nim dost plynulo:
ale inak z tohoto videa sa mi to celkom pozdáva, určite viac ako z toho traileru.
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2011, 11:01)
Tak podla games.cz sa bude ps3 verzia hrať i s klavesnicou a myšou, takže je dosť môžné že to nakoniec bola konzolová verzia.
Maju napojenu mysku na xbox sa takto myska napojit da a na ps3 tiez asi 
-
DeJF
Addict
Erik vidim že ty sa vyznáš. Na xboxe bude len gamepad, tam je myš nepotrebná.
Citacia z games.cz
Citacia z games.cz
Pravdepodobne ak budú chceť hrať s myšou aj s klavesnicou na Xboxe tak si budú musieť dokúpiť neoficialny hw čo toto umožnuje [nie len v tejto hre].Nová předváděčka také odhalila, že Valve chystá pro CS: GO vlastní dedikované servery s párováním hráčů podle dosažených skillů, jak to určí za tímto účelem vyrobený systém ELO. Svá specifika budou mít i konzolové verze: ta pro Xbox 360 využije gamepad, PlayStation 3 klasický herní ovladač či dokonce PlayStation Move nebo připojenou klávesnici s myší. Ti hrající na PC, Macovi nebo PlayStationu 3 se tak budou párovat navzájem, kdežto xboxáři budou ve svém vlastním svě
Sak hovorim o tom neoficialnom hw
ale skoda reci
-
DeJF
Addict
Yeah sure.
A odkial si prišiel nato že to maju napojene na xboxe?
Ale hej, máš pravdu. Škoda rečí.
A odkial si prišiel nato že to maju napojene na xboxe?
Ale hej, máš pravdu. Škoda rečí.
Ja som len povedal ze ak je to na konzoli tak tam maju pripojenu mysku ze sa to da
ale nechcem sa hadat 
-
DeJF
Addict
Ja sa nehádam.
To že sa to dá nieje žiadna novinka, to vie aj človek čo nikdy konzolu nemal. Ale zase trebať dokúpiť FragFx [cca 50€]. Akurát tu na CSku pri PS3 verzii to nebude treba.
To že sa to dá nieje žiadna novinka, to vie aj človek čo nikdy konzolu nemal. Ale zase trebať dokúpiť FragFx [cca 50€]. Akurát tu na CSku pri PS3 verzii to nebude treba.
chalani http://www.sector.sk/novinka/62626/poro ... e_mapy.htm prve video a hned prva hudba ked som mal este NS tak mi to pocas klikania v menu stale hrala v steame to nie je.ale k podstate.co je to za hudbu skusil som na youtube hladat a nedarilo sami ak mi to niekto najde ma k plus
-
DeJF
Addict
Zak Belica - Gamestartup
ah ppci nostalgia ked som prvykrat nainstaloval csko do pc
mas kplus
autori maju este kopu casu aby hru niako opracovali do podoby v akej ju chceme vidiet my hraci,dufam ze to tak bude,urco aj po vydani budu hru zasypavat vsemoznymi updatmi,ale myslim ze valve nedokaze spravit zlu fps.
zdá sa mi že tuto hru valve nerobípatto21 napísal:ale myslim ze valve nedokaze spravit zlu fps.
Robi na tom http://www.hiddenpath.com/. Valve im len pomahaju s vyvojom. Skor by som povedal ze len na projekt dohliadaju.
oni nerobili tak nahodou aj CSS ?
-
Neuralizer
Expert
iba tie posledne updaty pre CSS (achievementy, staty atď.)patto21 napísal:oni nerobili tak nahodou aj CSS ?