je to v poho ale zalezi na co to chces, ak na neake lacnejsie PC speakre tak bude v poho ale ak mas repro za 10 000Sk tak by som hladal nieco ine: A ak je to ta co myslim, tak na karmane stoji do 1000:
PS: Aj ja si hu chcem kupit
Parádna, skvelý zvuk. Len mi nejdú bočné repro. Mám 5.1 repráky a chcem zapojiť ako bočné ďalšie 2.1, ale nechcú ísť. Pozeral som nastavenia a nikde to nebolo kde by sa dali zapnúť.
Má to 4 konektory (oranzova, čierna, zelena, modra). Pri modrej je nakreslený mikrofón a neviem nikde nastraviť, aby to boli bočné repro.
Johnnny napísal:ovladacie panely, sound maker a tam nastav na 6, ak nepojde pozri ci si dobre zapojil
Prečo na 6? Mám nastavené v ovládaní zvuku 7.1.
Zapojené je to určite dobre, podľa farby (3 jacky - oranžový, zelený, čierny).
A na modrý(digital IO) chcem dať zvlášť repro 2.1.
musi, daj ovladacie panely, sound effect manager, tam daj speaker configuration, a tam 6CH speaker. Ale ked tak rozmyslam zrejme to v tvojom pripade bude ine kedze mas inu zvukovku, takze ak si instalol ovladace skus najst v ovladacich paneloch nieco ako creative a tam to nastavit
Johnnny napísal:musi, daj ovladacie panely, sound effect manager, tam daj speaker configuration, a tam 6CH speaker. Ale ked tak rozmyslam zrejme to v tvojom pripade bude ine kedze mas inu zvukovku, takze ak si instalol ovladace skus najst v ovladacich paneloch nieco ako creative a tam to nastavit
Toto som už všetko pozeral, myslíš že by som sa tam nekukol a napísal na fórum?
sorry ale az teraz som si vsimol ze chces pripojit dalsi subwoofer, si si isty ze sa to da? Ved pripojit na jednu kartu 2X subwoofer mi pripada ako nezmysel
a zo vstupu na mikrofon asi vystup na repro nespravis
Johnnny napísal:sorry ale az teraz som si vsimol ze chces pripojit dalsi subwoofer, si si isty ze sa to da? Ved pripojit na jednu kartu 2X subwoofer mi pripada ako nezmysel
a zo vstupu na mikrofon asi vystup na repro nespravis
Určite sa to dá. Nechcem pripojiť ďalší subwoofer, ale ďalšiu zostavu 2+1.
Ale, kašli na to. Nemá to význam sa tu naťahovať.