CPH802D

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Shariza
Novice
Novice

CPH802D

Príspevok od používateľa Shariza »

Má niekto nejaké skúsenosti s týmto telefónom? :) Alebo čo si o nom myslíte.
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: CPH802D

Príspevok od používateľa seth82 »

Že je to čínsky zázrak, ktorý má za tú cenu slušné funkcie, ale predpokladám, že kvalita bude pochybná, plus odozva toho dotykového displaya bude otázna.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

seth82 napísal:Že je to čínsky zázrak, ktorý má za tú cenu slušné funkcie, ale predpokladám, že kvalita bude pochybná, plus odozva toho dotykového displaya bude otázna.
ten cely telefon bude otazny, mal som moznost vidiet ake su tieto vecicky nekvalitne, ale nie presne tento model, preto osm sa do temy radsej nezapajal. :wink:
Shariza
Novice
Novice

Viem,že je to čínska napodobenina, ale mala som možnosť si vypočuť celkom dobré ohlasy na CPW009D, čo je akási nižšia rada. Preto som chcela vedieť nejaké názory na CPH802D. Neviem, či by ten telefón bol ale dobrá investícia :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

No to závisí od toho, čo od telefónu očakávaš. Ak využiješ dual-sim a tv tuner, tak v ňom nájdeš aj nejaké tie plusy. Samozrejme, ako som už spomenul, kvalita nebude bohvie čo, ovládanie telefónu bez stylusu nebude podľa mňa skoro vôbec možné (známy má tebou spomínaný CPW009D a ja by som to otrieskal o stenu, v niektorých momentoch som musel display stláčať stylusom dosť brutálne, div, že nepraskol) a odozvy telefónu tiež nebudú práve bleskové...Takže pokiaľ ti malé detaily nevadia, tak to riskni. Závisí od uhla pohľadu...
qwerty-xyz

Shariza napísal:Viem,že je to čínska napodobenina, ale mala som možnosť si vypočuť celkom dobré ohlasy na CPW009D, čo je akási nižšia rada. Preto som chcela vedieť nejaké názory na CPH802D. Neviem, či by ten telefón bol ale dobrá investícia :D
aby si nebol sklamany, a velmi sklamany. :) ja som sa osobne hrajkal s napodobeninou iphonu. takym cinskym fake-om az to bolelo. mam telefony rad, ale toto s cim som sa hral telefon nebol, to bol shit co vecne blbol, siel neuveritelne pomaly, mrzol, a napadalo ma viackrat ho o nieco hodit a poskakat po nom.
Dotykovka bude stat urcite za prd a cely telefon tiez, za tu cenu kupis uz aj nieco lepsieho prekupeneho, no ale ked ti nutne chybaju dve sim-ky a tv tuner (bleee a este raz bleee --- jeden co som len videl nehral sa, mal antenu, taku vysuvacku ako stare radia, skoro ma eblo ked som to videl.) tak budis. Kazdemu nech je dopriane po com mu srdce prahne. :wink:
mimo ineho opravim SETH-a to nie su male detaily ale velke detaily. 8) tieto cinske kopie kadecoho mozneho, su strasne na figu. ohlasy su na nich dobre len kvoli aspon ako takemu marketingu ale clovek co na to robil skutocnu recenziu (vid mobilmania a spol) by si ho isto iste nekupil, a vo vrecku ma urcite nieco ineho.....
Shariza
Novice
Novice

Okey...Tak keď môžeš poraď nejaký telefónik dual sim, s fajn foťákom a bleskom, wifi, audio jack, bodla by aj dotykovka, microSD aspoň 8GB atď atď. A samozrejme v dobrej cene :wink: a nech aj nejak dizajnovo vyzerá :D
qwerty-xyz

Shariza napísal:Okey...Tak keď môžeš poraď nejaký telefónik dual sim, s fajn foťákom a bleskom, wifi, audio jack, bodla by aj dotykovka, microSD aspoň 8GB atď atď. A samozrejme v dobrej cene :wink: a nech aj nejak dizajnovo vyzerá :D
preco ste vsetci taki nadrzani z dual sim? ved to v mnohych priapadoch aj dost blbne ....
Shariza
Novice
Novice

No momentálne sa mi nechce vláčiť dva mobily...a v súčastnosti aj kupovať dva,keďže chcem nový...Dual je fajn
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

ako spominal seth, ak potrebujes dual sim, tuner a pod. za tuto cenu je to oka, ale priprav sa na to ze daco sa snim stane, servis bude nemozny ... ku mne ked ludia pridu s dakou podobnou srandou, odporucim im to vyhodit a kupit si mobil :D na to nahradne dieli nezohnas, ale je fakt ze dost opakuju napr. z vecami od nokie a pod .... napr. tie tesco zazraky myvy ci jak sa to vola, baterka a par dalsich veci slape z nokie ... displej som neskusal, to sa mi nechcelo :smt033
Ale ak chces uz investovat 150 do fonu, tak radsej si to premysli, a kup daco normalne ... napr. mna dost milo prekvapil tento fon:

Kód: Vybrať všetko

http://www.mobilonline.sk/Mobilne-telefony/Nokia/X-series/Nokia-X3-02-touch-and-type.html
Shariza
Novice
Novice

Lord PROXI napísal:ako spominal seth, ak potrebujes dual sim, tuner a pod. za tuto cenu je to oka, ale priprav sa na to ze daco sa snim stane, servis bude nemozny ... ku mne ked ludia pridu s dakou podobnou srandou, odporucim im to vyhodit a kupit si mobil :D na to nahradne dieli nezohnas, ale je fakt ze dost opakuju napr. z vecami od nokie a pod .... napr. tie tesco zazraky myvy ci jak sa to vola, baterka a par dalsich veci slape z nokie ... displej som neskusal, to sa mi nechcelo :smt033
Ale ak chces uz investovat 150 do fonu, tak radsej si to premysli, a kup daco normalne ... napr. mna dost milo prekvapil tento fon:

Kód: Vybrať všetko

http://www.mobilonline.sk/Mobilne-telefony/Nokia/X-series/Nokia-X3-02-touch-and-type.html
Hej, na túto nokiu som už pozerala,ale skôr by som potrebovala dual sim...Tak okolo 200 ečiek, jack, dobry fotka s bleskom, audio jack dotykovka by mohla byt tiez atd....AKo som už spomínal...
Napísať odpoveď