CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Mastros
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Mastros »

Nemoze sa hviezdickovanie nadavok a nasledne minutove umlcanie nahradit hlaskou "Navstivte nas web hojko.com."?

Cenzura sa tak zachova, ale co bude lepsie, nebude nutne minutu "drzat klapacku", ked mam odobrany hlas (-voice Whored Mastros :D IRC mi chyba. :)), nemozem potom minutu taktizovat a dohadovat sa s teamom.

Je to len napad. :wink: Co Vy nan?
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

lekoklatik napísal: K tým "heslám" na mená. Ako si to akože predstavujete :roll:
Je na to plugin, stretol som sa s takym, ze si nick priradis na steamID, ale myslim, ze je aj verzia kde si regnes nick priamo cez hru a k nemu heslo, takze by to bolo aj na NS.

Mastros ved mute je len prvy trest, ak hned po mute zas nadavas dava ti to slap, zapali ta to, alebo rovno slay. Jednoducho nenadavaj
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Pokazil si moju ropzrávkovú symetrickosť Bl.. To by si každý hráč priradil heslo aké chce? Nemusel by to hojko nikde písať? Alebo admini?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

caute.
Takze po asi dvoch tyzdnoch som si bol opat zahrat na hojkovi. a co ma nasralo.
Dementnost jedneho admin, aj slovo dementnost je prenho malo.
jedna sa o admina e.max.
Hralo sa de_cpl_mill, vsetci sme sa zhodli ze si dame inferno , a on ako najvacsi frajer si tam opat dal mill , je toto dobry pristup admina? podla mna je na hracoch co si zvolia. (ak to je normalna mapa)
Tymto by som sa chcel podakovat tomuto adminovi za sprijemnenie na servery
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa e.g »

no takze je pekne od teba ze si si prisiel zahrat o5 na nas server ale, to vase RTV ma uz prestava bavit .....konecne je mapa ktora sa nehrava stale t.j de_cpl_mill ako bolo spomenute......dovolim si povedat ze toto co som urobil ja robi dost casto aj lekoklatik (nechcem na neho zalovat) ale je to dobry pristup.....a to vase RTV BY SOM ZRUSIL .....clovek si ani nezahra celu mapu a myslim si ze admin team ma v tomto podpori.....dakujem
matk0
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matk0 »

co sa tyka tohto incidentu, vynimocne suhlasim s e.max (fakt vynimocne) inferno, dust2, nuke sa hraju dookola a ked sa votne ina mapa vydrzi kolko? 3-5kol, takze je dobre ak sa hra aj nieco ine :)
co sa tyka toho zaheslovania nicku, ano je na to plugin, stretol som sa s tym nielen na cz serveroch ale aj na par slovenskych a myslim ze sa da nastavit max pocet znakov na heslo, pripadne je to spojenie s forom, kedy zaslany mail a netreba to rucne zapisovat.
no ale mna by zaujimalo :) ak je za VT, TS, skype ban tak potom mam otazku neviem na ktoreho admina, ktory bol tak sikovny a napisal aby iny hrac siel na VT, admini maju komunikaciu povolenu v ramci hry?
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa e.g »

dakujem ,vazne normalny clovek fakt diks
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

s tymto musim so vsetkym suhlasit s emaxom, nakolko to rtv stve aj mna. ako uz povedal emax, dust,inferno,nuke , by som na naky ten cas pozastavil a bol by som velmi, velmi zvedavy ci by to rtv vobec bolo a ake mapy by sa votovali. na serveri je plno inych hratelnych map, narozdiel od uz spominanych, ktore sa hraju aj 10x za den.
Filipito
Darca
Darca

aq kolko hracov by hralo na servery ked vacsina chce hrat prave nuke/inferno/dust? ok viac sa s vami hadat nebudem tym to konci a hotovo
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Naco ste si votovali de_cpl_mil ked ste ho hned RTV. To je naco dobre. Takze aj ja sa staviam za e maxa.
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

No poviem takto, nemám ani ja rád cpl_mill...nijako :D ale predsalen načo to budeme hneď meniť keď je vhodný počet? Aj ja robím také že mením mapu, len najprv dám anketu či áno alebo nie...podla votingu vyberiem mapy...Podla mňa by to malo byť neutrálne z oboch strán, emax mal sice pravdu s tým že načo to hneď budú meniť, no aj filipito že sa použilo RTV...To RTV je niečo ako demokracia na serveri nie? :oops:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

na servery je 20 hráčov. Hráči votnu aim_map, admin logicky zmení napr. na train.
5min z mapy. rtv. 18hráčov na servery. Votne sa snow. Poviem si: "má zmysel aby deti ďalej votovali? Nie. Sám spravím votovanie, kde budú mapy aké chcem ja keď si nevedia vybrať primeranú mapu tak, aby si zahral každý".
/dúfam že stačí/
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

aj ja by som sa chcel k niecomu vyjadrit nechcem nikoho obvinovat ani nic take podobne.. proste dnes na obed bola mapa de_dust2 a normalne skoncil sa timeleft dalo votovanie a bola tam mapa 1hp skoro vsetci hraci co tam boli votli 1hp a pritom bol plny server.. nechapem proste ako sa da hrat mapa ako 1hp pri pocte hracov 10 on 10.. fakt toto ma vie nasrat a preto radsej aj hned odidem zo servera podla mna pri votovani ked je plny server tak by tam taketo mapy vobec nemali co robit.. a zase druha vec je ze nechapem preco chcete hrat vsetci taku mapu ako 1hp pritom vo votovani bolo viac map a dalo sa v pohode vybrat..
Filipito
Darca
Darca

ale kto tu napisal ze RTV bolo hned? RTV bolo asi po 15. minutach ked bolo 5 minutes remaining :wink:
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

ked už rozoberame to nadavanie na serveri, a stažnosť na e.max-a, nedovolím si jednu poznámočku : (na začiatok - nemam screen, ale ak nieje e.max idiot, prizná sa sám). Dnes som hral na serveri a milého e.max-a niekto pekne odprášil, asi to bolo do jeho hlavičky a dost neprijemne, no a on adminským pismom napísal nejakú dost nechutnú vec o detoch toho chalana/dievcata(netusim pohlavie dotyčného killera). Nebolo to take ako že ja neviem tvoje deti nech by šlak trafil, alebo čo, to sa dá prežit, ale hento bolo proste také hnusné...Ešte aj ostatní hráči sa spýtali, že kto to bol, že to bolo uplne hnusné od neho, pretože v tej chvíli bol na serveri aj Mad Dad aj e.max. Myslím, lekoklatik, že toto sa už za sťažnost rátať dá, nie?
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

blazer napísal:Mastros ved mute je len prvy trest, ak hned po mute zas nadavas dava ti to slap, zapali ta to, alebo rovno slay. Jednoducho nenadavaj
Nejde o to, ze nenadavat. Ja tam nenadavam casto. Ak uz hej, je to obcasne, ventilacne a pindam na TeamFLASHe, bloky a ked mi daju raketu alebo cokolvek na mape 1hp po tom, co mi vyleti spoza chrbta spoluhrac a ja automaticky sekam.
Ide skor o to taktizovanie cez chat.
Yos napísal:s tymto musim so vsetkym suhlasit s emaxom, nakolko to rtv stve aj mna. ako uz povedal emax, dust,inferno,nuke , by som na naky ten cas pozastavil a bol by som velmi, velmi zvedavy ci by to rtv vobec bolo a ake mapy by sa votovali. na serveri je plno inych hratelnych map, narozdiel od uz spominanych, ktore sa hraju aj 10x za den.
RTV je vazne na demokraciu. Kym sa nenaplni RTV pocet hracov, kaslal by som na zmeny, nech si pindaju, kolko chcu. Zmeny map, ked sa hra nieco nehorazne male pri plnom serveri zastavam.
Restrikciu na d2, inf, nuke, aztec sme tu uz mali. Bolo to pekne obdobie. Mne sa to pacilo. Namiesto tychto map sa hral snow, sand, old_aztec, luxor, quarry. Kvalitky.

cpl_mill sa hrava inak "pomerne casto". Minimalne raz za den sa ta mapa votne.
Dlho nebolo napr. de/cs_italy, dust_castle ci volare. cs_mapy sa hraju malinko, vynimajuc office, z coho som milo prekvapeny. :)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

admin si nema co menit mapu, to ze sa hra casto, neznamena ze sa hrat nebude... nesuhlasim s tymto postupom, narusujes principy demokracie. :)
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Tu ma fruxo pravdu. Narusa sa pojem demokracia. Ale co je to v dnesnom svete demokracia? To je len bujny vymysel politologov. Aj tak vzdy niekto stoji na vrchu a vsetko to riadi. A to sme my admini. A obcania sa stazuju (myslim tym hracov) a aj tak nic nezmenia. A tak teda navrhujem ako admin aby sa zriadili aj pre nas nejake pravidla. Co mozme a co nie. Takto by sa moholo predist problemom.
matk0
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matk0 »

PsychoS napísal:Tu ma fruxo pravdu. Narusa sa pojem demokracia. Ale co je to v dnesnom svete demokracia? To je len bujny vymysel politologov. Aj tak vzdy niekto stoji na vrchu a vsetko to riadi. A to sme my admini. A obcania sa stazuju (myslim tym hracov) a aj tak nic nezmenia. A tak teda navrhujem ako admin aby sa zriadili aj pre nas nejake pravidla. Co mozme a co nie. Takto by sa moholo predist problemom.
necakane zdelenie, ze si to jeden z mnohych uvedomil :) myslim ze hraci (obcania) budu suhlasit :)
Notodem
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Notodem »

e.max ma pravdu stale sa hra iba d2 inferno aztec nuke a ked sa da nieco ine hned sa napise rtv rtv bi sa mao zrusit a by sa mala hrat cela mapa a stiedat sa ked je malo hracov tak neke aim fy a ked vela tak de alebo cs
Zamknuté