Crysis má pofiať fraj na 3 rôčky starých mašinkách , ale tak oni asi počítajú nejaké SGI computers na ktorých to vyvíjajú ... ale tak teda malo by sa to rozbehnúť na klasických athlonoch 64 aspoň na tých minimálnych detailoch , inak zaujímavé by bolo ak by sa predsa lne dali ovláda nejaké tie mimozemské technológie
myslim ze vyvojari povedali nieco ako: "Ked spustite Far Cry v maximalnej kvalite, tak Crysis vam pojde na min detaily"
(preklad : Ak farcry behal v tazkej pohode tak v crysis sa dostanete do main menu )
jj to som cital aj na TG v novom preview.Tak ked mi Far Cry sekal na najvacsej tak by Crysis mal sekat na najmensej ale ked som pozeral testy tak 7600 GS 30 FPS 1024x768 low details omg to bude dobra sekanica.ale ak to aspon pustim a budem videt aka to je hra budem rad
gwixt napísal:myslim ze vyvojari povedali nieco ako: "Ked spustite Far Cry v maximalnej kvalite, tak Crysis vam pojde na min detaily"
(preklad : Ak farcry behal v tazkej pohode tak v crysis sa dostanete do main menu )
aspon si vychutnam to krasne farebne menu inac nic viac....
ak pretaktujem grafike tak mozno aj hudba z menu mi pojde..COOOL
uz len kvoli tejto hre si kupim nejaku DX10 masinu...ale pockam si este par mesiacov na ceny a mozno nejake karty DX10 ktore sa viac oplatia a nestoja 15 000
TomAss napísal:uz len kvoli tejto hre si kupim nejaku DX10 masinu...ale pockam si este par mesiacov na ceny a mozno nejake karty DX10 ktore sa viac oplatia a nestoja 15 000
Moc sa tomu nerozumiem, len viem ze mam 3GHz procesor,1GB RAM, a grafiku Geforce 6600, oplati sa mi to stahovat? nechcem aby mi to bezalo len na najnizsiom rozliseni, najmenej co je tych 1024.......