Cracknuté verzie

Informácie o software, ankety...
Pes
Amateur
Amateur

Cracknuté verzie

Príspevok od používateľa Pes »

Ahojte,

zaujímalo by ma, či používate craknuté verzie softwaru napr. 3DS Max, Adobe photoshop, after effects, cinema 4d atd. ?
viem že už sa to tu riešilo a preto by ma zaujímalo ako to je dnes, čo mi hrozí za použitie nelegálneho softu, aká je tolerancia? Dosť premýšľam o kúpe niektorých sofwarov no neviem či sa mi to oplatí, keď aj tak by som to nepoužíval na komerčné účely a sú dosť drahé... prípadne ak nejakú vlastnú tvorbu zverejním na nete, napríklad nejaké video alebo obrázok, či už za toto nie je postih? :D

dosť som o tom čítal a hlavne tento článok, ktorý je síce už starý no aj tak ma zaujal http://www.itnews.sk/spravy/software/20 ... 00?ref=rss

Ospravedlňujem sa ak som vytvoril zbytočnú tému, len som chcel vedieť nejaké nové informacie ohľadom používania legálnych a nelegálnych verzií, aby som nevyhodil zbytočne peniaze do luftu za niečo, čo mi potom ako legálna verzia bude robiť kopu problémov s používaným..

Ďakujem sa každú úprimnú odpoveď.
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Cracknuté verzie

Príspevok od používateľa Curuj »

bububu itnews. starý článok a stále nie je pol slovenska v base. čím to bude? kto by prispieval na sociálny štát? :D
ak ten sw budeš používať pre seba a nebudeš z toho mať komerčné zisky, tak to nikoho netrápi. áno, vývojárov áno, lebo teoreticky prichádzajú o zisky. ale na druhú stranu - ked budeš mať skill a naučíš sa daný sw na vysokú úroveň, tak si ho neskôr kúpiš :)
Pes
Amateur
Amateur

Re: Cracknuté verzie

Príspevok od používateľa Pes »

ďakujem za tvoj názor :)
Napísať odpoveď