, uz vyse roka pouzivam stale beta ovladace a doteraz som nemal ziadny problem a vacsinou stale vylepsuju beh najnovsich hier ...podla mna zbytocne cakanie na whql
Joker napísal:Crysis konečne dostal oficiálne hardverové požiadavky od EA a vyzerajú takto:
Minimálne požiadavky:
OS – Windows XP alebo Windows Vista
Procesor – 2.8 GHz alebo rýchlejší (XP), 3.2 GHz alebo rýchlejší (Vista)
Pamäť – 1.0 GB RAM (XP) alebo 1.5 GB RAM (Vista)
Video karta –256 MB (6800 GT, Ati 9800 PRO pre XP, ati X800 pre vistu)
Hard Drive – 12GB
Sound Card – DirectX 9.0c compatible
Odporúčaná konfigurácia:
OS – Windows XP / Vista
Procesor – Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz alebo AMD Athlon 64 X2 4400+
Pamäť – 2.0 GB RAM
Grafika – NVIDIA GeForce 8800 GTS/640 alebo podob
hehe aj ja splnam poziadavky...lol ze 12gb...to bude 2DVD?? ...bude mi to FRcat na 512mb ram??
no som predsa pisal,ze mi ta beta ide aj na catalyst 7.6,7.9 nemam,lebo mi hrozne klesol vykon v starsich hrach,ani far cry mi neslo na plne detaily(mam x1950pro) tie nove ovladace su dobre akurat tak pre radu hd2000 ale pre x1000 su uplne na hovno
Aiden napísal:ale si vsimnite o co lahsie je na low vidiet nepriatelov
Aj v tom je zazitok hry ze ta ty nepriatelia prekvapia ! A nie ze ich uz budem vidiet z kilometra to potom nieje o taktike a celkova hratelnost hry je taka sucha! Mna by to nebavilo len tak doletiet medzi nepriatelov vystrielat polovicku ostrova a ist dalej. Skor to chce troska porozmyslat aky utok treba spravit aby si prezil ! ! !
romerot napísal:Aj v tom je zazitok hry ze ta ty nepriatelia prekvapia ! A nie ze ich uz budem vidiet z kilometra to potom nieje o taktike a celkova hratelnost hry je taka sucha! Mna by to nebavilo len tak doletiet medzi nepriatelov vystrielat polovicku ostrova a ist dalej. Skor to chce troska porozmyslat aky utok treba spravit aby si prezil ! ! !
H@wk napísal:Ty asi v online hrach velmi nevinikas ze ?
tu bola rec o multaku? Ja som skor myslel na SingelPlayer a jeho hratelnost ... multak je nieco ine jasne ze tam by bolo super vykatovat aspon 100 superov za hru
OT: rad si s tebou zahram multak Crysisa