caffte ...
xcel by som sa spytat ci niekto nevite ako sa robia vlastne servery ako su napr. tie Publik Servery (NON STEAMOVE) ... alebo ako hrat s kamosmi CS 1.6 po nete bez pouzitia Hamachi pretoze niektore PC nezvladaju aj net aj hamachi siet a kamosi lagguju ... vite nietko pomoct ...
PS:dneska skusim ci ked im dam len moju Ip adresu ci sa pojde na mna pripojit .... co myslite ???
Musis mat verejnu IP adresu, forwardnuty port na ktorom bezi hra (default 27015) a to je asi vsetko. Samozrejme dobry net, najma aby bol stabilny co sa tyka pingov a hlavne nizke pingy.
a dix ...a ako zistim ze mam verejnu Ip adresu ... asiq nebude stacit ked len poslem kamosom moju Ip adresu ktoru zistim z Prikazoveho riadka a oni len ku tomu dopisu connetct ??? toto pojde ??? ...
forwardnuty port na ktorom bezi hra (default 27015)
a toto sa da kde nastavit mussim to nastavit ked xcem thaq hrat ???
a stabilny net mam ADSL 1024/256 myslim a ked hram non steam thaq mam ping okolo 30 ??? bude to stacit ???
Ak mas DSL, tak verejnu IP adresu mas. Forwardnut port musis tak, ze sa pripojis na router, najdes si tam NAT a tusím zvolis UDP, port 27015 a tam das niekde forward. V zivote som zial nic take nerobil, takze ti to neviem opisat lepsie, ale uz xy-krat sa to tu riesilo na fore, takze staci pohladat.