CS:GO FPS

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: CS:GO FPS

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

hrban napísal:lebo je jedno, že či grafika vykreslí za sekundu 180 snímkov, keď monitor preblikáva len 60x, to znamená, že bude i tak vidieť iba len každý tretí snímok, takže keď grafika bude púšťať 60 snímkov, tak to budú presne tie isté snímky, čo on reálne uvidí z tých 180 pri akomkoľvek pohybe

//autoeditácia príspevku (09 Júl 2013, 13:16)
to znamená, že bude vidieť to isté či už bued mať 200 fps alebo permanentne 60

//autoeditácia príspevku (09 Júl 2013, 13:26)
a vysvetlím to pre neandrtálcov ešte po lopate

to je ako nosiť vodu z vodovodu do suda v presne 2 litrovej odmerke (do nej sa nevojde ani len mililiter navyše) a teraz pán michalkooo tvrdí, že ak on nechá do tej presne dvojlitrovej odmerky natiecť 3 litre vody (čiže liter sa mu preleje ponad okraj), že on naplní sud rýchlejšie a efektívnejšie ako ja, keď budem presne nalievať do nádoby dva litre
Chlapče tebe musel do hlavy niekto poriadne nasrať. Čo sem zase pletieš monitor?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

hrban napísal:ježíš, ďalší expert cez FPS... ak chce vačší pohyb myši, nech si nastaví vačšiu senzitivitu ....
ako teória je taká, že aj keď bude mať 120 FPS na 60Hz monitore uvidí v podstate každý druhý snímok... čiže plynulejšie to nebude ani o jediné FPS nad 60.... monitor bude proste vynechávať obrázky a dovidenia.... jedná výhoda vyššich FPS nad 60 je že pri granáte alebo smoke granáte neklesnú FPS pod 60 a tým pádom tam nebude lag... iný význam to nemá ...
On mal na mysli plynulost pri pohybe s myskou nie senzitivitu. TU nejde o monitor ale o pocit z hrania. Monitor ti vykresli len 60 snimkov ale grafika ti poskytne 300 snimkov a v tom citit rozdiel ked hybes s myskou. Pri napr. 300 fps mas lepsi pocit z ovladania ako napr pri 60.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

kriste pane ako to mám vysvetliť, ten posratý LCD panel vykreslí z tých 300 snímkov aj tak len 60 čiže bude vidieť stále to isté ... jemu sú na hovno platné snímky ktoré sice grafika vykreslí, ale nikdy neuzrú svetlo sveta lebo ich monitor vynechá, takže uvidí stále tých blbých 60 snímkov... ako môže kur*a vidieť na 60 hz monitore 300 snímkov to mi povedzre omg... proste pletiem sem monitor lebo mu je na hovno platných 300 FPS na 60 Hz monitore ...

//autoeditácia príspevku (09 Júl 2013, 15:03)
ku*va, myslite, monitor poskytne 60 snímkov, grafika síce vykreslí viac ale ja uvidím aj tak len tých posratých 60 snímkov, čiže vidím presne to isté čo pri 80/100/150/200 fps, tak ako môžem ku*va vidieť viac ???, ako sa hovorí oko neojebeš, oko nie je pi*a... takže akým fyzikálnym javom aĺebo na akom princípe, by mala fungovať vyššia plynulosť, keď proste vidím aj tak len 60 snímkov? či známy placebo efekt ?
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

To nemá význam, ked je niekto ko*ot tak ko*ot aj ostane.
Ako ti mám kur*a vysvetliť že POHYB MYŠE JE PLYNULEJŠÍ, NIE OBRAZ
Napísať odpoveď