CS 1.6 Server hojko.com
Re: CS 1.6 Server hojko.com
neviem ako vam, ale mne psychostats vypisuje x ipeciek 
-
last_knight
Light Professional
VIP prkotina, a este viac ak je platena za sms, vies kolko z tej sms dostane server, nevyhodne.
mne ten psychostat neukazuje mnozstvo IP, mne pre istotu refresh urobil pred 7 dnami naposledy.
mne ten psychostat neukazuje mnozstvo IP, mne pre istotu refresh urobil pred 7 dnami naposledy.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pri statistikach je nejaka chyba, snad sa to podari coskoro odstanit.
-
Vitaaa
Expert
pan boh ochranuj urobit z toho servera cirkus... ak sa aj náhodou pripojím na takýto server, pokial vyslovene nie je označený ako "Fun", okamžite zdrham. Všelijaké písmenká, číslice čo mi behaju po obrazovke... padáky, čiary za riťou, hrate to uz vlastne CS 1.6?MaceKx napísal:ja si srandu nerobimno ja vidim problem v tom ze tomu serveru nieco chyba, napr. aby ti po zasahu nepriatela ukazalo kolko zivota si mu zobral...
rychlopalka ešte v pohode ale štít
http://www.gametracker.com/server_info/ ... 9:27015/b/ myslim ze tento je lepsi. Neni mojMmartin napísal:Neviem, ci sa Vam to bude pacit, ale skusil som
-
last_knight
Light Professional
hej to nie je tvoj
ale myslim ze ak sa cez ten gametracker zverejni, tak pribudne hodne hracov z poza hranic a co si pamatam z niektorych serverov, kde to mali tak sa banovalo o dusu.
-
lekoklatik
VIP
Nie je problém zakázať zahraničných providerov.
-
R1k1nko
Darca
nemozte reupnut tie mapy ???
-
hojko
Site Admin
lekoklatik: Podla toho z akeho hladiska to myslis. Ak myslis ban kadzemu cheaterovi, ktoreho tam admin najde, tak to problem nebude. Ak by sa vsak malo zakazat pripojenie vsetkych hracov napriklad z Ruska, tak to problem moze byt, pretoze neviem do akej miery to riesi CS a ci je tam mozny vyber GeoIP, ale aj na Slovensku najdes vela IP adries, ktore nemaju host systemy maju problem zistit z ktorej krajiny dana IP pochadza.
-
Betarik
Professional
presne tak
ja mam gayu a mam holandsku IP ...
chcel by som sa este opytat mozem dostat unban ?
vsimol som si ze som tam zabanovany nick na ktorom je ban som vzivote nevidel ...
iba sa pytam bude to mozne ?
chcel by som sa este opytat mozem dostat unban ?
vsimol som si ze som tam zabanovany nick na ktorom je ban som vzivote nevidel ...
iba sa pytam bude to mozne ?
-
hojko
Site Admin
Betarik: To, ze niekto pouziva stare udaje z IANA databaz je problem. Niekde sa Gaya ukazuje stale ako holandska IP, niekde ako slovenska. Myslim, ze Google aj GeoIP ju ukazuju normalne ako slovensku IP. Neviem kto a za co dostal ban.
tak to co uz je za mapu, ze "aim_anal_sex" ? 
-
lekoklatik
VIP
Už názov hovorí že tá mapa za veľa nestojí. Pokúsime sa dať mapy do poriadku
náhodou je to jedna z mála aim máp ktorá a niečo stojí 
-
lekoklatik
VIP
Neviem kde si na nej precvičíš aim keď je 4x4 metre veľké, sú tam 2 "balkóny" 2je schody a vsade pomedzi ne su krabice...
hej, názov je zavádzajúci, jedná sa totiž o fun/fy mapu... ale každopádne je fajn, aspoň podľa mňa. odreagovávačka
Leko, ona je asi preto taka mala, lebo jej autor mal kratke hrube crevo 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
poprosim si demo od lekolaklitkla za ban hraca "qqq" 8.7. - 14:15. kedze sa neviem dostat k vasmu banlistu, pisem to takto.
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : qqq
[AMXBANS] Reason : ' ban '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ http://www.cs.hojko.com/banlist
[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 18039595 '
[AMXBANS] Your IP : ' 78.98.40.219 '
[AMXBANS] ========================================
//autoeditácia príspevku (08 Júl 2010, 15:19)
a vobec, za co je ten ban, ak mozem vediet ?
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : qqq
[AMXBANS] Reason : ' ban '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ http://www.cs.hojko.com/banlist
[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 18039595 '
[AMXBANS] Your IP : ' 78.98.40.219 '
[AMXBANS] ========================================
//autoeditácia príspevku (08 Júl 2010, 15:19)
a vobec, za co je ten ban, ak mozem vediet ?
-
lekoklatik
VIP
Tvoja hra je velmi zaujimava. Niekolko hracov tvrdi ze nieco mas, dalsi nie. Osobne sa priklanam k rozhodnutiu ze cisty nie si. Mozno si skutocne tak dobry hrac, ze to vyzera tak ako to vyzera a za co som ti dal ban. Nemam chut neustale pocuvat a sledovat ta.
Dovod ban som dal taky preto, lebo nepotrebujem pocuvat ze WH ci AB rozhodne nemas. Tesilo nas. Nech sa ti tak dari aj na inych serveroch. Snad raz natrafis na tak dobrych hracov kde si budes moct svoj skill konecne plne vyuzit bez toho, aby si dostaval bany
Dem som mal natocenych niekolko. Nepokladam v tvojom pripade za potrebne demo dokladat, nakolko vacsina hracov pozna tvoj styl hry.
Beriem to tak, ze budem milovany a nenavideny : )
Dovod ban som dal taky preto, lebo nepotrebujem pocuvat ze WH ci AB rozhodne nemas. Tesilo nas. Nech sa ti tak dari aj na inych serveroch. Snad raz natrafis na tak dobrych hracov kde si budes moct svoj skill konecne plne vyuzit bez toho, aby si dostaval bany
Dem som mal natocenych niekolko. Nepokladam v tvojom pripade za potrebne demo dokladat, nakolko vacsina hracov pozna tvoj styl hry.
Beriem to tak, ze budem milovany a nenavideny : )
-
*****HERO*****
Guru wannabe
neviem preco sa ohradzas hracmi, ze ONI hovoria, ze mam cheaty. mala by to byt pre teba iba vyzva alebo skor povinnost na to, aby si nahral usvedcujuce demo a zabanoval ma. ako admin si mas utvorit nazor sam a hlavne, vediet ho dokazat. neviem aky tu mate system, ci tu banujete len tak od buka-do buka hracov, ktori sa vam nepacia a viac to neriesite alebo inak. pravdupovediac, pisem tu len zo slusnosti, kedze mam dynamicku IP a od unbanu ma deli 5 sekundovy restart routra a zapnutie nonsteamu, kedze si mi dal ban aj na steam id. no chcel by som to vyriesit najprv touto cestou