prve o info o pripravovanom pokracovani...Crytek ohlasi Crysis III
Crysis 3
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Crysis 3
Dufam, ze sa vrati volnost ala Crysis1. 2ka nebola na zahodenie, ale uz to nebolo ono podla mna..
Crysis 3 vyjde na jaře 2013, oznámil Crytek
zdroj: http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... ommentMenuHerní studio Crytek před malým okamžikem oficiálně potvrdilo třetí díl sci-fi střílečky Crysis, informovalo o tom prostřednictvím svých webových stránek.
Nový díl má znovu nabídnout bezkonkurenční grafické zpracování, k čemuž by mu měla napomoci i třetí generace CryENGINu. Ten nedávno přijala za své i americká armáda.
V Crysis 3 budete hrát za Proroka, který zjistí, že byl celý New York zapouzdřen do nanokopule vytvořené zkorumpovanou organizací Cell Corporation. Takzvaná Kopule Svobody pak není ničím jiným, než-li deštným pralesem se spoustou stromů, řek a mokřin. Na hráče zde bude čekat sedm prostředí známých jako Sedm divů.
Aby prorok na tomto nehostinném místě přežil, bude muset často používat kompozitní luk, vylepšený nanooblek a mimozemské technologie, což z něj nakonec udělá nejobávanějšího predátora na planetě Zemi.
„Nový díl Crysis je vzrušující směsí sandboxové hry, a pokročilého zbraňového arzenálu lidí a mimozemšťano. Hráči ho budou milovat,“ myslí si Cevat Yerli.
Crysis 3 bude na PC, Xbox 360 a PlayStation 3 uvedeno na jaře 2013.
nejaky ten trailer
Bojím sa toho že to bude rovnake ako C2
BTW je to teaser a nie trailer
BTW je to teaser a nie trailer
Prvy gameplay trailer
Vyzera to epicky. Ale okrem grafiky tam nevidim nic nove. Uplne ako datadisk na dvojke. Rovnake zbrane, rovnaki nepriatelia.
Vyzera to epicky. Ale okrem grafiky tam nevidim nic nove. Uplne ako datadisk na dvojke. Rovnake zbrane, rovnaki nepriatelia.
-
harrison314
Hardcore addict
Ked to ma sediet z dejom tak by sa tam mali objavit aj stare zbrane aj stari nepriatelia ( samozrejme mozu pribudnut nove ),rochedo napísal:Prvy gameplay trailer
na dvojke ma dost mrzelo, ze okrem proroka to nemalo z jednotkou skoro nic spolocne.
-
Yos
Professional
Tesim sa na to ako male decko, neviete ci to budu robit 3D, ako dvojku?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
myslíš pre konzoly?
//autoeditácia príspevku (25 Apr 2012, 13:51)
myslíš pre konzoly?
//autoeditácia príspevku (25 Apr 2012, 13:51)
myslíš pre konzoly?
-
Yos
Professional
Ci pre konzoli, tak aj pre PC, to je celkom jedno. Lebo nikde som nenasiel zatial to vyjadrenie, ze pojdu do 3D znova, aj ked si myslim, ze ano,
-
MichalkoOo
Zablokovaný
pre PC na 100% ( s nvidiou)
-
Nadeo
Guru wannabe
Vyzera to presne tak ako 2ka. (Tak teda nema aj preco vyzerat inak, bolo to v pohode, cryengine3). Jedine co sa mi nepaci, ze tam budu uz iba picusovia co do nich musim vysolit cely zasobnik aby zomreli.. Radsej som bojoval proti ludom 
-
marcipan2012
Novice
Vyzera to celkom pekne 
-
TommyHot
Addict
Nadhera
Jednotku som síce nehral ale dvojka ma dosť nudila.Silou mocou som chcel aby ma začala baviť ale proste to nešlo.Grafika bola úžasná ale to je asi tak všetko.Trojku skúsim,no neočakávam od toho niečo viac.
-
Geogomeogo
Light Professional
Určite si skús 1ku. Je to fakt super. 2ka ma tiež nudila, neprešiel som ju, ako vravíš, grafika pekná, ale nič moc inak.
Aby som nebol OT: Vyzerá to pekne, tak ako 2ka, ale už to nieje to, čo bývalo, 1ka mala super príbeh, veľmi zaujímavý boss fight. Ďalej iné prostredie, to bolo to, čo sa mi na Crysise páčilo, že to je niečo unique. (aj s Far Cryom) Ale 2ka už bola v meste, znovu Heil USA, New York, tam sa deje všetko, a tam už to taká sranda nebola. Uvidíme, aká bude trojka, ale neočakávam veľa okrem grafiky, ktorú mal Crysis vždy úžasnú.
Aby som nebol OT: Vyzerá to pekne, tak ako 2ka, ale už to nieje to, čo bývalo, 1ka mala super príbeh, veľmi zaujímavý boss fight. Ďalej iné prostredie, to bolo to, čo sa mi na Crysise páčilo, že to je niečo unique. (aj s Far Cryom) Ale 2ka už bola v meste, znovu Heil USA, New York, tam sa deje všetko, a tam už to taká sranda nebola. Uvidíme, aká bude trojka, ale neočakávam veľa okrem grafiky, ktorú mal Crysis vždy úžasnú.
-
uplink
VIP
Hmm, mne osobne nevadilo že 2ka bol tunel, bol to zábavný tunel, len trochu krátky.
Presne, pacil sa mi tam ten power investment styl hry, len na druhy krat to bolo uber easy, vsetko odblokovane bol som skoro nonstop v cloaku.
Mate niekto tu Crysis 3 MP Alpha? mam to original na tom Origin a pri nacitan hry (71%) multiplayer mi to proste sekne, zamrzne a hra prestane pracovat
. Mate s tym niekto problem?
Hral som to, u mna bez problemov. Netusim kde by mohla byt chyba. Skus vymazat a stiahnut odznova, pripadne poprepinaj vsetky moznosti v nastaveniach.