CS 1.6 Server hojko.com
Pri tychto chudakoch sa mi zdviha zaludok aj adrenalin.matk0 napísal:... ale na rodinu je uz vela...
Na serveri hram ja, nie moja mama. Lamim ja, nie moj tatko.
Ciferniky by som takym individuam rozbijal o klavesnicu.
Takym by som daval BAN na tyzden. Ked sa to zopakuje, vyhrali by permanentku. Neznasam, ked si ludia bez pardonu pi*uju na rodinu, ktora v drvivej vacsine pripadov nema s dovodom nadavat NIC spolocne.
nemohlo by sa to ustanovit do pravidiel (ak nejake, niekde su) ze nadavanie na rodinu perm? v lepsom priade aj niekde vypisat co moze hrac vyfasovat za porusenie, aby vedeli co si mozu dovolit a aby aj admini v tom mali jasno? len taka poznamka banlist a yossa
za wh je perm a nie 1day (myslim)
dakujem
dakujem
-
lekoklatik
VIP
ale musis uznat ze nieco na tom kradnuti nickov bude dragoslavDrago napísal:heee: Ubezpecujem ta, ze nik na tvojom nicku nehravaPsychoStats maju tendenciu dost bugovat a toto je najcastejsi bug, aj mne sa to vela razy stalo, ze mi PS zaratali polhodinovu session so skore 0:0, alebo som dal dva killy a vedla v tabulke HS som mal 15 HS z 2 killov
Tak sa neboj
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
http://www.hojko.com/cs-1-6-server-hojk ... 99527.html tam su vypisany na prve straneSteven666 napísal:mohol by som sa opýtať kto všetko sú z fóra admini v CS? aby som mal prehľad
taky agrasivny nemusis byt na mnalekoklatik napísal:matk0. Pravidlá máš na uvítacej strane serveru. My máme poriadok v tom čo robíme. K YossOvi ako už sám napísal zmýliť sa môže každý.
Nie sme povinní vás informovať čo dostanete za porušenie pravidiel. Máte ich dodržiavať, nie porušovať. Keď sa ti nepáči, navštív nás keď sa páčiť bude.
no a teraz cakam, ze ma ides znovu sfuknut, pripadne niekto iny
Len doplnim, ze to mozte najst aj tu na hojku: http://www.hojko.com/netiketa-povinne-c ... 29409.htmlblazer napísal:si precitajte Netiketu - Pravidla slusneho spravania sa na internete
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Notodem, bolo to o polnoci keď už nie dlhšie, za to som neni dobrý admin že si robíme navzájom haluz zo seba dvaja?
Ale dobrý som ti bol keď si chcel meniť mapky a podobne? Dobrý som ti bol keď si vtieral ako sa dalo? Keď ti tak vadia tie ankety a "blbosti" tak mi to napíš tam a ja prestanem, no očividne sa tak nestalo....Stačilo stlačiť len "U" tam dať @ a napísať, alebo poprípade na Plochu... 
//lol že sorry, však si spomeň...Nebudem to riešiť, ani sa mi nechce...takže ber to tak že nič....
//lol že sorry, však si spomeň...Nebudem to riešiť, ani sa mi nechce...takže ber to tak že nič....
-
lekoklatik
VIP
dirty. ďakujeme. Máme svoje "metódy". Už neraz som spomínal Že nás neporovnávaj s "kvalitou" SVK "cs líg". Nikde sme nepísali že admin sa nemôže zmýliť. V tvojom prípade sme sa nezmýlili a už sme to tu rozoberali.
Toto je prvá sťažnosť čo na Mad Dad-a počujem. Popravde neberiem ju ako sťažnosť. Ako sa už sám vyjadril. Ak to niekomu vadí, nech mu to napíše na servery. Ak neuposlúchne, je fajn urobiť screenshot z rozhovoru.
K tým "heslám" na mená. Ako si to akože predstavujete
Žiaľ musíme sa zmieriť s tým že sme NS server kde nemá každý "práva" na svoje meno, kde je plno hlúpych ľudí ktorí sú tak zaostalí že si nevedia vymyslieť vlastné meno, poprípade len úboho závistliví. A nakoniec tu máme ľudí ktorí hru žiaľ berú tak vážne, že ich vytáča keď im klesne rank. Môžete si povedať že mne sa to hovorí jednoducho, pretože ja na meno "zámku" mám, no však smola. Ja som jeden z tých šťastlivcov. Zaobstarajte si steam, tam sa vám do "skillu" nik nebude montovať.
matk0 nevyletel som na teba. Ako ti už páni povedali keď sa nevedia správať, u nás hrať nebudú, nie že nemusia. A keď už chcú nadávať, tak nech nadávajú. Na takých tam máme cenzúru. Na obchádzanie cenzúry tam má cenzúra nás, adminov
/nedávno som sa pripojil na jeden server kde cenzúra nebola a skutočne mi tam nebolo hej
/
A na záver môjho rozprávkového postu už len toľko, že ma nehorázne teší, ako server rastie. Keď nie kvalitou, aspoň kapacitne
/i keď s kvalitou na tom tiež nie sme najhoršie/
Toto je prvá sťažnosť čo na Mad Dad-a počujem. Popravde neberiem ju ako sťažnosť. Ako sa už sám vyjadril. Ak to niekomu vadí, nech mu to napíše na servery. Ak neuposlúchne, je fajn urobiť screenshot z rozhovoru.
K tým "heslám" na mená. Ako si to akože predstavujete
Žiaľ musíme sa zmieriť s tým že sme NS server kde nemá každý "práva" na svoje meno, kde je plno hlúpych ľudí ktorí sú tak zaostalí že si nevedia vymyslieť vlastné meno, poprípade len úboho závistliví. A nakoniec tu máme ľudí ktorí hru žiaľ berú tak vážne, že ich vytáča keď im klesne rank. Môžete si povedať že mne sa to hovorí jednoducho, pretože ja na meno "zámku" mám, no však smola. Ja som jeden z tých šťastlivcov. Zaobstarajte si steam, tam sa vám do "skillu" nik nebude montovať.
matk0 nevyletel som na teba. Ako ti už páni povedali keď sa nevedia správať, u nás hrať nebudú, nie že nemusia. A keď už chcú nadávať, tak nech nadávajú. Na takých tam máme cenzúru. Na obchádzanie cenzúry tam má cenzúra nás, adminov
A na záver môjho rozprávkového postu už len toľko, že ma nehorázne teší, ako server rastie. Keď nie kvalitou, aspoň kapacitne