CS 1.6 Server hojko.com
Tu mate info o hracovi JYSK, su to info z Facebooku. Ak byva niekto blizko alebo chodi do rovnakej skoly, tak mu chodte prosim vas zlomit ruky.
Daniel Kittler
Pohlavie: Muž
Dátum narodenia: 8. júna 1993
Rodné mesto: Bratislava-mesto, Slovakia
Stav: Nezadaný
Zaujíma sa o: Ženy
Kontaktné informácie
E-mail: [email protected]
Vzdelanie a práca
Stredná škola: Stredna priemyselna skola elektrotechnicka
0908 438 772
Daniel Kittler
Pohlavie: Muž
Dátum narodenia: 8. júna 1993
Rodné mesto: Bratislava-mesto, Slovakia
Stav: Nezadaný
Zaujíma sa o: Ženy
Kontaktné informácie
E-mail: [email protected]
Vzdelanie a práca
Stredná škola: Stredna priemyselna skola elektrotechnicka
0908 438 772
Omg vy čo riešite, keď niekto cheatuje tak by mal proste dostať perma na IP z ktorej je pripojený a dovidenia, tam je úplne jedno či sa niekto za niekoho vydáva a či nie. Potom keď niekto s takým istým nickom príde druhý krát, inokedy, nie je problém zistiť či sa pripája z úplne inej IP od úplne iného providera alebo či má len dynamickú IP.
A nechápem načo sa tu hádate kvôli tomu že "X povedal že Y má wh"
Viac by ma zaujímalo to demo kde je natočený Olala lebo to je dosť zaujímavé
A nechápem načo sa tu hádate kvôli tomu že "X povedal že Y má wh"
Viac by ma zaujímalo to demo kde je natočený Olala lebo to je dosť zaujímavé
Svojim ociam verim a som ochotny odprisahat so spalkom pod hlavou a sekerou nad nou, ze som to tam v tom chate videl.hojko napísal:Mastros: Ked si divam log zo 4. oktobra medzi tou jedenastou a pol dvanastou, nevidim tam to o com pises. Skusal som hladat vyrazy ako je klk, lkl, kkl, llk a nic to nenaslo. Pozeral som dokonca este vacsi casovy interval, nieco medzi desiatou a jednou, no nikde nic o com pises.
Kazdopadne ma demo vacsiu vahu ako "klklklklk...".
Pozrite si to demo.
viewdemo Olala
playdemo Olala
Kriste Jezisi, ved ma volhek!
Cas 21:34 mapa iceworld, hrac menom CISTIC, pouzival wh, ab a sh mozno aj nieco viac. Podrobnosti v deme.
- Prílohy
-
- CISTIC.zip
- (762.27 KiB) 20 stiahnutí
-
lekoklatik
VIP
Myslím že JYSK dosiahol presne to čo chcel. Ste z neho na ..... 
Prosto ho neriešte. Má dynamickú IP. Keď sa objaví na servery, nemusíte sem písať že na servery dnes bol o toľkej a toľkej hodine. Je to zbytočné.
Keď bude na servery admin, napíšte jemu do admin chatu.
Poprípade píšte na ICQ. Skutočne nemá zmysel písať do tejto témy že JYSK je back!!!
K demu Olala som sa žiaľ ešte nedostal. Nemám žiaľ zvuk a bez neho to demo pozerať nechcem.
Ale ďakujeme vám že nám ešte stále postujete dema s potencionálnymi kodermi. Vďaka za pomoc
Prosto ho neriešte. Má dynamickú IP. Keď sa objaví na servery, nemusíte sem písať že na servery dnes bol o toľkej a toľkej hodine. Je to zbytočné.
Keď bude na servery admin, napíšte jemu do admin chatu.
Poprípade píšte na ICQ. Skutočne nemá zmysel písať do tejto témy že JYSK je back!!!
K demu Olala som sa žiaľ ešte nedostal. Nemám žiaľ zvuk a bez neho to demo pozerať nechcem.
Ale ďakujeme vám že nám ešte stále postujete dema s potencionálnymi kodermi. Vďaka za pomoc
JYSK
Vela z vas uz vie ze ked je na servery cheater tak mi staci napisat na ICQ a pridem na server. V pripade ze nemozem tak tam poslem ineho ADMINA. Takze pre tich co este nemaju moje ICQ tak: 291 902 448. Od 9:00 do 02:00
Ahoj, Mam tu nahrateho Bc.Moci ako nadava a stale keca do mikrofonu ( nadaval mi na rodinu ale to som nenahral, pretoze ma to az ptm napadlo, aj Czar sa tam myhne niekedy)
- Prílohy
-
- demo.rar
- (1.85 MiB) 20 stiahnutí
no len tak sa pytam mastor ked si okryryzoval toho Olala....ze me chcete a este to aj hojko potrvdil ze tam nebol v tom case ked si ty si pisal...a vzyvote si nehral na Steam servrrti tak prostimta nevypravaj ze on ma chcete lebo su od neho vetsi skill hraci a nepotrebuju nato VW....a este co sa teba tyka tak aj ty uplne niekedy podozrivo hras.To na tom B co presiel zes tie katakomby a hned vedel kde stoji do bolo normanlne neviem co ti to pride cudne a hned za tymi dverami aj to.A povedzmi ze ked si kontrolowal cez tie tvoje WH tak mi chces povedat ze ho parkrat nezapnes ??? Vzdy ked tam neni admin mas skore napr 20:5 a ked tam je mas skore 20:17 som povedal priklad...
sa adminom len strkas do riti
-
el_chupacabra
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP