no mozno by som to aj tak mohol spravit ale pride my ze tu dosku si vybral trochu na rychlo ked uz by som si mal kupit tak dvolezitu cas kompu tak nech to je trochu lepsie nie ze by som si myslel ze ta doska co si vybral je zla to neviem asus robi dobre dosky ale za tu cenu mi pride ze to je len taka nejaka pre tych najmenej narocnych uzivatelov...
hitman: Podla mna hlupost, pretoze to jeho dokaze predat a tak taky E6400 a 2GB RAMky by mohlo za tu cenu byt. To by sa s doskou mohlo dat na tak 11 tisic dostat a ak ma 8 + 3 dostane za tie svoje veci, tak nema problem. Ale za tie veci by mohol dostat v pohode take 4 tisicky a tak by tam mohol kupit E6600.
este som si vsimol ze mi prevazne doporucujete CPU od intelu vyzera ze sa teda naklonim na vasu stranu aj ked mam radsej procaky od amd... ties by ma zaujimalo aky je v tom rozdiel medzi tymi dvoj jadrovymi amd procakmi X2 a intelom core 2 duo
Bublex napísal:este som si vsimol ze mi prevazne doporucujete CPU od intelu vyzera ze sa teda naklonim na vasu stranu aj ked mam radsej procaky od amd... ties by ma zaujimalo aky je v tom rozdiel medzi tymi dvoj jadrovymi amd procakmi X2 a intelom core 2 duo
-- reno23 má pravdu, ak kúpiš lacné C2D - E21xx resp E4300, dostaneš sa takmer určite na lepšej doske na hodnotu kolo 2800 Mhz stabilne a tam sa Athlon X2 neťahá, čo sa týka výkonu.. ale ak nebudeš taktovať, zober Athlona s nejakým vyšším default taktom..
-- ja na tvojom mieste by som počkal mesiac na zlacnenie C2D - a za lacno kúpil E4300 resp. možno aj niečo lepšie
asi to spravim tak ze pockam este tak mesiac pridam potom k tomu dalsich par tisic do vtedy skusim predat to co mam teraz a potom si kupim Core 2 Duo E6600,2GB ramku (asi dve tieto http://www.karman.sk/product.jsp?artno=10008056) a dosku by som potreboval poradit nejaku k tomu co som si vybral a zaroven aby som mohol na tej doske vyuzit moznost taktovacieho potencialu toho cpu a to vsetko by malo vist tak do 14-16tisic