ja by som to tam aj šupol + nejake dalsie ine mapky. FUN mapky. Vsak si to tam musime obcas zpestrit ked nas je pomenej, a uz to mame vsetko tam obohrate, ze?
inak ale k tym adminom....doobeda tam nejako neregistrujem ziadneho...tedy sa tam napoja aj "skillery" s hrackamy ako AB, WH a pod.... a niet nikoho kto ich trosku podrazdi...poprosil by som nejakeho cloveka co tam poobede byva aby ste vytvorili ako admina...
A to už prečo? Mňa napr. zaujíma kde je zakempený posledný terorista keď som CT a furt je na serveroch iba vlastný team specate či čo to tak sa pýtam kde je aby sme vedeli či ho už má a nik neodpovedá. Takto je to lepšie.
GunGame a ine pčoviny máš napr na lamkach.
Čo keby hojko ostal úplne čistý. To by bola nádhera
Proste nič len mapky ktoré sa hrávajú, žiadne priblblé pluginy, žiadne kreposti pre hráčov ktorý nevedia čo so sebou a tak votojú hlúposti atď...
Proste server bez zbytočností. Tak tak si ja predstavujem hojko server. Úplne základný server bez všelijakých pomôcok.
Som snáď jediný s touto predstavou?
Presne tak lekoklatik. Krasa je v jednoduchosti. Cim viac priblych pluginov tym viac to zatazuje server. Ked chces take pluginy tak chod dakde na fun server a mozes sa vyblaznit...
lekoklatik napísal:GunGame a ine pčoviny máš napr na lamkach.
Čo keby hojko ostal úplne čistý. To by bola nádhera
Proste nič len mapky ktoré sa hrávajú, žiadne priblblé pluginy, žiadne kreposti pre hráčov ktorý nevedia čo so sebou a tak votojú hlúposti atď...
Proste server bez zbytočností. Tak tak si ja predstavujem hojko server. Úplne základný server bez všelijakých pomôcok.
Som snáď jediný s touto predstavou?
no to mas pravdu ale ked je nas dajme tomu cca 5 nekedy v noci tak sa oplati hrat neco velke? sa len nabehame jak ******....nekedy treba aj male mapy ale nei vzdy jak to votuju....
MadDad a na to by tam mala byť tá minimilitia ktorú som sem uploadol. Nebudem to teraz tlačiť na server keď tam hojko hodil ten dust naskúšku ale po mesiaci alebo aj skor sa ho opýtam.
Nebolo by dobré dať na server nejaký autokicker za AFK? Som myslel, že už automaticky server kickne hráča, je pripojený 30 minút a celý čas AFK. Síce to bolo na aim_map, čiže bol potom hneď mŕtvy, ale na väčších mapách by to trvalo.