CS 1.6 Server hojko.com
ja viem ze nepatrim medzi smotanku ale ucim sa to hrat a mislim si ze na zaciatocnika mi to ide celkom dobre mohol by som ist aj ja na buduci mix???PAIN napísal:Mad Dad to neee, Lubos by ti vedel hovorit ako je to s ligou...sak si pozri temu CS hojko Cup - 80 stran a hral sa jeden zapas....tak ako to je teraz je to podla mna v pohode, proste dva dni dopredu sa navrhne cas kedy sa hra....nahlasi sa 10 ludi co chu hrat a je to
proosim:)
//autoeditácia príspevku ( 24 Jan 2009, 12:03 )
a kde je to na akom serveri hmmm??? das mi prooosiiimta ip?? hh sa mi to pacilekoklatik napísal:Takmer. Mno takže
CT:
Výbava: Nôž
Úloha: Pochytať T, to znamená pozabíjať v určitom časovom limite (limit je rôzny, záleží od serveru)
T:
Výbava: HE (klasické HE, odoberá život, a tlaková vlna pôsobý ako v reálnom živote, čiže ťa odráža ta)
FB (Klasické FB, oslepuje)
SG (Smoke ktorý nevytvára dym, ale zamrazuje CT, doslova zamrazuje na niekoľko sekúnd)...
Úloha: Nenechať sa chytiť, zabiť v určitom časovom limite (limit je rôzny, záleží od serveru)
Tie skákačky, plošiny, sú tam na to aby si po nich niekam vyskákal, napr. pre Healer (dobíja život), Teleport (teleportuje ťa niekam na mape), Neviditeľnosť, nesmrteľnosť, kamufláž (keď si T budeš vyzerať ako CT a naopak) atď...
Tie panely sa ti pod nohami prepadávajú takže musíš ovládať bhop...
Každý server má iné mapy, iné pravidlá, nastavenia atď...
Sú tam plošinky ako smrť (zabije ťa keď sa jej dotkneš), med (spomalý ťa, prilepíš sa naň), ľad (šmýka sa ti), trmapolýna ťa odráža, zrýchľovač ťa prakticky odrazí atď... Je tam toho veľa. Je to jednoducho naháňačka... Zábava... Jednoznačne by si mal ovládať Bunnyhop...
Je to množstvo vecí...
Keď CT pochytajú všetky T v časovom limite, strany sa obracajú čiže Ct sú T. Ak T vydržia časový limit bez pochytania všetkých T tak ostávajú stále T-čkami atď...
To si musíš zahrať aby si to pochopil. Blazer to trochu vie hrať tak ti povie skúsenosti atď...
//autoeditácia príspevku ( 24 Jan 2009, 12:05 )
idem sa ucit ten buny hop hh ale nevem nevem nechapem tomu ako hh
Tak niekolko mojich postrehov z dnesneho hrania:
1. Asi 4 mapy ak nie viac bol spectator uzivatel moniqa_mp3_NET a blokovala tym port pre niekoho kto si chcel fakt zahrat
2. kicklo ma z hry a v tabulke bolo: cmd_maxbackup hit ???
3. v hre sa objavil hrac Hailer88, pohorsujuce reakcie niektorych hracov - nemal by byt za taky nick ban?
bol tam lekoklatik (ale mal pred nickom zhuleny, takze neviem
)
1. Asi 4 mapy ak nie viac bol spectator uzivatel moniqa_mp3_NET a blokovala tym port pre niekoho kto si chcel fakt zahrat
2. kicklo ma z hry a v tabulke bolo: cmd_maxbackup hit ???
3. v hre sa objavil hrac Hailer88, pohorsujuce reakcie niektorych hracov - nemal by byt za taky nick ban?
bol tam lekoklatik (ale mal pred nickom zhuleny, takze neviem
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Neda sa robit nieco s tym TK? Zase mi vbehne nejaka lama do rany dam mu jednou strelou z awp 439dmg a dostanem ban na 50minut.
A este by ste mohli zaviest ten plugin ze hraci pod 100ms ping by mali byt kicknuti...pozrite sa na stats kde hraci s pingom 200< uspesne drzia dno tabulky a hrac ktory by hru obohatil sa na server nedostane lebo je full...
A este by ste mohli zaviest ten plugin ze hraci pod 100ms ping by mali byt kicknuti...pozrite sa na stats kde hraci s pingom 200< uspesne drzia dno tabulky a hrac ktory by hru obohatil sa na server nedostane lebo je full...
-
lekoklatik
VIP
S TK sa asi nić robiť nedá. Jednoducho je to opatrenie proti magorom ktorý to robia zámerne. Hráči ako ty kvôli tomu potom trpia. žiaľ.
To s tým pingom sa ešte zváži.
btw kcem vám oznámiť, že hráči, ktorý neustále napojení na servery a ostavajú v spectate vždy pri mojom príchode oznamujem že buď hráš alebo papa. Ak nepochopí kicknem ho. Ak ho budem kvôli tomu musieť kicknúť 2 krát a nedá si povedať ani na 3-tí raz, Ban na deň. Ak mu to fakt nedopne ani potom, dovidenia. Hľadaj si iný server. už na takých nemám nerv. dosť často to robí hráč KOHO ELECTRIC MAŤO (tuším sa to tak nejak píše) Neustále a neustále a neustále
A všimli ste si že na office vŕzgali tie veľké garážové dvere že wuu wuu wuu wuu a vôbec sa neotvárali a keď ste ich otvorili, oni sa znovu zavreli a pokračovali wuu wuu wuu 
To s tým pingom sa ešte zváži.
btw kcem vám oznámiť, že hráči, ktorý neustále napojení na servery a ostavajú v spectate vždy pri mojom príchode oznamujem že buď hráš alebo papa. Ak nepochopí kicknem ho. Ak ho budem kvôli tomu musieť kicknúť 2 krát a nedá si povedať ani na 3-tí raz, Ban na deň. Ak mu to fakt nedopne ani potom, dovidenia. Hľadaj si iný server. už na takých nemám nerv. dosť často to robí hráč KOHO ELECTRIC MAŤO (tuším sa to tak nejak píše) Neustále a neustále a neustále
Ale vnímal som. Stačilo napísaťJuicy napísal:bol tam lekoklatik (ale mal pred nickom zhuleny, takze neviem)
-
PepoJr.
Medium Star
a mame tu noveho cheatera nejaky No swear SVK......
IP: 84.47.101.104
IP: 84.47.101.104
- Prílohy
-
- noswear.rar
- (767.84 KiB) 43 stiahnutí
-
*****HERO*****
Guru wannabe
neverim, ze ATAC je nastaveny tak, ze za jeden TK ti da ban na 50 minut .. defaultne nastavenie je tak, ze 2x punishment a az potom ban, pripadne ban hned potom ako das za kolo 6 hitov spoluhracoviJuicy napísal:Neda sa robit nieco s tym TK? Zase mi vbehne nejaka lama do rany dam mu jednou strelou z awp 439dmg a dostanem ban na 50minut.
-
johnykilla
Light Star
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
johnykilla
Light Star
-
johnykilla
Light Star
-
PepoJr.
Medium Star
dalsi cheater.... *profesional*....IP som nestihol....jasne wh(demo)...diconnetcol a vratil sa zo slovami vypal som uz....a ked som sa ho spytal ze ci mal WH tak zasa radsej odisiel
a dnes tam bolo fakt dost cheaterov...len sa mi ich nechcelo pozerat....(jeho som pozrel preto ze ma stale zabijal
)
a dnes tam bolo fakt dost cheaterov...len sa mi ich nechcelo pozerat....(jeho som pozrel preto ze ma stale zabijal
- Prílohy
-
- profesional.rar
- (474.37 KiB) 46 stiahnutí