Takze somsi kupil originalku cs 1.6 po naistlovani hru spustim pohode akurat ked uz chcem ist hrat n anejkaz server tak pri pripajani zarmze.Chcem sa opytat ci ste nemali podobne problemy.Upozornujem ze mam Vistu na xp mi to ide pohode. Hmm Mal som ostat pri xp cku ak Vietie pomoc piste Diky
JJ SKUSAL SOM vsetky
prvy krat ked somto pustil na viste islo bez problemov.Ked som ho potom druhy raz zapol tak teraz nejde ked dam naciat nejaky server proste zamrzne.
Pocul aj o viacerych co im toto robi
Taktiez fungujem pod Vistou a steam mi ide, skus reinstall a hod sem nazov toho DLL co ti chyba, jedine tam bude problem. Este mozno Service Pack, ak nemas
oki, najskor asi zajtra by som ta informoval...vdaka za promptnu reakciu..syn bol z toho smutny..mal to ako darcek..len sme si nevsimli ze poziadavky su na XP....
vdaka za pomoc..
SP1 myslim ze tam uz je..som kupoval novy NB v sobotu Vista home premium SP1....len netusim, ci je nutne ist hned na net a doinstalovat najskor vsetko potrebne a potom az CS-ko??
tak toto ma presne kamarat to iste presne mu robi...ja som mu hned preinstaloval Windows Vista aby vsetko islo a nic sekne to tam ako hovorite skusal som aj antivirus vypnut a nic stale to tam pise aj reinstal steam a NIC please poradte niekto
sry toto nič nemá zo steamom ale mal som niekedy steam asi 2 roky a predtym NSsko ale teraz som skušal NS a nejde kde dam dust 2 napr tak tesne pred koncom načitavania ma da na plochu alebo nejaku chybu ukaže volaco C+++
QuiKy napísal:sry toto nič nemá zo steamom ale mal som niekedy steam asi 2 roky a predtym NSsko ale teraz som skušal NS a nejde kde dam dust 2 napr tak tesne pred koncom načitavania ma da na plochu alebo nejaku chybu ukaže volaco C+++
ved jasne ze steam nie...akasi je tam chyba nechapem aka...