hned..Drago napísal:Podte niekto zahrat
CS 1.6 Server hojko.com
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ovplyvnit sa to da tak, ze do chatu v priebehu hry napises nazov mapy a tym ju nominujes do rtv hlasovania. Takze ak nominujes vsetky mapy z prveho "kosa" tak sa bude hlasovat len o tie.hojko napísal:Neviem ci som to napisal nezrozumitelne alebo co. Po napisani rtv sa zobrazia 4 moznosti hlasovania + predlzenie mapy. Tie 4 moznosti hlasovania su take, ze prve je mapa z prveho kosa, druha moznost je mapa z druheho kosa, tretia z tretieho a stvrta zo stvrteho. Mapy z kazdeho kosa sa vyberaju nahodne, neviem o tom, ze sa to da ovplyvnit.
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
GIGABYTE
King
Ale ako ty vravíš o tých "pi*****" a opiciach ! Uvedom si jednu vec, ak sa hrá iná mapa ako je, aim,awp,fy, ty sa nikdy nenapojíš. Ak som to povedal zle, sorry ale ešte nikdy som ťa tam na inej mape nevidel. A uvedom si, že ak vieš hrať dobre aim_map alebo fy_snow je ti to na prd ! No pokiaľ nehráš ligu 2 on 2, alebo 1 on 1. Ale hraj si tam aim_map. Určite si zo sebou spokojný. A k tým opiciam ! Píšeš tu o opiciach ktoré tie mapy hrajú stále dookola. No ale asi Pán brainer je na nich niečo vidieť nemyslíš ? SI myslíš, že hráči ako dev1, alebo h4 hrajú aim_map ? Ano hrajú ako ligu 1 on 1 alebo 2 on 2 na odreagovanie. Ale 5 on 5 hrajú vážne. A asi preto nebude taký hráč chodiť na server kde sa hrá aim_b0n0, alebo snow, ale pôjde si radšej zahrať na neaký zahraničný steam server, prípadne slovenský, kde je dust2, inferno, train. Vieš ? Tak mi tu nevrav o opiciach radšej choď na defeaters.eu a všetkým im tam ponadávaj do opíc, "dilino"LOLCATS napísal:Ja odmietam hrat pi*ov*** s velkym P a I ako su dust2, inferno,nuke,train a stale dookola ako nejake opice....toto hraju fakt retardovane opice stale dookola a dookola potom si o sebe myslia ake su obrovske skilly....
Je to uplne retardovane napisane ale dufam ze ste to pochopili....dajte pokoj s tymi mapami.........takych serverov kde sa hra toto stale je najviac
Ty si lol....sa spamataj....toto je NS = NonSteam...ak chces hrat svoje ultra mega skillers mapy kup si steam a chod si tam zahrat...umries na spawne.
Neznasam takychto lowerkov co len pi*uju aby sa na NS hrali je*** mapy (vyssie spomenute), maju klan s leet menom ale je im to uplne nahovno kedze to je len tag a nic viac kedze tam existuje spolupraca jak rit....ale hlavne ze sa citia skilly s klanom.....
//autoeditácia príspevku ( 20 Aug 2008, 12:52 )
Ja si rad zahram aj tie vyssie spomenute ale tie v takomto style :
dokonci sa dustľ votne sa inferno no dobre hram dalej, votne sa nuke ach boze ti ludia su hlupy a konecne sa votne snow a pride admin a da votovat "chcete dust2 " ?...to je ako u dementnych....
Alebo rad si zahram hocijaky de_ cs_ mapu ale inu ! nejaku exoticku...tuscan ,scud, india...
Neznasam takychto lowerkov co len pi*uju aby sa na NS hrali je*** mapy (vyssie spomenute), maju klan s leet menom ale je im to uplne nahovno kedze to je len tag a nic viac kedze tam existuje spolupraca jak rit....ale hlavne ze sa citia skilly s klanom.....
//autoeditácia príspevku ( 20 Aug 2008, 12:52 )
Ja si rad zahram aj tie vyssie spomenute ale tie v takomto style :
dokonci sa dustľ votne sa inferno no dobre hram dalej, votne sa nuke ach boze ti ludia su hlupy a konecne sa votne snow a pride admin a da votovat "chcete dust2 " ?...to je ako u dementnych....
Alebo rad si zahram hocijaky de_ cs_ mapu ale inu ! nejaku exoticku...tuscan ,scud, india...
-
GIGABYTE
King
Lowerka máš v nohaviciach dilino ! Milujem takýchto brainerov, čo si myslia, že je steam tak je skill ! Takže nehraj sa tu na skillera. A na steame by ma dávali na spawne ?LOLCATS napísal:Ty si lol....sa spamataj....toto je NS = NonSteam...ak chces hrat svoje ultra mega skillers mapy kup si steam a chod si tam zahrat...umries na spawne.
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
GIGABYTE
King
Takže toto ako metafora neznelo Ty si lol....sa spamataj....toto je NS = NonSteam...ak chces hrat svoje ultra mega skillers mapy kup si steam a chod si tam zahrat...umries na spawne.LOLCATS napísal:jezis to bola metafora...chcem tym povedat ze NS=lowers resp. fun...Steam tam sa da uz hrat pro resp zakladat clany atd
//autoeditácia príspevku ( 20 Aug 2008, 13:40 )
A blazer nehovorim ze ty...to je proste fakt vacsiny pro NS serverov
Neznasam takychto lowerkov co len pi*uju aby sa na NS hrali je*** mapy (vyssie spomenute), maju klan s leet menom ale je im to uplne, tak sa teraz nevykrúcaj
btw vieš asi prečo je to NS ? Pretože tu mám asi menšia väčšina steam. A na NS sa môžeš napojiť aj zo steamu, tak je to asi výhodnejšie nie ?
-
GIGABYTE
King
Hmm, ako prečo ma tu urážaš ? Čo si nervózny ? Napísal si to ty sám tak ako neviem o čom rozprávaš. A tvoja komunikácia je hodná dementného deckaLOLCATS napísal:No comment s dementnym deckom sa dalej bavit nehodlam...obaja vieme o co ide....hraj si teda tvoje profesionalne mapy !
//autoeditácia príspevku ( 20 Aug 2008, 13:47 )
počúvaj ma, niesi náhodou ty NS ?
-
GIGABYTE
King
A čo mi chceš také povedať ? Tvoja teória nestojí za ničLOLCATS napísal:Ano som nervozny lebo nedokazes pochopit co sa ti snazim povedat![]()
ak by som mal steam tak tam ani nepachnem toto potvrdzuje to, že steam nemáš tak sa ďalej nehodlám baviť ja stebou !
//autoeditácia príspevku ( 20 Aug 2008, 13:54 )
Nie, nie nespamuj. Nestojí ti to za to Steamera o ničom presvedčovať nebudeš
chalani kaslite uz na to, ked mate osobny problem medzi sebou piste si to v Sukromnych Spravach, ano?
Gigabyt: ja sam svojvolne mapy nemenim, ale ked sa hra aim_map je tam vela hracov, je rozumne dat votovat inu vacsiu mapu, hm? A vascina chcela aim_awp, votla sa a hrala sa. Nemoze sa vzdy vyhoviet v mape vsetkym hracom, nemyslis?
Gigabyt: ja sam svojvolne mapy nemenim, ale ked sa hra aim_map je tam vela hracov, je rozumne dat votovat inu vacsiu mapu, hm? A vascina chcela aim_awp, votla sa a hrala sa. Nemoze sa vzdy vyhoviet v mape vsetkym hracom, nemyslis?
-
GIGABYTE
King
Tomu som nepochopil, ja som nič také nepísalef.K0 napísal:chalani kaslite uz na to, ked mate osobny problem medzi sebou piste si to v Sukromnych Spravach, ano?
Blazer ak chceš demo napíš.