CS 1.6 Server hojko.com
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Co sa tyka Poppy-ho
Videl som ho hrat (ked bol na servery Psychos aj leko) a podla mojho skromenho nazoru cheaty nema... Dneska dal podozrivym killov (aj mne) ale jak som ho sledoval dalej tak vidim ze vie fast zoom , begrip takze to neni lama a vyzera ze CSko vie trochu hrat. Mozno si nieco podtrebuje dokazat na "NS lamach" ale to je druha vec.
Ale mam nejaky vyhrady k PsychoSovi -> jak som pozeral kedy bol naposledy online-minutu po registracii. Takze by mohol obcas prist sem a pozeriet ci sa tu nieco nerieslo.
Potom urcite by nemal regovat --- vypadni na steam ty lama ako zrobil v deme od blazera. Ked tak nech ho kickne, ale pdola by sa takto admin spravat nemal.
Videl som ho hrat (ked bol na servery Psychos aj leko) a podla mojho skromenho nazoru cheaty nema... Dneska dal podozrivym killov (aj mne) ale jak som ho sledoval dalej tak vidim ze vie fast zoom , begrip takze to neni lama a vyzera ze CSko vie trochu hrat. Mozno si nieco podtrebuje dokazat na "NS lamach" ale to je druha vec.
Ale mam nejaky vyhrady k PsychoSovi -> jak som pozeral kedy bol naposledy online-minutu po registracii. Takze by mohol obcas prist sem a pozeriet ci sa tu nieco nerieslo.
Potom urcite by nemal regovat --- vypadni na steam ty lama ako zrobil v deme od blazera. Ked tak nech ho kickne, ale pdola by sa takto admin spravat nemal.
-
lekoklatik
VIP
Ja by som šiel. Avšak zajtra nie. V sobotu skôr. Ale neriešme to tu. Nech ti záujemcovia napíšu ss. So mnou rátaj v sobotuPAIN napísal:nenaslo by sa par ludi na priatelske TG ? dajme tomu zajtra 18:00 (alebo aj iny cas, staci sa dohodnut )? ak by sa naslo 10 ludi vratane mna "rozlosovali" by sme sa na CT/T a mozme zahrat. Jedina podmienka je mikrofon a Ventrilo. Server vybavit mozem...
Chcem sa opytat ci sa nejak neda riesit ten RTV, lebo dnes v priebehu 30minut isla asi piata mapa, bol aztec-nedobre kazdy rtv, bola india-nedobra kazdy rtv, bol trian-nedobre kazdy rtv...Ludia si navolia a niesu spokojny...Najde sa par podpichovakov a uz kazdy rtv jak zbesnety...Neda sa nejak nakonfigurovat, aby sa dal rtv v priebehu 30minut dat max 2x? Lebo to si clovek nezahra ked hraje 3-4kola a ina mapa...A este by som sa chcel spytat ci by nebolo mozne zakomponovat nejaky plugin, ak bola mapa napr. de_inferno tak aby boli hrane minimalne 5 dalsie mapy a az tak zase do vote listu moznost dat tuto mapu...Aby sa stale netocili 2-3mapy...
-
lekoklatik
VIP
Juicy. Tento plug-in sa hojko s Blazerom nahodiť pokúšali. Avšak neúspešne. Niečo nebolo v poriadku. Ešte sa na to skúsime pozrieť. Môžem ti len sľúbiť, že ak budem na servery ja, niečo také sa nestane.
Neraz som každému napísal, ak votnete mapu s rtv, dáme si tú mapu ktorú ste odvotovali prečo znovu.
A hlavne snažím sa všetkým do hláv tlačiť de_piranesi
Myslím že skutočne zábavná mapka v nefalšovanom zmysle
Neraz som každému napísal, ak votnete mapu s rtv, dáme si tú mapu ktorú ste odvotovali prečo znovu.
A hlavne snažím sa všetkým do hláv tlačiť de_piranesi
Myslím že skutočne zábavná mapka v nefalšovanom zmysle
-
lekoklatik
VIP
Kľudne aj prodigy.
čo sa ti na piranesi nepáči? Pekné prostredie tam máš, Teroristi sa vždy na začiatok kola pekne dočlnkujú ale tú cutscénu vystrihli
, Je tam pekný priestorný hrad s veľkými oknami, Bombu môžeš položiť v parku a čo je krajšie než čakať na CT s plantnutou bombou v peknom parku? 
Snipery tam majú rovnakú šancu ako nesnipery, máš množstvo možností ako sa dostať k bomboviskám. Napčítal som 5 ciest. K obom bomboviskám. Musím poveda´t že táto mapa sa mi skutočne veľmi páči. Veď tak si zahrajte Coundition Zero keď ste lamy
čo sa ti na piranesi nepáči? Pekné prostredie tam máš, Teroristi sa vždy na začiatok kola pekne dočlnkujú ale tú cutscénu vystrihli
Snipery tam majú rovnakú šancu ako nesnipery, máš množstvo možností ako sa dostať k bomboviskám. Napčítal som 5 ciest. K obom bomboviskám. Musím poveda´t že táto mapa sa mi skutočne veľmi páči. Veď tak si zahrajte Coundition Zero keď ste lamy
-
Shamway
Professional
Mohol by si sa hojko pozret a popriapde pridat mapu de_italy? Popri inferne, nuku a d2 by to mohlo byt zaujimave spestrenie, kedze klasicke italy ma rada dost vela hracov 
- Prílohy
-
- de_italy.zip
- (777.63 KiB) 39 stiahnutí
-
PAIN
Light Professional
Kostak, toto si kukni...http://www.klan-twisters.estranky.cz/st ... -log-v-cs_
sokoda nejde je ot pisane len pre XPPAIN napísal:Kostak, toto si kukni...http://www.klan-twisters.estranky.cz/st ... -log-v-cs_
-
lekoklatik
VIP