CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
KaptMichal
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KaptMichal »

lekoklatik napísal:KaptMichal, pretan uz kur*a riesit toho notodema.
Doom nema protekciu, ale dynamicku IP.
A ak myslis ze ma cheaty a hrava u nas, tak si ho natoc sam. Mne sa uz fakt nechce. fakt nie.
No s Madom som si to musel vyjasnit, a nie neslo o to, ze by som ho obvinoval s cheatov-dooma ale o jeho celkove spravanie sa a vystupovanie na serveri.
macejkoo
Novice
Novice

haha

Príspevok od používateľa macejkoo »

Mam BAN ani neviem zaco ?? Zeby Vienocny darcek od hojka ? :?: :?: :?:
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

zeby si sem dal na aky nick si dostal ban, alebo vypis z konzole???

/
omg, ale aky mas nick na serveri???
macejkoo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa macejkoo »

neviem neviem proste som prisiel na server a ze mam ban ci co tak ma vyhodili

BigMaco
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Dostal som BAN od Draga, preto lebo som mu vynadal do teplosov. Moze hrac, ktory nie je admin, rozdavat len tak bany? Drago uraza hracov jedna radost a ked mu to clovek oplati tak sa o par dni pomsti banom na tyzden. Je toto normalne co sa na serveri deje?
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Ano, oliz mi kiwi JANY :) tento ban si zasluzis, lebo si prisiel na server a hned prvu vetu si napisal, ze som teply .. kde ja urazam hracov? daj mi dokaz. ja mam tento dokaz, mam svedkov, vitu, emaxa, powermaxa .. takze ahoooj :)
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa e.g »

Jany na tomto prispevku som sa pobavil najviac v zivote . To co ty tu pises? Sam si seres do huby ked to tak musim povedat. Jak si moze dat bany niekto kto nieje admin. Ako vidis Drago je admin tak co to tu trepes. Ach boze . Zacal si mu nadavat a preto ti dal opravneny ban . Stojim za Dragom urcite.
Juicy
King
King

Dal si ma hned pri vasom spawne, napisal som ze si teplos ak sa pamatas minule si podobne nadaval ty mne na nuke. Nic sa nerieislo. e.q. ak si e.max tak sa necudujem tvojim postojom, minule si aj s powermaxom tvrdili ze som cheater...tak to to je na zamyslenie, som na tomto serveri dlhsie nez vy vsetci... Drago admin nie je, minule to sam povedal a dokaz mate na prvej strane. Je mi jasne ze ked ste vsetci kamosi a vonku nahanate ...nastky tak ze budete drzat spolu aj keby som mal pravdu.

Admin: hojko, pomE', fruxo, lekoklatik, aviceN, PsychoS, nakazza, PepoJr., kolko?, Mad Dad, YossO a h3
Drago
Guru
Guru

Pocuvaj ma, ja som na serveri od vzniku a vacsieho ****** ako ty som tam este nestretol .. ked si na serveri, nikdy si neodpustis nejaku hlasku na mna, stale musis provokovat - proste troublemaker .. nabuduce to bude perma
Juicy
King
King

Drago napísal:Ano, oliz mi kiwi JANY :) tento ban si zasluzis, lebo si prisiel na server a hned prvu vetu si napisal, ze som teply .. kde ja urazam hracov? daj mi dokaz. ja mam tento dokaz, mam svedkov, vitu, emaxa, powermaxa .. takze ahoooj :)
Ja som bol na serveri pred tebou, a boli odohrane asi 6kola tak asi trpis aj stratou pojmu o case.
Dokazy tu davat nemusim, vies ja nie som z tych co si kopiruju konzolu aby mali potom silne reci. Minule na nuke si napisal nieco na ineho hraca a som ti napisal nieco v zmysle ako keby si bol king alebo nieco take a hned si pustil urazky...A dnes som toho teplosa pustil ked si ma dal...PX sa na tom zasmial a ty mi das BAN na 7dni ...omfg
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Jany co ty tu trepes preboha. Ked nieje admin tak kto ti dal ban? Homr? alebo Fenek? alebo nebodaj Notodem? hmm? Myslim ze to tam je jasne napisane ze ban ti dal Drago. A co ked sme kamosi. O to tu teraz nejde. Teba by tiez podrzali kamosi. A netahajtu reci o tom ze si tu skor ako ja alebo niekto iny. Keby si bol skor na tomto servery mozno by si bol teraz admin ty tak nekecaj. A ohladom toho co sme na teba hovorili ze si cheater tak to sme si myslim vyjasnili tak preco to tu tahas? Alebo si taky bezmocny a musis sa nejako obhajovat? To mi fakt vysvetli
Juicy
King
King

Drago napísal:vacsieho ****** ako ty
Toto hovori o tom kto koho prvy uraza.

//autoeditácia príspevku ( 23 Dec 2009, 18:28 )
Ja citat viem, viem ze ban mi dal, ale ako to ked na stranke nie je uvedeny ako admin, ked je nejaky problem na serveri tak Drago pise ze nie je uz admin...ale na bany admin byt moze? A to ze som cheater som tu vytiahol preto aby som poukazal na to aky mate usudok
Drago
Guru
Guru

Prestan plakat, dostal si opravneny ban, ak ti to nestaci, nabuduce ti vybavim permanent a bude pokoj .. pokial ma tu chces znicit, tak si tu konzolu kopiruj a hotovo. Howgh

btw. preto som tam dal tie hviezdicky a nic som nepisal, aby si zas nevytiahol na mna, ze zacinam .. ale viditelne nedoplo :/
KaptMichal
King
King

Prednedavnom sa tu riesil iny problem ohladom nadavania... To ste vsetci taki nedotklivi ze ked vam niekto povie ty teplos, lebo ste ho zabili tak mu date rovno ban? Ved to je normalna ludska reakcia ze sa nastve... Sa spravate ako udavaci alebo co. Povedal nadavku...a co teraz? Je tam cenzura su tam tresty takze je obmedzeny na menej "tvrdsie" vyrazy. Nespravajte sa ako male deti v skolke, povzneste sa nad to a bude to OK.
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

no comment uz mne sa nechce hadat ........... o tyzden sa ukaz
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

bigmaco... ma ban za urazanie rodiny... ban ti dal Mad Dad... na 7 dni..

drago.... no comment
Vitaaa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vitaaa »

v pravidlach servera je to napisane jasne ako sa mas spravat na serveri. nevies to respektovat. to ci sa natom zasmial raz, dva krat je irelevantne. na tyzden mas pokoj. a mozes ist von ponahanat poriadne ženy kanče :) muck cicka
Drago
Guru
Guru

Jogurt: Ja som ho nezabil, ani on nezabil mna .. prisiel som na public a on napisal nieco v zmysle: Aha, teplos je tu .. takze neriesim .. toto Jany robi uz dlhsie ..
Juicy
King
King

Drago ako sam urcite vies dynamika sa banuje tazko. Ja tu neplacem, len chcem aby si toto precitali viaceri, ktori chodia na server, niekto kto nie je admin aj to sam tvrdi si rozdava BANy, uraza hracov, ked dostane urazku on nevie to stravit a kedze vie ze za nim kamosi stoja bude z vas robit total hlupaka. Nepoviem keby som bol na serveri raz za tyzden, a robil sprieky hracom...ale za urazku dostane hrac 7dni BAN ale za spawn kemp alebo startkill upozornenie, alebo den ban. :roll:

//autoeditácia príspevku ( 23 Dec 2009, 18:40 )
Drago napísal:Jogurt: Ja som ho nezabil, ani on nezabil mna .. prisiel som na public a on napisal nieco v zmysle: Aha, teplos je tu .. takze neriesim .. toto Jany robi uz dlhsie ..
Drago zase pises klamstva...isiel som na B a vybehol si po schodoch a zabil si ma, a preto som napisal ze A teplos je tu...ako dosledok toho ze si ma zabil a ked som sa pozrel na meno hraca tak som si to neodpusitl...bezne na serveri hraci pisu kkt dostal ma atd...a proste kedze si pamatam na nuke z minule napisal som to, tak pls nezavadzaj Jogurta.
KaptMichal
King
King

Aj tak je to velmi prehnany trest, vobec nesuhlasim... Pretoze sa mi to zda byt mierne zaujate, su ludia ktori nadavaju podstatne viac a co sa tyka teba a janyho nie je to take zle ze by si to ostatni hraci vsimali rsp. ze by to bolo uz fakt na hranici normalnosti. Bol by som rad keby sa nejaky nestranny admin vyjadril. :) :smt009
Zamknuté