Creative X-FI mX Xtreme Gamer + Mikrofon = kompatibilita
Creative X-FI mX Xtreme Gamer + Mikrofon = kompatibilita
Prosim vas mam zvukovku Creative X-FI mX Xtreme Gamer aaa aj mikrofon. Ide o to ze to neviem zosuladit aby mi siel.Proste neviem tam najst ziadne nastavenia na to.Dakujem
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Hmm
mno zapajam to do toho stredneho pre mikrofon ako na starej zvukovke ale o tom nejde lebo proste ja to newiem proste wobec najst niejake nastavenia pre to v creative softe co mam ku nej na nastawowanie wsetkeho.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
hmm
mno ten mixer mam....a mam tam aj nastavenie hlasitosti pre mikrofon a je dost....a proste nastavim aj repraky na 2+1 vyberem tie 2kable a zastrcim mikrofon a nejde
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Re: hmm
Akosi Ti nerozumiem, môžeš toto trošku rozvinúť?Cavour napísal:nastavim aj repraky na 2+1 vyberem tie 2kable a zastrcim mikrofon a nejde
hmm
ze robim to tak ako na starych klasickych zwukowkach a nejde to...proste ako mam zapojene 3kable do zvukovky lebo mam 5+1repraky aaaa necham iba ten jeden hlavny a zapojim este mikrofon. v nastaveniach prestavim z 5+1repr na 2+1 ako na starej zwukowke a tam to potom slo....tu mi to nejde
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Tu je menšia debata o tej zvukovke: http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P2 ... 86F50.html
Tam Ti zaručene jej majitelia poradia, ako rozbehať mikrofón.
Tam Ti zaručene jej majitelia poradia, ako rozbehať mikrofón.