Cowon iAudio 9 - spadol mi z dvoch metrov rovno na podlhu...

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Diego11
Medium Expert
Medium Expert

Cowon iAudio 9 - spadol mi z dvoch metrov rovno na podlhu...

Príspevok od používateľa Diego11 »

Uz mi raz padol, ale nic sa mu nastastie nestalo, no tentoraz spadol tak, ze displej sa sice nerozbil(ani obal, nic), ale po zapnuti sa na dispeji zobrazuji len farebne ciary/"cmuhy"(dotykove tlacitka a zvuk z repraka zrejme funguju...), teda vo vnutri prehravaca je pravdepodobne nieco rozbite, porusene.... Viete mi poradit ci sa to da niekde opravit, pripadne existuje nejaky navod ako otvorit cely obal/kryt prehravaca, tak aby som videl co je vo vnutri rozbite ? Snad sa to bude dat nejak opravit, mam ho len mesiac a zatial som s nim bol velmi spokojny :( Vopred vdaka za radu a pomoc.
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Cowon iAudio 9 - spadol mi z dvoch metrov rovno na podlh

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Rozsiahle diskusie o Cowonoch su na anythingbutipod: http://anythingbutipod.com/forum/forumdisplay.php?f=12. Skus sa tam prehrabať, možno niečo najdeš.
Diego11
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Diego11 »

dik za odkaz... displej je prasknuty, takze bud mi mozno uznaju reklamaciu a ak nie, tak budem musiet najst niekoho, kto mi ten prehravac rozmontuje a displej vymeni za novy :/
djbrat
Novice
Novice

Príspevok od používateľa djbrat »

Tiež mám prasknutý displej a riešim tento problém. Ak by si ho vyriešil prosím napíš

//autoeditácia príspevku (03 Aug 2012, 22:25)
Našiel som servisné stredisko v ČR aj v SR výmena displeja stojí v Bratislave 50 Eur
Stránka na servis
http://www.bell-technology.cz/servisni-centrum/
Napísať odpoveď