CS 1.6 Server hojko.com
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
chybaju ti textury...JaJeNiektoIny napísal:Neviete pls niekto, preco mi vypise toto a vypne sa hra, ked mi chce stiahnut mapku de_dust4?
http://download73.mediafire.com/1bpljd3 ... ra.wad.zip
a vloz do cstrike/
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
iwo, blazer to nehrá deň, ani mesiac
žiadny s adminou, no možno hojko... Ale tak on môže zato, že ten server vôbec existuje
A takto, vieš aj mne sa stáva, že mi niekto povie, že mám AB a odpoviem mu, že mám... (Pritom nič nemám) ale sám si nepomôže, ak príde admin tak proste vidí, že nič nemám, takže v tomto prípadne nieje čo riešiť, fruxo môže povedať, že má WH a hojko zase môže vravieť, že má SH a nič nemajú, proste nesúď niekoho, že má cheaty ak to nieje jasne viditelné, ak si myslíš, že má behni do spct, sleduj ho, prípadne toč demko (btw daj si na uši slúchadlá) a zistíš, že nič z toho čo dáva nieje také zaujímavé, sú to len veci pomocou soundu a prípadného šťastia..
-
iwo1222
Medium Star
neboj, raz ho natocim,GIGABYTE napísal:iwo, blazer to nehrá deň, ani mesiacžiadny s adminou, no možno hojko... Ale tak on môže zato, že ten server vôbec existuje
A takto, vieš aj mne sa stáva, že mi niekto povie, že mám AB a odpoviem mu, že mám... (Pritom nič nemám) ale sám si nepomôže, ak príde admin tak proste vidí, že nič nemám, takže v tomto prípadne nieje čo riešiť, fruxo môže povedať, že má WH a hojko zase môže vravieť, že má SH a nič nemajú, proste nesúď niekoho, že má cheaty ak to nieje jasne viditelné, ak si myslíš, že má behni do spct, sleduj ho, prípadne toč demko (btw daj si na uši slúchadlá) a zistíš, že nič z toho čo dáva nieje také zaujímavé, sú to len veci pomocou soundu a prípadného šťastia..
ale nie pomocou zvuku ale pomocou x-spectate
-
blazer
Professional
Protocol 47 tam je cely cas, v36 ti spravil z cska protocol 48, najvacsia blbost co si mohol spravit, zatial je tak 5 NS serverov s p48. Dufam, ze hojko coskoro nahodi patch nech idu aj 47cky aj 48cky. Hojko nebud lenivy navod som ti dalDinoso napísal:pls nemozes dat hojko na server uz protocol 47?? lebo som dal patch a nejak no mi uz nejde server plsss... patch v.36
Ako vies ci si srandu robim, alebo nie. A preboha admini AB ani WH urcite nikto nemame. Uz si teda nebudem z nikoho robit srandu, lebo vidim, ze viac ludi tomu potom veri.iwo1222 napísal:pani admini by mali davat pozor aj na seba,
ze Blazer(minule sa priznal ze ma AB)...a nerobil si srandu
(fruxo ty si to zabil... neprezradzaj nas
Ziadne take testy sa nekonaju, nemame co testovat, takze urcite nie.RoQa napísal:jaky skromnyale raz blazer alebo kto mal wh to si pamatam .... v ramci testu ci coho
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
blazer
Professional
Re: as
nie nemusi to byt steam a urcite ti steam nepojde, to ze ma server protocol 48, este neznamena ze je steam.Dinoso napísal:leko ehm mam NS a zaujimave ze sa pripojim na server s protocolom 48 co je steam ze?
hej pls bude nekedy restart alebo reset skore alebo ako sa tomu hovori aj tu ? : http://cs.hojko.com/