ROFL chces povedat ze si taky skill ze dokazes porovnat hitboxy a recoil s inym serverom? No peknebizzy napísal:bol som par krat kuknut (Lindsay Lohan).
Server nie je zly (hitboxy sedia, recoil sa da), admini no nic extra.
Ja by som bol radsej za klasicky maplist s Deathmatch modom, to by prilakalo viac ludi aj mimo fora. inak GJ.
CS 1.6 Server hojko.com
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
G0lDiER_
King
Mozes mi trochu popisat co je to HnS ? DIK.blazer napísal:ROFL chces povedat ze si taky skill ze dokazes porovnat hitboxy a recoil s inym serverom? No peknea deathmatch je kravina, vacsina modov je kravina, original CS rulez. (akurat HnS je dobre
)
klasika napísal:pool_day alebo pool_party by bolo pekne tam dat
a aj cs_italy ci ako sa vola by bolo dobre..niekto to tu uz spominal
hojko napísal: Mapy: de_aztec, de_cbble, cs_italy, de_train, de_cpl_fire, de_cpl_mill, de_dust2, de_inferno, de_nuke, de_train, cs_office, aim_map, mini_dust a mini_dust2 (zatial)
-
17
Light Professional
HNS - Hide N´ Seekdodo.gold napísal:Mozes mi trochu popisat co je to HnS ? DIK.
Je to sranda... Tu mas o tom nejake informacie. Na HNS sa vacsinou pouzivaju aj take "kocky" co sa po nich skace a da dostat na rozne miesta na mapkach. O blockmakeri tu. A este prikladam video, ako tie kocky vyzeraju.
-
bizzy
Medium Star
prepac, ale tak vidim ako to striela. Tvoja pripomienka je dost stupidna.blazer napísal:ROFL chces povedat ze si taky skill ze dokazes porovnat hitboxy a recoil s inym serverom? No peknea deathmatch je kravina, vacsina modov je kravina, original CS rulez. (akurat HnS je dobre
)
Hravam to dostatocne dlho, ci uz offline(turnaje, medzihernaky) alebo online na to aby som mohol ohodnotit server.
Cupni si na dlhej s AK a strilaj do steny na roznych serveroch a potom cez New Game, ak nevidis rozdiel, tak ...
-
johnykilla
Light Star
-
blazer
Professional
Ok tak potom prepac, ked v tom tak vidis rozdiel tak congratz si zrejme skillbizzy napísal:prepac, ale tak vidim ako to striela. Tvoja pripomienka je dost stupidna.
Hravam to dostatocne dlho, ci uz offline(turnaje, medzihernaky) alebo online na to aby som mohol ohodnotit server.
Cupni si na dlhej s AK a strilaj do steny na roznych serveroch a potom cez New Game, ak nevidis rozdiel, tak ...
tieto zvuky by som tam urcite nepridaval.. Na servery bude 20 ludi a kazdu sekundu headshot, ultra kill a pod... Zbytocne to bude robit traffic a zbytocne to znervoznuje to. Nemam to rad..Rexxar napísal:este pridajte mapu cs_sauna a cs_militia- ta tam uz mozno je a mohli by ste tam dat tie kecy napr ked da niekto hs alebo multikill
-
johnykilla
Light Star
-
GIGABYTE
King
Môj návrh je zmazať odtiaľ cs_mapy, nuda. Nikde sa to nehráva a na TG/CW tiež nie. Tak načo ? 
btw. Teraz to tu začne bombardovať 100 ľudí. že oni tie mapy hrávajú, ale asi z každým hráčom, ktorý sa tomu aspoň trošku rozumie sa zhodneme na tom, že to je zbytočné. Aj keď čas od času, no dobre. Ale tak pridal by som prípadne mapy fy_snow,awp_india. Alebo server, kde sa bude hrať len základ. Inferno,d2,aztec,cpl_mill,forge alebo cbble, train,cpl_fire,nuke.
btw. Teraz to tu začne bombardovať 100 ľudí. že oni tie mapy hrávajú, ale asi z každým hráčom, ktorý sa tomu aspoň trošku rozumie sa zhodneme na tom, že to je zbytočné. Aj keď čas od času, no dobre. Ale tak pridal by som prípadne mapy fy_snow,awp_india. Alebo server, kde sa bude hrať len základ. Inferno,d2,aztec,cpl_mill,forge alebo cbble, train,cpl_fire,nuke.