Ahojte,
co potesi viac, ako ked nieste doma a zavola vam matka ze vam nejde PC?.
Moj problem: //obrazky vkladaj do priloh
Nestretli ste sa niekto s tymto problemom? v BIOSe mi ukazuje CPU fan ako N/A (co sa tyka rychlosti) narozdiel od predneho a zadneho fanu..
Chladic mam Noctuu neviem presne verziu teraz s dvoja tusim 12kami Fanmi
MB: Asus Maximus VIII Hero
CPU: Intel Core i7 6700k
+ pri errore 4krat pipne a kodom 99
Podstatne co ale potrebujem zistit, ci ste sa nestretli, alebo neviete co treba robit pri tom ked vam vyhoi ten CPU FAN SPEED ERROR..
Dik za kazdu pomoc
CPU Fan error
-
filip.krajcar
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Re: CPU Fan error
Trebalo by overiť, či CPU fan vôbec funguje. Niečo podobné mi vypisovalo, keď som mal iba pasívne chladenie CPU, musel som v biose dať ignorovať otáčky CPU fan a komp šiel pekne ďalej bez zbytočných chybných hlásení. Ale ak tebe predtým šlo všetko OK a teraz to blbne, môže byť aj iný problém.
-
filip.krajcar
Amateur
No ano mne islo vsetko okej, zrazu dnes sa nieco dobabralo.. Mama vravela ze ked bol PC zapnuty ze fany na chladici sa tocili normalne a ked vypla, tak sa zastavili
-
Maxpayne
Light Professional
toto je hlaska roka,vypla pc tak sa zastavili
ale k teme,ked budes doma,otvor bednu a pozri ci sa ti to toci ak ano,len to daj vypnut v biose nech nehadze chybove hlasky.Ak sa netoci skus fan dat do ineho konektoru, ak nepomoze fan je v prdeli aj ked u noctua znacky je to neobvykle,stava sa.
-
hojko
Site Admin
Problem s chladicom, s kablom alebo s doskou. Ako pise maxpayne, treba otvorit bednu, zapnut PC a sledovat, ze ci sa toci.