njn daj na to chladič, nejak ho tam prilož ak je to len ten z hdd tak treba aby bol pekne blízko a daj vedieť aká bude teplota a skús to AC3 či bude padať fps
//autoeditácia príspevku (07 Nov 2013, 22:57)
ono sa ale už moc mobo so socketom 775 nepredáva ...
CPU usage 100perc. a prepadavanie FPS
Re: CPU usage 100perc. a prepadavanie FPS
Doma som našiel ešte jeden vetračik 90x90 a ten som držal nasmerovaný na dosku pri otvorenej bočnici.Zapol som hru a skutočne to pomohlo.Dovtedy mi to padalo ked teplota auxiliare dosiahla hodnotu 65C.S vetračikom to bolo max 59C.A hra nepadla ani cez prvu misiu,hoci som ju nehral nakolko som držal v jeden ruke vetračik,no točil som myšou a pohyboval sa trocha,cca 5 minut a skutočne to fungovalo,až dokial som to nezrušil sam,lebo ma už bolela ruka od vetračika.Ono v porovnani s ostatnymi teplotami,aj tych 59C mi pride velmi vela.Grafika sice dosahuje 67C,no procesor ukazuje len 32C,motherbord takisto,a ešte jedno označenie,pravdepodobne taktiež doska 35C.Medzitym auxiliare dosahujuce 59C s vetračikom,no hra je hratelna.Tak ako dalej ? mam pohladat niekde aj na bazaroch dosku ,alebo tam nejako vymysliet to chladenie ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: CPU usage 100perc. a prepadavanie FPS
Predaj cpu, dosku reklamuj a ziadaj vratenie penazi/predaj a ber to co som ti postol