Ravenman napísal:prosim neviete co mam urobit na konci kapitoly Relic ?? som tam vsetkych na tom cintaku vystrielal a zachranny vrtulnik nie a nie pre mna prist ... mapa hovori ze mam zachranit este zvysnych dvoch rukojemnikov v v nejakom dole ... v tom dole som bol tam co zamrzol ten Rozenthal ale tam nic
Toto sa tu uz tusim riesilo. Kukni poslednych 10 stran
je to mozne ? moj PC: C2D E8400 asus P5KC corsair ddr2 4gb ( XP ) 3gb asus eah 3870 X2 1GB a crysis mi ide na high detaily 1680x1050 a ked mam 0x aa tak mam okolo 17 fps vzdy... a ked dam 8x aa tak mam okolo 15 fps vzdy... je to v pohode hratelene ale nieje to malo ? meriam frapsom dakujem..
15fps a hratelne? toto je akcia nie komix
je sice pravda, ze crysis sa od nejakych 20fps da celkom dobre hrat, ale ked sa strhne vacsia prestrelka konci to smrtou lebo sa ani nestihnes otocit na toho kto po tebe stiela
heheh uplna pravda toto som pocitoval pri deme ,ked som hral crysis ešte na starom compe .
Teraz mam novy comp všetko na full jak sa da a ani sek a kolko to ma fps ani nepotrebujem vediet lebo viem ,že je to daleko nad 20 :ˇ)
X2 6400+ 2GB-ram 8800GT
sia lidi .
cafte po dlhej dobe sem pisem...chcel by som si zahrat Crysis po nete na nejakom cracknutom serveri...neviete nejaku IP?Mam nainstalovany Patch 1.2.1..dakujem vopred za odpoved
Chalani, treba mi helfnuť. Načítava mi Crysis - misiu Assault a po načítaní mi padne hra. Operačný mám Vista Home Basic, 8800GT 512 MB, 2 GB RAM, CPU Intel Core Duo 3.00Ghz.
Ďakujem vopred.
Online napísal:Chalani, treba mi helfnuť. Načítava mi Crysis - misiu Assault a po načítaní mi padne hra. Operačný mám Vista Home Basic, 8800GT 512 MB, 2 GB RAM, CPU Intel Core Duo 3.00Ghz.
Ďakujem vopred.
Kto presiel crysis ?? lebo ja sa trapim s misou a neviem co tam mam robit mam v tom aj cestinu ale ........ hram tu misiu kde som zabil toho cernocha v takej "jaskini" http://www.abcgames.sk/?p=screenshoty_zobraz&ID=10425
( úRVE OBRAZKY) a neviem ako s tej jaskine odist ....pise mi ze ma cakaju von ale ja tam plavam a neviem si radi ..... odpiste!! pls
prosim vas, v crysis v tej misii co mam zneutralizovat tie protiletecke dela(su na mape dve) ako ich mam vypnut, alebo znicit ? som na celej mape uz vsetko vystrielal, aj pri nejakom privese komunikacnom som bol, ale stale mam ako ulohu zneutralizovat tie dela, aby prisli nase posili letecke... ako ich pls vypnem ?
Kto presiel crysis ?? lebo ja sa trapim s misou a neviem co tam mam robit mam v tom aj cestinu ale ........Sad hram tu misiu kde som zabil toho cernocha v takej "jaskini" http://www.abcgames.sk/?p=screenshoty_zobraz&ID=10425
( pRVE OBRAZKY) a neviem ako s tej jaskine odist ....pise mi ze ma cakaju von ale ja tam plavam a neviem si radi ..... odpiste!! pls