ziadam o unban nic som nespravil.Ano dedina to je a teraz ako uz nemozem hrat na tomto serveri neda sa to nejak rozdelit alebo neviem?Aby som mohol hrat?
Tym by som si nebol isty, mas uplne rovnaky styl pisania ako dido. Navyse v tejto teme tusim dido pisal, ze cheatovanim odstavil 4ch ludi z hojka, no z tej ip sa vas uz pripojilo 5.
moze sa nas pripojit aj 20 cela dedina ma rovnaku ip adresu chapes.Ja nemozem zato,ze oni dostali ban.Dido myslel svojich 4 kamosov.Myslis ze on vie ake deti z dediny hraju este na hojku ?
Šu-Do napísal:uvolnia teba a uvolnia aj debila... ja by som bol proti unban.. sry
prečo proti ja tiež žiadne hacky nepouživam a mam ban a ja preto nemožem hrat lebo mame rovnaku IP to nieje spravodlive žiadam taktiež unban ako tony a s našej IP hrame mimochodom 4
Aj ja ziadam o unban a ten ako sudo napisal debil uz tam nepride.mohli by sme sa nejako dohodnut pani admini ?hmm posledna sanca (hovorim za vsetkych )pre nas. hmmm?............. a morfeusko co mas ty za problem hmmm radcej drz .....vzdy mna spominas vadim ti blbecku
Baví vás to stále ? Keď aj hojko povedal že unban nebude tak si môžte pískať . Nespamujte tu stále a radšej si už hľadajte nový server kde môžte cheatovať a nadávať // + spamovať
// jj cheatovať = podvádzať , to nie sú len "kódy" jak tomu hovoríte , hackovať je pre mňa niečo iné
FIKY napísal:Baví vás to stále ? Keď aj hojko povedal že unban nebude tak si môžte pískať . Nespamujte tu stále a radšej si už hľadajte nový server kde môžte cheatovať a nadávať
cheatovat ??? nie hackovat ? a nieviem kto to tu použival ešte ani raz som nič take nepoužil tak žiadam o unban chcem hrat na hojku
//autoeditácia príspevku ( 23 May 2009, 18:45 )
FIKY napísal:Baví vás to stále ? Keď aj hojko povedal že unban nebude tak si môžte pískať . Nespamujte tu stále a radšej si už hľadajte nový server kde môžte cheatovať a nadávať
// jj cheatovať = podvádzať , to nie sú len "kódy" jak tomu hovoríte , hackovať je pre mňa niečo iné
ano bavi hackovat je možno pre teba niečo ine ale pre nas nie podla mna su to hacky a nie cheaty