//autoeditácia príspevku (19 Nov 2010, 19:12)
Všetko vyriešené...
To že hráč žiada ozmenu mapy, neznamená že mu admin predsa vyhovie. 1 z 10tich nezaujíma nikoho. Len že mu napíše "wtf"?Mad Dad napísal:Ako neviem kto je admin "Spoteny spartan" ale aby 3x nevidel že žiadam o zmenu mapy, z toho prvýkrát bolo prosím, a posledný vulgarnejšie, to je ozaj duchaplné
AWP je tiez sucast hry, a uz niekolkokrat si ma napomenul aby som hral "normalne" a nie s AWP na snoweSpoteny programator napísal:abzv - spartania su v pohode, su to ti hraci, co hru beru ako zabavu, nie ako PG hruBaterka sa vypnut da, ale podla mna je blbost ju vypinat, je to sucast hry. To rovno odstranme bomby, nie?:)
Spoteny programator napísal:Ja len pre info, planuje sa PRO classic...
Budu tam LEN ESL mapy (de_dust2, de_inferno, de_tuscan, de_nuke, de_cpl_mill, de_train), protokol 48 (Teda len pre steam hracov). Bude tam antirush formou laserov (osvedcilo sa na nemenovanom polskom serveri). Server bude bezat na 1000fps serveri s 1GBiT linkou (ja osobne s netom 13/1,3 tam mam ping 2-6), dnes sme tam odohrali take 2on2, absolutne bez lagov, hitboxy funguju excelentne.
Server prejde par fixami a uprava par pluginov, instalacia psychostats a amxbans, potom bude zverejneny.