Co vravite na tento projekt ? podla mna je to ok, len odveta je urcite len preto, lebo nasi ceski bratia nevedeli zniest porazku z minuleho roka, tak to usporiadali. Dufam ze vyhrame opat
Drago napísal:Co vravite na tento projekt ? podla mna je to ok, len odveta je urcite len preto, lebo nasi ceski bratia nevedeli zniest porazku z minuleho roka, tak to usporiadali. Dufam ze vyhrame opat
Myslis, ze nieco take sa robi preto aby Cesi mali nejaku odvetu? Vsetko v televizii sa robi kvoli sledovanosti, potazmo (neviem aky je slovensky ekvivalent) prachom z nej plynucich.
M142 napísal:no tak ja si skor myslím, že koli vysokej sledovanosti prvej show
ale inač je to podľa mňa dosť o ničom...
Presne tak Keby islo o jesitnost, tak by to zorganizovali proti Madarsku
Naposledy mi ten test vysiel dost dobre, ale presne cislo uz neviem. A urcite sa skusim zapojit aj tento rok, dufam, ze mi do toho nic nepride.
Inak celkom zaujimavy projekt, ale viac sa mi pacil ten povodny IQ test, ked to bolo iba v ramci Slovenska, toto uz vzbudzuje dojem ako keby to organizovala SNS.
No co riesili ste niekto vcera ? Ja ano, kedze jak debil som susil v sobotu vecer doma dosiahol som 35 bodov, co mi ako vysledne IQ vyslo 125. Som celkom spokojny, aj ked viem, ze normalny IQ test takto nevyzera
ti co tu budu davat svoje vysledky, pls neo*ebavajte
Drago napísal:No co riesili ste niekto vcera ? Ja ano, kedze jak debil som susil v sobotu vecer doma dosiahol som 35 bodov, co mi ako vysledne IQ vyslo 125. Som celkom spokojny, aj ked viem, ze normalny IQ test takto nevyzera
ti co tu budu davat svoje vysledky, pls neo*ebavajte
normalny IQ test takto nevypada preto lebo to ani nebol IQ test ale VQ(=vedomostny quocient) test a to su dve rozdielne veci
preco sa nerobi vedomostny test medzi madarmi a slovakmi?
nestaci ze sa stale porovnava slovensko a cesko a este aj taketo doslova blbosti rozdeluju ludi?
Peky05 napísal:test naroda robila prva jojka markiza to jej len vyfukla
Vyfúkla nie je správne slovo.... Vždy to robila hlavne česká Nova - keď to robila aj JOJ (vtedy ten IQ test) tak preto, lebo Mr. Železný vtedy vlastnil českú Novu aj slovenskú JOJ. V súčasnosti majú zase rovnakých vlastníkov Nova a Markíza (CME), preto takýto projekt práve na Markíze.
Nekukal som ale zasa sme to cechom natreli. Ale nie nemyslim si ze jeden alebo viac testov naroda nehovori o inteligenci Ludi zijucich v tychto 2 krajinach (svk,cz)Myslim ze si to nikto nemysli.