CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
hojko, mam na teba jeden dotaz: daj prec PTB z toho servera. to je to co rozrazuje hracov ked su nevyrovnane teamy. sto razy to hadze hracov kamsi aj ked je napr. 5 a 5 a ja ani neviem proti komu hram riadne. a skoro vzdy to dava do overu (napr. mne sa dari a mam dobre skore len vtedy ked mam dobry team, nie som rambo... teda aspom nie v CS
) a ono to niekedy vymiena aj prvych hracov z tabuliek a tak a tak dalej. no proste volovina.
mam na teba teda ziadost: daj prec ten blby system a zapni normalny auto team balance: po odinstalovani toho "modu" napis do konzole
mp_limitteams 2
mp_autoteambalance 1
a hned sa bude lepsie hrat.
mam na teba teda ziadost: daj prec ten blby system a zapni normalny auto team balance: po odinstalovani toho "modu" napis do konzole
mp_limitteams 2
mp_autoteambalance 1
a hned sa bude lepsie hrat.
-
blazer
Professional
Hojko skusal si vypnut amx a zmenit mapu na nejaku, po ktorej pada server? Mozno to robi len nejaky plugin, ktory ma s tymi mapami problem, ja by som to aj skusil, ale ked vypnem amx, uz ho nemozem zapnut, lebo neviem rcon 
A co sa tyka PTB, funguje to docela solidne az obcas ked to robi take veci ze hrame nuke a zrazu som ja sam proti siestim a nikto sa nemoze dostat do mojho teamu, lebo PTB to bere ako WTJ (winning team join)
A co sa tyka PTB, funguje to docela solidne az obcas ked to robi take veci ze hrame nuke a zrazu som ja sam proti siestim a nikto sa nemoze dostat do mojho teamu, lebo PTB to bere ako WTJ (winning team join)
-
Hellboy248
Guru wannabe
na zapnutie amxx nemusis mat rcon,staci amx_off a amx_on...blazer napísal:Hojko skusal si vypnut amx a zmenit mapu na nejaku, po ktorej pada server? Mozno to robi len nejaky plugin, ktory ma s tymi mapami problem, ja by som to aj skusil, ale ked vypnem amx, uz ho nemozem zapnut, lebo neviem rcon
btw to ptb staci len nastavit,nie ho dat hned prec...
-
blazer
Professional
Ked ho ja dam off, uz ho nedam on, pretoze to pauze vsetky pluginy, pojde zapnut len cez server console, takze by som potreboval rcon, asi viem o com hovorim. Pauzne sa aj plugin admin.amxx takze uz mi ziadny prikaz amx_hocico nepojde chapes?Hellboy248 napísal:na zapnutie amxx nemusis mat rcon,staci amx_off a amx_on...
btw to ptb staci len nastavit,nie ho dat hned prec...
//kde si skusal? Dedicated, alebo normalny server (new game) doma s botmi? Trosku rozdiel. Ale aj tak mam ten pocit, ze sa to da nastavit takze mozes mat pravdu, nehadam sa.
-
Hellboy248
Guru wannabe
hh ja chapem,teraz som to skusal a isiel mi potom amx_on...blazer napísal:Ked ho ja dam off, uz ho nedam on, pretoze to pauze vsetky pluginy, pojde zapnut len cez server console, takze by som potreboval rcon, asi viem o com hovorim. Pauzne sa aj plugin admin.amxx takze uz mi ziadny prikaz amx_hocico nepojde chapes?
-
lekoklatik
VIP
-
okonenipica
Zablokovaný
-
17
Light Professional
hojko > jj bolo by super 
Admin(i) servera > dnes okolo 16:00 bol na serveri hrac s menom 4RT. Pripadal mi, akoby mal WH. Stale si mieril na nejaky bod v stene a skoro stale presne tam bol nejaky hrac. (nepripadalo mi to, ako "odhad")... Posudte sami, nahral som demo.
Admin(i) servera > dnes okolo 16:00 bol na serveri hrac s menom 4RT. Pripadal mi, akoby mal WH. Stale si mieril na nejaky bod v stene a skoro stale presne tam bol nejaky hrac. (nepripadalo mi to, ako "odhad")... Posudte sami, nahral som demo.
- Prílohy
-
- art.zip
- 4RT @ hojko.com
- (2.35 MiB) 77 stiahnutí